|
![]() |
#17911 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Za auto je korisno imati dijegnostiku, nisu skupe (Kinezi) a koristan alat za s vremena na vrijeme pogledati stanje auta. Kod nekih auta se uz dijegnostiku daju otključati neke opcije koje uz auto dolaze samo ako se kupi još neki komad opreme, u biti su te opcije samo programski onemogućene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17917 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17918 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Top oprema i automatski mjenjač...bubnjevi...244k kn ![]() Za 170k kn se isto može dobiti odlična oprema. Čekam roćkas ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 17.11.2015. u 20:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17919 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Trica dizlo je sad preko 180 tisuca kn. Takumi trice su bile ispod 150 pred dve god. kad sam kupoval auto, brdo opreme.. Ak pogledas trice po Zg, vecina ih nema dupli auspuh kaj znaci da su 1.5 benzinke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17920 |
Into my head it goes
|
![]() |
#17921 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To i kazem posto je 2.2 spomenut u kontekstu kao francuz ne valja a usporeduju se dva motora iz razlicitih "klasa" sa drugacijim cijenama. Nova dizlo trica je puno manje dostupna od stare. Ima origigi Mazda motor super al ju nitko nemre kupit.. Nebi valjda kupoval auto a da ne znam koji je motor nutra. Vjerojatno bi i kupio tu Mazdu da nisu bile rasprodane.. Imaju vec 1.5 njihov motor, nis posebno i ne znam bas dal bi ga automatski proglasio boljim od HDIja jer nije francuz.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 17.11.2015. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17923 |
Moderator
|
uf vidio sam to prije sto godina na reno forumu, ne sjećam se ni passworda tamo više ![]() uglavnom moraš imat 1.2 16v bikoz elektronski gas, instalacija ti je već spremna dolje lijevo ispod volana gdje je visina svjetala pa ono možeš tamo stavit svičeve ili zamijeniti kompletan volan sa gumbima i dofurat do tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17925 |
Moderator
|
pa ja nisam nedavno, nego jako davno... znam da je ekipa stavila ono najjeftinije switcheve iz čipoteke dolje na panel, pospajala sve to na konektor i otišli u servis da im to enejblaju. mislim ne znam koji skupi dio tu postoji, dakle lažeš i neškolovan si!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17926 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
Samo ga nemoš još kupiti kod nas. E pošto raspravljamo o šeranju motora između grupacija,napomenuo sam da je došlo i do obustave šeranja.Da su zadovoljni,valjda bi nastavili šerati. ![]() Pogled na njušku sve govori,upravo šta kažeš,ljudi nemaju love za kupiti kolica sa 2.2 dizelom. Nemaju ni za najslabiji novi benz...
![]() |
![]() |
#17929 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17930 | |
Premium
|
Citiraj:
Korisno je i za vidjeti stanje dpf-a kod dizela, možeš napraviti regeneraciju na mjestu recimo... ima svojih funkcija. Uređaj se naravno ne koristi svaki dan,daleko od toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17931 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17933 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovisi koja, ove male ELM adaptere s usbom ili bluetoothom(Za android/Torque app) imaš za oko 10-15 dolara, al to je ono generički OBD skener koji ne može baš puno(ako misliš raditi neko naprednije kodiranje ili trebaš detaljniji dijagnozu). Pošteniji adapteri su skuplji, al imaš kineskih kopija za recimo VAG, delphijev DS koji je za manje-više svaki auto. Korisno za obrisat greške, pogledat osnovne parametre i to je manje više to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17934 | |
Premium
|
Ja sam preko aliexpressa kupio scantoolshop se zove prodavač Testiraju proizvode prije slanja tako da su šanse da dobiješ dijagnostiku koja ne radi minimalne. http://www.aliexpress.com/store/1270771 Pitaj ih da li imaju za tvoj auto, ne znam kaj voziš pa ti nemrem reći napamet Citiraj:
Da vam odmah skrenem pažnju na kojekakve adaptere, uređaje bla bla Ljudi si znaju razj... instrument tablu s tim sranjima https://www.youtube.com/watch?v=R4cJvd7vPys Obratite pažnju na kazaljku okretaja na početku videa i na kraju. Najsigurnije je koristit kopiju originalnog uređaja skupa sa originalnim programom za dijagnostiku. Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 17.11.2015. u 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17938 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|