|
![]() |
#31 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
HIS-ova X800GT IceQ II Turba postiže u 3DMarku '05 malo iznad 4.000 markova (bodova)...da bi čovek reč rekel, ja se na takvu grafičku opće ne bi žalil, dapače. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Uzmem takvu grafu da ju gledam i utišavam. Da, ziher ![]() Začudio bi se koliko se igram...i mene to već pomalo zabrinjava...zadnje što sam igrao je Advent Rising...neki vrag ne štima s tom igrom...trebala bi bit eye candy, a ponekad imam osjećaj da radi u 640x480...došao do kraja...sad čekam drugi nastavak ![]() BTW, jesi igrao FEAR? Jel uopće izašlo? Sad igram demo, ali je zahtjevan u tri ćoška... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Koliko znam-beta novih ATI drivera dosta poboljšava perfomanse-pretpostavljam da će i Nvidia neka napraviti po tom pitanju. Još nije vani, prvo je izašao SP demo, pa MP, mislim da bi krajem listopada trebao biti vani. A ono da prvo da ne osluškuješ vent na grafi, pa mjenjaš tvornički, pa kakti ne staviš Zalmana ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
pa se žali na Zalmana, pa ga podmazuje pa se opet žali ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
LOL ![]() ![]() Imao sam tvornički vent na grafi pet dana. Pakao... ![]() Sad idem modati Zalmana Sharkoonovim ventom :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Daj rađe slike da vidim kak si riješio čipset ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ništ vidimo se na threadu o testu nove ATI-jeve serije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
cim vidim jelca i berena odma znam da ce biti zanimljivo citati ![]() nego jeli tko od prisutnih u topicu kupio x800gt? btw sky OCEM slike modanog zalmana ![]()
![]() |
#39 |
Guest
|
Zalman uspješno modan, slike dolaze sutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|