|
![]() |
#17432 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Od ispod su 4 šrafa koja drže haubu iznutra, moraš auto dignuti na dizalicu i od ispud dugim ključem odšrafiti. Ona maska između svjetlala se izvlači ko ladica i tu dolijevaš/kontroliraš tekućine Inače dobar autić, idealan za elektrifikaciju- izvaditi taj osakaćeni trocilindarski dizlo, ubacit jednog premotanog Radu Končara i solidan paket baterija |
![]() |
![]() |
![]() |
#17433 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#17436 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Odličan za preradu, ima nevjerovatno nizak drag coefficient, nešto oko 0.25-0.3. Samo ne znam bi li rade stao unutra, ili bi trebalo neki moderniji kostov, warp, možda neki ac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17437 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Bilo je pitanje vremena "But Monday's announcement broadens the scandal to more than 10,000 new vehicles in the U.S.: the 3-liter diesel engine versions of the 2014 Volkswagen Touareg, the 2015 Porsche Cayenne, and the 2016 Audi A6 Quattro, A7 Quattro, A8, A8L, and Q5. Those vehicles are among Volkswagen Group's most profitable." http://www.usatoday.com/story/money/...sche/75044132/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17439 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
onaj video je netko okačio... 2wd vs. 4wd dyno savršeno objašnjavaju prevaru. meni je isto prvo palo na pamet evo opet ameri kenjaju jer nemaju ništa za prodat osim rebrandanih europljana, ali kad sam vidio kaj ta kola delaju... čista prevara, nije velika, nije nuklearno bitna, ali je fakat prevara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17440 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mislim da je i za kočnice dostupan spremnik preko te ladice između svjetli. Čisto solidan autić, radije bi benzinca, jedino ne znam dal je isto 3cilindrični, tih 75ks za 900tinjak kila bi trebalo biti OK. Paneli auta su aluminijski, znači nema hrđe i truleži, prtljažnik skoro 400l, a ima ih po 3000ojra na dalje. Samo je pitanje cijena dijelova jer je podvozje specifično samo za njega, ne paše s drugih modela Audija |
![]() |
![]() |
![]() |
#17441 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
Većina auto proizvođača su izgubili kompas što kažeš. Jednostavno je to danas postao biznis veći nego ikad, samo se štanca da se proda i zaradi. Btw, nije više Impreza. WRX je sada. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17444 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Maserati Biturbo. Meni isto lijep auto. Imao ga je frajer u kvartu, mislim da sam ga na cesti vidio svega par mjeseci, sljedećih desetak godina je proveo parkiran. Očito jako pouzdan auto. (jednog sam i vidio kako se spontano zapaljuje). Nakon tog je stigao Ferrari Mondial, koji također nije vidio puno ceste. Očito čovjek s ukusom za kvarljive aute ![]()
![]() |
#17446 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Maserati 3200 GT , fino zvuči. Boljka el. sklopka gasa. Dojam kao radi dvoklik kad raspališ po gasu. Prvo snažno munjevito krene i umrtvi pa opet snažno krene do kraja. Kao da lomiš vrat. Nije jeftin za održavati
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17448 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ne znam kolko se kvare, ali meni je to lijepo... Ja bi ga ionako samo vikendom tu i tamo provozao, nema potrebe takav auto vozikat svaki dan... ![]()
![]() |
![]() |
#17449 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17450 | |
The mighty pirate
|
Rudeš Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17451 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
sad si me sjetio,zakaj speedster nije uspio,mislim ok izgleda,jurilica,lagan,kakti lotus,pa ono,ništa,vidio sam ga svega 2 puta uživo. Ili je uspio ali ne na našem tržištu?
![]() |
#17452 |
The mighty pirate
|
![]() |
#17453 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
da,da,opel hejteri,ja imam 2 doma ![]() ![]()
![]() |
#17454 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17459 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Dizajn je zesci promasaj na zalost... Ne kazem da je onaj Maserati neka ljepota i dostignuce dizajna, ali je elegantan i meni se to svidja...
![]() |
![]() |
|
|