|
|||||||||||
|
|
#571 |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Njemačke krstarice sam prestao igrati na t4...smeće kao što rekoh prije. Ruski DD su pravi izazov. Dosta njih pljuje po forumu ali obično ekipa koja ih ne igra ili su preglupi da skuže da se ne mogu igrati kao da su japanski DD. SAd sam Na Gnjevnom i oduševljen sam. Brodić mi daje točno toliko koliko sam koncentriran u partiji hehe..Upgrejdi obavezni. Večeras bi trebao otključati Ognevoi-a koji navodno nije puno bolji ali cilj je Kiev. Navodno je odličan. Sviđa mi se taj gunboat stil samo iziskuje više mozganja nego sam navikao u ovoj igri. Ali uzbuđenja ne manjka. Kad dođem do Kieva onda kompletiram all star ekipu: Cleveland, Minekaze, Myoko, Kiev. Pa ću gledati kako se stvari dalje budu odvijale jel mi ne pada na pamet igrat t8,9 i 10 pa da moram stalno kupovat premium...Otkjlučao sam i Pepsicolu ali taj CA je navodno u banani... |
|
|
|
|
|
#572 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Moj set je od jučer kompletiran i nadograđen do kraja. ![]() Nije Pepsi toliko u banani koliko je neshvaćena klasa. Totalno drukčije se igra od Cleava. Barem tako kažu. Isto je imam otključanu, ali je nisam kupio jer je sva lova otišla u New Mexico za nadogradnje i upgrade. ![]() Uz oklop identičan Cleave-u, Pepsi ima spotting range kao BB - preko 15km. Mislim da joj je to najveća boljka. A i u stvarnosti je to bila laka krstarica preklasirana u tešku iz jedinog razloga što ima 203mm topove. Trebam preporuku za CV tree, dal ići sa IJN ili USN? Koliko vidim nerfat će zračna torpeda japancima u nadolazećem patchu. Znam da je Ranger na T-7 prvi pravi CV kod amerikanaca, kakav je Hiryu? EDIT: Da me ubiješ ne mogu u match sa Cleaveom gdje ima CV-a. A imam AA build sa dometom od 7.2km. Eventualno jedan po strani i to svaki peti MM. Btw. igrao jučer u diviziji s jednim frendom iz Češke. On u Minekazeu, a ja u Mutsukiju. Terorizirali smo drugi tim. On spama iz bliza a ja lansiram neotkriven iz malo veće udaljenosti. |
|
|
|
|
|
#573 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pepsi nije Cleve, to ljudima tesko ide u glavu pa se zale. Cleve je HE spammer, i to WW2 brod iz 1942. Pepsi je cruiser iz 1929, i to po, ajmo rec, starom sistemu pomorskog ratovanja. Brod ima 203mm topove i vise je heavy sniper nego brawler. Ljudi su navikli da sa Clevelom navale i spamaju HE od jutra do sutra, imas dmg i firerate. Pepsi je sa 15 sec reloada sasvim druga stvar, i do Des Moinesa nema vise Cleve gameplaya. I to je razlog sta je igra sa Pepsi sporija i losija glede expa, ides u veci tier, vide te ko BBa, imas malne BB reload a oklop je nikakav. Ok, bolji je od njemaca i japanaca, al to zato jer rusi uvijek gimpaju Njemce i Japance. Protiv Clevea npr, ima shanse samo ako ga citadelas, inace te cleve moze izbuist sa Ap il HE kako hoce. A i bilo je govora da ce Cleve ic koji tier gore. Sad u novi tree ili ce bit zamjena mjesta sa Pepsi. |
|
|
|
|
|
#574 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Cleveland je ubojica. Jucer igram partiju sa njime i iza mene New Mexico i Kongo i naletimo na drugi New Mexico i kasnije na Kongo i od njih nije ostalo nista. Ja ih zapalim i napravim 10kDMGa dok se mojim BBima reloadaju topovi. Da se napravi Divizija sa 2 Cleveleanda i jednim BBom brijem da nas nitko ne bi imao na mapi. |
|
|
|
|
|
#577 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
|
|
#578 |
|
Sremium
|
Kak ne. Najviše u t7 ako i tamo ode. Pa budem ga onda prodao. Ako tako bude. Ko ga j... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.10.2015. u 13:31. |
|
|
|
|
|
#579 |
|
DBS
|
Cleve i bilo koji CA se lako citadela i "na nož", ako je plunging fire. I bez citadele AP runda od T-6 BB-a nosi 10000 dmg-a. 3 na pravo mjesto i ne treba ti Citadela. A da ne velim kako kupole na Cleave-u umiru ko od šale. Evo jučer ostao bez obje stražnje kad me BB izbušio. Dok vozim New Mexico, prvo rješavam Cleave ako se mota oko protivničkog BB-a. Odakle taj info? Zadnje što sam čitao je da se radi na zasebnoj CL liniji. |
|
|
|
|
|
#581 |
|
DBS
|
http://forum.worldofwarships.com/ind...leveland-poll/ - Thread još od 3. mjeseca, razmišljaju o tome da ju prebace u T-8 CL. Nisam siguran da bi u T-8 izdržala bez nekog buffa gdje nitko nema topove manje od 203mm. Nemam problema s potapanjem Clevea u BB-u. I osobno ne vidim razlog za micanje koliko problem leži u načinu igranja. I kad sam u Cleave-u i kad sam u BB-u znam koliko je osjetljiv na BB granate. Pogotovo na T7+ BB sa 16" topovima. |
|
|
|
|
|
#583 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#584 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Nove stvari u 5.1, missions & challenges, plus reroll daily questova https://www.youtube.com/watch?v=Fe6UTQ9UgW0 |
|
|
|
|
|
#585 | |
|
Sremium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#587 |
|
Premium
|
Sto se tice nekih divisiona... Slobodno me na P.M netko,igram svaku vecer od osam,pol 9 pa do kasnih sati .... Imam Bogue,New Mexico(max upgrade),Cleve(max upgrade),Myogi,Minekaze....
|
|
|
#588 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#589 |
|
DBS
|
Jučer po prvi puta me lik sa Hatsuharu-om iz prvog pogotka (bio sam na 100% HP) sredi u magazin (vozim Mutsukija). Yaay, sad imam 10 zastavica. Jel vama radi chat / divizije? Od vikenda (mislim nedjelje) mi je nedostupan... Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 03.11.2015. u 10:11. |
|
|
|
|
|
#591 |
|
DBS
|
Meni jučer chat proradio. Odigrao jednu diviziju s Gnujkom. Inače, čisto ako netko nije skužio ili ne zna - consumables koji se plaćaju po defaultu u dublonima, moguće je kupiti i sa ingame credits (klik na consumable i strelica dolje pokraj cijene u dublonima). Još uvijek preskupo, ali može se i bez love. Meni otkriće. ![]() --- Našao dva dobra tutoriala za IJN DD na višim Tier-ima. Prvi je za Mutsukija: - Imam sve isto složeno izuzev Rudder Shift moda, tu sam radije stavio +20% na ubrzanje kod postizanja pune brzine jer IJN DD gube puno na brzini pod punim kormilom Drugi filmić od istog lika je kako gađat s torpedima na većoj udaljenosti, primjer Hatsuharu: |
|
|
|
|
|
#592 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nekako mi se cini da sve vise budala igra ovu igru. I to 5 i 6 tier, koji bi vec trebali znati, ali su do tuda vjerojatno sa srecom dosli, odnosno do tuda je jos i lako. Ekipa krene na jednu stranu i to 3 BB, Furutaka i ja sa Cleveom, odjednom ta 3 BB nema. Gdje su, naravno okrenuli se i pobjegli, a ja sam s Furutakom Daljnji ishod sami zakljucite. Pa situacije gdje se ne zna tko je na koju stranu krenuo, ili kad od 4, 3 BB ostanu na 375 km iza i gadaju iz baze. Od 10 game-a, ako se nade 2-3 dobrih, super je. |
|
|
|
|
|
#594 |
|
Premium
|
Pa da, a da vidis tek uzitka, posto igras IJN cruisere, kad budes igrao sa Mogami Svi imaju veci range od tebe, cak i tier nizi brodovi. Sve sta te pogodi te citadela, a repair skup u mp3. Pa ti napravi 50-60k dmga da budes na nuli ![]() Furataka je frustrirajuce govno do broda. Nakon tog pakla, Aoba ima isti hull al normalne topove, pa ce bit uzivancija za igrat. Poslije toga je Myoko, e to ti je vec godlike brod za svoj tier. |
|
|
|
|
|
#595 | |
|
DBS
|
Citiraj:
Btw. navodno se sa gumbom ALT mogu individualno lansirat torpeda. Na poslu sam do kasno navečer, jel netko to isprobao? Izvor: https://www.themittani.com/features/...idden-controls |
|
|
|
|
|
|
#596 |
|
Premium
|
https://www.dropbox.com/s/ryhggn1z0n...80715.jpg?dl=0 Hehe,ubcilo me sa cleveom u grupu 7-8 tierovi... zaljepio sam se za ally colorada kao AA shield,i za destroyere. I sakrivao iza njega Bas dobar game
|
|
|
#597 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Nekidan se ulogiram da vidim daily quest kad ono onaj za uništit 20 aviona. Uletim u Clevelanda i mislim si trebat će mi 3+ partije da ovo riješim. Kad ono njihov Independence ima strike loadout i preleti preko mene sa 3 grupe na putu prema našem BB-u. Quest riješen u 20 sekundi ![]() Btw, upgradeana Furutaka nije loš brod samo je kompliciran za igrat s obzirom na tier u kojem se nalazi, pri čemu mislim da uglavnom nailaziš na HE spammer Omahe. Imao sam sve upgrade i osjećaj kada HE spammer omaha krene na tebe misleći "free kill", a ti ga spičiš prvim salvom u citadel, pa krene bežanija, je neopisiv. Karlsruhe je brod koji niti upgradean nemože pružit dobru partiju osim ako ne igraš protiv kompeltnih idiota ili si bog i batina WoWs-a. Aoba je sličan stil igre, i jednako je dobra protiv cruisera istog tiera. Iako ju je kompliciranije igrat od Clevelanda s kojim jednio šta treba savladat je retardirani shell arc. Evo dva sshota mojih najboljih partija u tim brodovima http://i.imgur.com/lGULIFn.jpg http://i.imgur.com/q6VZdiO.jpg Zadnje izmijenjeno od: Lun. 05.11.2015. u 00:30. |
|
|
|
|
|
#598 |
|
Sremium
|
Kupnja Murmanska je bio potez dana. ![]() Ognevoy mi se sve više sviđa iako ne performam u njemu kao s Gnevnyem. I svaku drugu partiju mi razvale turret. Na to se žale i na forumu. Kiev je sve bliže... |
|
|
|
|
|
#599 |
|
DBS
|
Jučer odigrao 4 partije s Clevelandom. Prve 3 izgubio i u svakoj mi srokali po kupolu, u jednoj obje prednje pa sam mogao samo bježati... Zadnja koju smo dobili isto bzvz runda. Imam 7km domet na AA i u 5 borbi ako vidim jedan CV sam sretan. Dok vozim BB ili DD CV je u igri svaki put... MM FTW. Mislim da ću malo držat Cleve u luci dok ne izađe patch. |
|
|
|
|
|
#600 |
|
Sremium
|
Kažu da je patch 5.1 vani. Navodno su nerfali brzinu (a možda i okretnost) japanskih DDova (Isokaze, Hatsuharu, Fubuki, Kagero). Još manje mi se ide dalje od Minekazea sada. BTW, sinoć opet odlična partija sa Ognevoyem. Jedva čekam taj Kiev. Vjerojatno najbolji RU DD per tier. |
|
|
|
![]() |
|
|