|
![]() |
#17644 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Zvučat će kao oksimoron, no nije. Gledao sam doista izvrstan, a francuski film. The Connection (2015) Sve je za 5+ Fotografija filma je toliko stvarna kao da je doista sniman '71. Gluma, produkcija, režija... +digitalizacija ![]() Zatim, poluumjetnički, distopijski. Z For Zachariah (2015) Dopao mi se taj kontrast lijepe zelene prirode i jeze apokalipse a la Walking Dead bez zombija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17645 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Moram opet pogledati ovaj masterpis od filma ![]()
![]() |
![]() |
#17646 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
čik ... pogodi ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17647 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Izjednačivač-a su mogli malo produžiti-rastegnuti...prelagano su zapleli i raspleli fabulu...al stilista je totalno pogriješio sa "frizurom" Denzila ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17650 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Glede Cagea....pogledao sam i nešto sa njim što ne suxa toliko koliko smo navikli: matchstick men Iako je film previdljiv,Cage je to hendlao kako spada,odlična gluma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17651 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() The Hunt je stvarno odlican. Headhunters nikako pogledati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17654 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Murican sniper - 7/10, dijelovi filma kada je doma su mi impresivniji od akcije... cpt. Phillips -7/10 Hanks legenda, kraj odlican
![]() |
#17655 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#17661 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam pogledao u kinu nedavno i meni je bio odličan. Glumci su mi bili fenomenalni posebno Del Toro. Muzika jako utječe u stvaranju napetosti (ovo mi spada pod pozitivno). Negdje sam pročitao jako dobar komentar da je ovo kao sat duge serije tipa Narcos samo šte ovdje sve prikazano u 2 sata umjesto u 13 epizoda. Svidio mi se prikaz borbe američkih obavještajnih službi s narko kartelima i redateljeva interpretacija iste. Doslovno možeš osjetiti tmurnu i tešku atmosferu kroz cijeli film. Dosta je cinično prikazo cijeli proces i mislim da je ovo film koji se može gledati više puta. Da još napomenem ima nešto akcije ali ako ti je to glavni motiv za gledati preskoči jer ćeš se razočarati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17662 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#17663 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jagten :srce: ![]() prefakinjeben film... ne sjećam se u novije doba da mi je neki film tako dobro dočarao tu sumanutost događaja i suosjećanje sa glavnim likom onak na rubu klaustrofobije. mrak, mrak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17665 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Ali situacija je bas dobro prikazana, optuzen a ko ce ne virovat dici.. Pogotovo od najboljeg frenda. Kraj je isto dobar. Jos nepovjerenje vlada...
![]() |
![]() |
#17667 |
Guest
|
Da,da vidim da svi mislimo isto nakon tog filma: D Al stvarno filmcina i pol! |
![]() |
![]() |
#17669 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#17670 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Headhunters je meni odličan film. Općenito, skandinavska produkcija zadnjih 10g. radi super filmove (Millenium trilogija,...) i serije (Bron,...). Po meni, američke verzije im nisu ni do koljena.
![]() |
|
|