|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
konfiguracija potrebna za igranje NFS2
bok ljudi moj prvi post ![]() celeron 500 256 sdrama voodoo 3 9giga hard ![]() ovako: kolko trebam uloziti love (sto manje moguce) u polovan hardver da bi igrao nfs2 samo to i nista vise kunem se ![]() i koje su to komponente ajd pomozite zivjeli
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa pdodosta. Čitaj: cijeli komp novi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
na toj krami nkad nečeš igrati nfsu2... zato si uzmi nesto polovno tu na forumu recimo neki barton 2300-2500 za 200-300kn, ploču sa nf2 čipsetom nekih 250-300kn, grafu 9550 300kn, napajanje barem codegen 400w(gabre ga prodaje za 50kn) i hard možeš za početak i ostaviti taj od 9gb i onda uzmeš barem 40gb za 150kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Onako ukratko: Svakako ti treba jači procesor, a to za sobom povlači neke druge standarde tipa drugačiji socket i sl. stvar, tako da moraš mijenjati i matičnu ploču. Nove matične ploče imaju DDR RAM, a ne SDRAM tako da i radnu memoriju moraš mijenjati. Osim toga, grafička kartica ti mora biti AGP standarda barem 4×, što znači da i nju moraš mijenjati. Lako moguće da nemaš niti dovoljno mjesta da disku, pa i novi HDD bi bio poželjan. Uz sve to, i novo napajanje i tek onda si na konju. Uostalom, od ovog sadašnjeg kompa možeš zadržati monitor, tastaturu, miša, optičke uređaje, disketnu jedinicu, hard disk i kučište. Sve u svemu, dooobrooo razmisli prije počneš nešto na svoju ruku kupovari jer postoji velika mogućnost da kupiš nešto što ne paše i onda nikakve koristi od toga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Znaci minimalno 800-1000kn pa se mozes igrati neko vrijeme i sa drugim igricama a ne samo NFS2.... Ali ako zelis samo to ja mislim da bi neki duron za tipa 1.5GHz+ploca nasao za 200tinjak kuna+ nekakvih 256 Rama za 150kn i grafa za 200-250kn nekakav minimum minimuma koji mislim da ti se bas i ne isplati...
![]() |
#7 |
Premium
|
e hvala svima na odgovoru... da, fakat zelim samo to igrat nfsu 1 i 2 :burn: i tako jos neke starije: diablo II, unreal T. znaci mjenjam: plocu, procesor, ram i graficku napajanje mi je 300w jel to dobro? cim skupim lovu javim vam pa ako se kome da nek mi nesto slozi od ponude sa foruma...
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|