|
![]() |
#17493 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da li je netko gledao: Drive (2011) http://www.imdb.com/title/tt0780504/ Zanima me da li je nekome dobar film jer mi film nije jasan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17498 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17499 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
cek, jel to ono kad tip gazi cipelom onog tipa po faci u nekom liftu il tak nest...? ak je, onda boze sacuvaj. al sjecam se da je bilo puno rasprave, kao to je umjetnicki film ovo ono, nisam ga "skuzio". LOL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17500 |
Guest
|
![]() Meni je bio odličan.
Ljudi su se filmom razočarali najviše zato što su očekivali Fast and Furious. ![]() |
![]() |
![]() |
#17501 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
The Admiral: Roaring Currents , moja preporuka kome se svidio 300 svidjet ce se i Admiral preporuke azijskih filmova http://www.imdb.com/user/ur61123726/
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#17503 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17506 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sutrozemlja - generički uradak, meni bezze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17507 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#17508 |
Guest
|
Pogledao novi Jurassic. Film za djecu. ![]() |
![]() |
![]() |
#17510 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
novi Mission Imposible = dosadno ko drek, 3/10 max
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#17512 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
gledao tonu toga... pa krenimo ![]() frank - odličan, bizarnjikav i generalno vrlo zabavan sa super mjuzom fury - 2 puta ga počeo gledati, ali nije mi legla takova ratna tematika na moru, budem ga sad u tmurnijim danima odgledao the theory of everything - odličan, gluma na mjestu, zanimljiva tematika tak jasno... valja ![]() avengers vladavina ultrona - kajaznam... inače ne pušim ta svemirska govna i nije to moj žanr, tak i ovo isto je neko generičko napucavanje, koliko se sjećam puno bolji su mi orginalni bili interstellar - e u ovom sam baš uživao sva skoro 3h, baš mi je onak lego ko crvena paprika na masni kruh ![]() deliverance - nisam ga nikad pogledao, pa rekla žena da bi trebalo pogledati... a štajaznam, nije loš, ali nekak je malo manjkava gluma, brdo nelogičnosti, nešto tipa ko da goonies postanu triler sa još malo slabijom glumom child 44 - e ovaj ratni mi je recimo sjeo just fine john wick - nisam imao neka pretjerana očekivanja, zapravo očekivao sam stepenicu ispod etalonskih primjera one-man-army filmova, a dobio sam čistu nogu u dupe ![]() the imitation game - imao velika očekivanja, ispunio očekivanja ukratko st. vincent - JEBEN u svakom pogledu... bog, direktor, član mjesne zajednice, filantrop te đentlmen bill murray je epic the age of adaline - druže kr... brko ![]() ![]() kill the messenger - uf... kako li sam samo ovog skoro propustio... super, super, super i priča i gluma i radnja i sama povijesna činjenica (za koju nisam znao moram priznat) let's be cops - ama zabavno, nasmijano, suludo ![]() sin city dama za pobit - meh... eto meh je moja ocjena, ajmo reć da bi bio ok kad ne bi postojao prvi dio, ovako je teški prosjek guardians of the galaxy - nisam znao imam li manja očekivanja od ovog ili ultrona, pa sjetivši se prvih avengersa, odlučio sam da ću imat manja iščekivanja od ovog... e pa zajebo sam se ![]() ex machina - težak i klaustrofobičan pomalo, naravno u dobrom smislu jer je odličan komad umjetne inteligencije a most violent year - da, da i još jednom da... (vrhunska) drametina sa pištoljima, my kind of drametina ![]() birdman - teška drametina, znači valja ![]() ![]() chappie - iskreno očekivao sam više... puno više, nije loše, ali nije ni neki mrak, rađe district 9 ponovo pogledam focus - pa onak oke zabava, niš više niš manje seven pounds - žena nije gledala pa reko ajde još jednom... dac a sad sad movie ![]() 1408 - isto gledao ponovo, fakat zakon horor, gledat pod obavezno, ne navečer ![]() over and out ![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 28.09.2015. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17513 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17515 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 30.09.2015. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17516 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17517 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Klaus Kinski je legenda 😁
![]() |
![]() |
![]() |
#17518 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17519 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17520 |
Moderator
|
skinuo sam spy... samo zbog buckaste melisse mccarthy koja mi ispunjava srce i dušu svojim prostaklukom ![]() inače... this is 40 - gledajte, zanemarite brojke i još ako volite paul rudda ko ja - gledajte. orginalna scena iz filma (u kojem se generalno melissa i ne pojavljuje pretjerano): improvizacija dotične scene: sir... my hats are off ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|