|
![]() |
#61 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
..iako AMD uvjek ganja neku buducnost, opet mu sadasnjost malo pobjegne i to je u neku ruku cinjenica (zanemarimo neke best buy kategorije gdje rula ) ![]() ..ali bilo bi jako zanimljivo da se potvrde tvoje rijeci, da buducnost postane sadasnjost ![]() mislim i dalje ce prodaja PCa biti u padu, i dalje ce nvidia biti zelenija i intel plaviji od AMDa , ali markao sam tvoje wordse ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Naravno, ljeto/jesen će doći nove gpu i o tome više se neće pričati kako 390 kolje 970, priča će bit passe ![]() dakle u najmanju ruku je izvjestan gtx 660Ti vs HD7950 ili R9 290/X vs gtx 780 scenarij, uz potencijalno dodatan boost sa dx12 (dakle izvjesno i veća razlika) S tim da je 290 vs 780 loš primjer, jer je 390 već sada u prosjeku malo jača od 970 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||||
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
malo vise su bile... ak se dobro sjecam, preko 1750 kn su bile, a 4850 su bile oko 1150. frend ubo ovu prvu, ja ovu drugu ![]() i sad sam opet ubo r7 260x za slicne novce i jos nisam naisao na igru s kojom bi imao problema sa "best buy" grafama. ovo ostalo je sve trazenje dlake u jajetu ![]() Citiraj:
potpis ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
i ne samo to, mogo te caca provjerit dal si se igrao na kompu tako sto bi samo probao jel monitor vruc ![]()
slow is smooth, smooth is fast... Zadnje izmijenjeno od: santos. 29.08.2015. u 02:36. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Sve AMD kartice su zapravo radjene za DX12-like scenario. DX11 izvode nazor. To zapravo nisu njihove performanse. Kad izadju prave DX12 igre omjer ce biti prilicno drugaciji. Maxwell Gen2 ce jos i biti solidan, ali Keplera nece biti nigdje ni na mapi. Ne bih se iznenadio da jedna 270X potuce GTX780Ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|