|
![]() |
#16261 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Bilo bi zanimljivo kada bi se napravio slican graf sa cijenama benzinama i dizela u istom razdoblju kod nas. Koliko se sjecam tamo oko 2007-08 je gorivo bilo ispod 10kn ,a nafta najskuplja. BTW koliko sam ispratio, ameri ruse cijene goriva zadnjih god dana pa je to vjerovatno razlog padu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16262 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako to mjenjac izdrzi ? I jos nesto koji ce mu k 7 auspuha, aj razumjem 4 iza i 2 screamper pajpa al ovaj 5 u sredini je nesto najodvratnije ikad.
![]() |
#16263 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kod mene u Zagorju su cesta pune gume ko da se F1 vozil, traktori i kamioni su sad na vrhuncu i megi drzi cestu ko po tracnicama. Fino se osjeti i na volanu da su se gume zakeljile posteno i gust je vozit se malo brze di se moze. RS Cosworth, "tuning" detalji. Meni zgodno i prikladno. Dobro auto izgleda. Vidio sam ga u Vrbniku na Krku, Zg. http://www.pohrani.com/f/1/11X/QVO7Rcq/unt.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#16264 |
Guest
|
Pas mater. Na parkingu ispred policijske stanice nam netko maznuo antenu s auta. U 3pm, još malo pa ćemo variti felge za auto. |
![]() |
![]() |
#16266 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Vratim se nakon 3 tjedna doma, idem sjest u auto- daljinski ne otkljucava. Reko pa sta mu je nije valjda baterija, nema veze idem rucno probat, stavim kljuc, nemrda brava. Doduse otkako imam auto nisam ga nijednom otkljucavao rucno. I sta sad. Nemos uc u auto, ima samo tu jednu kljucanicu. Odem u city centar, provjere i kazu daljinski vam je u redu brava najvjerojatnije oksidirala, akumulator se ispraznio od stajanja totalno. Sjetim se da je susjedu isto tako od stajanja se ispraznio njegov clio, al on je mogao otkljucat daljinskim. Pitam ga jel moze bravu okrenut, proba ne moze ni on xD. Nisam htio zvat ove sto naplacuju ko suho zlato provaljivanje. Uzmem 3mm zicu i polako nakon 20min uspijem kroz vozaceva vrata otvorit od suvozaca. Muke na danasnji dan. Morao podijeliti |
![]() |
![]() |
![]() |
#16267 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam sa clio ključem skočio u more... daljinski - no go, ručno - go, ali samo vozačka vrata, paljenje - no go ![]() zovem majstora i ovaj veli samo ti otvori ključ, dobro posuši sa krpom i fenom i trebalo bi delat - tako i bjaše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16268 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Doduše, ona je mogla normalno vrata otvoriti.
![]() |
![]() |
#16270 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16271 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16272 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Getriba kompletno ojačana, kolko se sjećam samo je u getribi 8000 funti dijelova.
![]() |
![]() |
#16275 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ..mene zanima dali još i danas ekipa skida pločice sa "kazića" i stavlja ih u one kutijice? (frendu su iz stare Jette maznuli "kenwudca" od 100 kn i 3 od 4 ratkape ![]()
![]() |
![]() |
#16276 |
Premium
|
Ne al skoro da ih skidam sa felgi jer su mi ih mazzuli, poklopce (oko 300kn). Rodi su maznuli komplet ispuh sa Landcruisera ispred zgrade, astronomska cifra.. Razbili su mi i sajbu nedavno, 5000kn straznja, neko ga pogodio i otisla plus manje limarije, nije puko lak nigdje samo udubljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16277 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Magarče, tebe baš hoće a? To je kaos blago rečeno, pa ja nisam ukupno imao vrijednost auta koliku si ti ukupnu svotu u šteti nabrojao ![]()
![]() |
#16278 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Svima (osim jednom liku u bijelom Golfu VI s ST tablicama) koji su jučer vozili između cca 18,30 i 19,00 na potezu Škorpikova - obilaznica - Jadranska av. - Av. Dubrovnik prijateljski savjet da kad pada kiša (kad padne snijeg također) ubuduće ostanu doma i ne sjedaju u aute. Ako već morate ići nekamo onda:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16279 |
Premium
|
Tam je uvijek tak kad je jaca kisa. Snijeg pogotovo. Voze se svi sporo bezveze.. Po ovom vremenu klima ocisti stakla u roku keks a losi brisaci su losi. Btw.Na Meganeu su dobri brisaci, automatika radi super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16280 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ma nije ni po gradu bolje kad pada kiša, ali ovo danas (jučer) je bilo pretjerano.. na Škorpikovoj (iza bivšeg Pevaca, smjer jug) na dijelu gdje su tri prometne trake voze kao da su dvije.. niti imaju osjećaja za prostor niti se snalaze u njemu, a najgore je što su svima izrazi lica kao da ih je naslikao Edward Munch ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16281 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam se maloprije morao vozit 80 po obilaznici od Sv. Nedjelje do Buzina, jedino kaj se vidi od svjetala je voda. Kao da sam po jezeru vozio...
![]() |
#16283 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To vam je kriva HAK-ova propaganda i naravno propaganda od policije: kada pada kisa treba usporiti voznju i biti na oprezu u prometu... A to sto se bas mnogi voze uporeno jbg nemaju svi pare za dobre gume jer je kriza, pa bolje da uspore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16284 |
The mighty pirate
|
Početkom tjedna sam se zaletio na Pearl Waterless pranje + nano premaz za auto i stakla. Od 60 na dalje nema uopće potrebe za brisačima, a kad se digne na 100. kao da kiša ni ne pada ![]() Mogu samo preporučiti za sad.
![]() |
#16285 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Koju propagandu ti uzimaš ? ![]()
![]() |
![]() |
#16286 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16287 |
The mighty pirate
|
Imaš sve informacije ovdje: http://www.pearl-croatia.com/index.php/link2 Imaš i stranicu na fejsbuku. Adresa je Murati 14, u blizini Konzuma na Sarajevskoj u novom Zagrebu. Uglavnom, 200 kn me koštalo unutarnje i vanjsko pranje bez vode i premazivanje auta s tim nano čudom. Auto navodno ubuduće samo moram zaliti vodom i sva nečistoća ide sama dolje. 100 me koštalo premazivanje stakala s nano čudom. Dakle, 300 kn sve skupa i trajalo je 2h Zasad sam prezadovoljan
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 20.08.2015. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16289 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Baš i mene zanima pošto je trenutno tak prljav da mu ni lakiranje ne bi pomoglo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16290 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |