|
![]() |
#2 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Super članak! Imam slično napajanje i moram priznat seasonic je oduvijek bio moj izbor napajanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odličan test ![]() Nisam već neko vrijeme bacio oko na sve ovo, al ne mogu vjerovat da još uvijek muzu tu platformu. ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ovaj model, za razliku od prošlog je gotovo duplo jeftiniji i to se očekivano vidi kroz testove. Ako se obrati pozornost na CL testove(crossload, ja ih nazvao nebalansirano opterećenje), rezultati su dosta lošiji jer za razliku od prošlog modela ovaj očito nema nezavisnu regulaciju izvoda. Drugim riječima, ako se optereti samo jedan izvod to če utjecati na regulaciju napona na drugom, poput klackalice. Sve u svemu rezultati testiranja su zadovoljavajući osim što sam prilikom testiranja naletio na jedan bug. Nije objavljeno u članku mojom krivicom. Kada napajanje radi bez opterećenja te se pokuša opteretiti 3,3V izvod, čak i minimalnim opterećenjem od 1A isto će se ugasiti. https://youtu.be/kPK2opz-V8M Nisam siguran dali je uočeni nedostak problem serije ili testnog primjerka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja imam 520 watt-nog seasonica samo nije EVO i polumodularac je, nisam uspio nać da li osim šta je full modularan ovaj EVO ima šta još drukčije od mog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|