|
![]() |
#17313 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
I da, naravno da sam zaboravio...Se7en! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17314 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
meni i glupi,dosadni film popravi barem 2-3 minute neke extra izvedbe,tipa; https://www.youtube.com/watch?v=vyMg...otation_602728 ![]()
![]() |
#17315 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao terminatora, tj dosao do 1:18 do onog podruma i lagano ugasio film. Smece da nemoze bit vece. Da nema arnija, ocjenu bi dobio 0/10. Jednog lijepog dana ga pogledam do kraja.
![]() |
#17317 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sad sam ga drugi put pogledao sam bez ikoga... I dalje mi je OK, ali fakat su glumci odron. Posebno onaj Jai Kuron. Odron. A i pretjeruju malo sa T3000 i T5000... Trebao je ostati T1000 i bok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17318 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ant man mi je meh. Ničim me nije oduševio, s ničim se ne ističe, priča je meh... film je meh. 6/10.
![]() |
#17320 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17321 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17323 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pročitao nedavno knjigu od Dean Ray Koontz - Watchers koja mi je genijalna, tražila je čitanje, čitanje i čitanje. Upravo gledam film Watchers (1988) kojemu je ocjena od 5.2 prevelika za 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17324 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
memento - skroz fora filmić, ima svoje mane ali ideja i izvedba - vrhunski.
![]() |
#17325 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pogledah Mad Max ![]() c/p ..izvedbu pak teško ocjeniti jer je u čitavom filmu govorio manje nego Kerum u Saboru. ..filmu koji je cijeli u biti vožnja od točke A do točke B i onda vraćanje na početak je previše, koliko god moćno to izgledalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17326 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Na kritiku broj jedan : Izvadak iz MM2 : "only had 16 lines of dialogue in the entire film, and two of them were: "I only came for the gasoline."" Ni jedinica nije ništa posebno opširnija u komunikaciji. Kritika broj dva : Apsolutno sva tri dijela su napravljeni na tu foru. Tak da iz svih ovih kritika naših forumaša na ovoj temi zapravo zaključujem da se njima uopće MM kao serijal uopće ne sviđa, i to je ok, poštujem. No Fury road se napada sa takvim glupim argumentima da je to za nepovjerovati. Ili ljudi nisu gledali prvu trilogiju,ili su je zaboravili a u sjećanju im je ostala neka njihova verzija filmova. Kao da se Alien serijal napada argumentima da je vrlo mračna atmosfera, i da je glavna glumica nekako izolirana iz cijele tamo ekipe i doima se udaljena duhom. Fury road je povukao maksimalan duh koji je mogao iz prva tri dijela, priča je vrlo slična , što meni osobno odgovara, vizualno predivno, scene akcije su onak humoristično ubrzane kao i prije (ako je to uopće tko primijetio), i meni osobno, ako je itko mogao zamijeniti Gibsona, to je Hardy. Ono, ak ćete već kenjat, imajte ili bar neke kvalitetne argumente, ili se distancirajte od tih filmova sa rečenicom : "Meni ne paše taj žanr", i sve ok.
![]() |
![]() |
#17328 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja fino pogledo maxa doma na surroundu i dobio sam šta sam htio. Masu akcije, nabrijačine, koljačine i to je to. Dok sam vidio live mjuzu u potjeri.. to je bilo to ![]() Moro bi pogledat prva tri jer sam ih gledo ko klinjo i ničeg se ne sjećam. Istina da je film glup kaj se radnje tiče.. al radnja je za ovakav film totalno nebitna. Film je dobar s obzirom na cilj koji se htio postići.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17329 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Upravo to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17330 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
S tim ga je ovo gore glupost da su svi MM filmovi na istu foru. Naime, uopce nisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17331 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja sam napravio jebenu glupost. Otisao sam u cinestar ujutro pogledati Fury Road ( i film je bio prejeben ), te navecer na nemogucu misiju. Nakon Max-a mi se nemoguca misija cinila kao "eh" akcijski filmic ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#17332 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
MM2 -- I'm only here for gasoline. Pa eto ga opet nazad MM3 -- Bartertown, izbačen, pa eto ga opet nazad. U onaj primitivni kalup spadaju, ali ja osobno ne vidim ništa loše u tome, i zato mi i je taj gornji argument bedast.
![]() |
![]() |
#17333 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#17335 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne pada mi napamet gledati filmove popod Mad Maxa 3 bez barem DTS HD-MA zvuka i naravno 1080p rezolucije. Naravno, pri tome se pazi, pošto se pušta preko računala na reciever da i na istome piše taj nesretni DTS a ne da ga pustiš preko VLC-a a on ti ga pusti na onaj smrdljvi PCM 2.0 XD Ali recimo horore i sl. volim gledati na nešto lošijoj kvaliteti, baš namjerno skinem da bude pomalo "opskurno". Tako sam i za MM,Wicka, Equalizera itd, prvo u kino a onda tek kući gledati ponovno. Inače, pogledah jučer Attack on Titan http://www.imdb.com/title/tt2072230/ Film sasvim ok, drugačiji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17336 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Iskreno, yebes film kojeg moras gledati u kinu da bi ista valjao ![]() Pogledah u zadnje vrijeme par hororaca. It Follows - 6.5/10 Backcountry - 6/10 Creep - 7/10 Goodnight Mommy 7/10 It Follows je imao puno vise potencijala. Creep me iznenadio jer sam mislio da ce biti tipicno found footage cesme a ispao je solidan. I dalje nije za svakoga ali svidjela mi se atmosfera. Goodnight Mommy bi dobio vecu ocjenu da je u odredjenim dijelovima radnja bila brza ali takodjer solidan film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17337 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Cop Car (2015) uzas od filma... dao sam mu dvojku samo zato sto bacon dobro glumi ccc - Air (2015) onak ok psiho drama za pogledat jednom na godinu kraj je pušiona ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 18.08.2015. u 03:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17338 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Novi Fantastic4...ja stvarno neznam ko tim idiotima daje pare za snimanje filma. Užas nad užasima. Kratko, plitko, glupo, bez radnje, glumci ko mokri karton...za mene kao ljubitelja SF žanra dno dna, nedaj bože preporučiti nekome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17339 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
zato ja uzivam gledajuci ona 2 prijasnja sa Albom ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#17340 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
..kad je ona bila jedino što je u njima valjalo. Iako je izgledala loše kao plavuša.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 19.08.2015. u 07:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|