|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Problemi sa slikom na monitoru
jučer su mi se na monitoru počele pojavljivat neke crte i to samo na gornjem dijelu... to ustvari više izgleda kao nekakve smetnje, odnosno titranje - vodoravne smetnje, nešto slično kao da mobitel zazvoni pored monitora, pa slika i tu i tamo se zatrese kad se to dešava... grafička je potpuno nova leatek 6600gt, a monitor LG T710B (crt monitor). sve je radilo odlično do jučer... bootao sam komp u safe modu da izbacim softverske probleme, i isto se dešavalo i u safe modu.... da li mi netko može pomoći? da li mi rikava monitor, ili nešto drugo? grafička je nova, ne vjerujem da ona radi probleme, mjesec dana je radila odlično, bez ikakvih problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Spoji stroj na drugi monitor pa ćeš znat, ovak nagađat nema potrebe a ni smisla.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Pokušaj smanjit frekvenciju osvježavanja...meni se to isto počelo dešavati nakon par godina na 959nf i to u pravilu na max podržanoj frekvenciji (npr. monitor podržava 1280x1024 100 Hz ali radi bez smetnji tek na 85 Hz). Vrijeme čini svoje...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
rezolucija je 1024*768, 75 Hz... zvučnik nije blizu monitora... e i da, zaboravio sam napisat da se problem javlja nakon nekog vremena što je monitor uključen, ne odmah... ok... vidit ću ako mogu nabavit drugi monitor, ili komp, pa da istestiram... javim vam.... hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|