|
![]() |
#17011 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Tomorrowland (2015) pre velika bajka je je kuzim diznijevo je ali prenategnuto i ... ocekivao sam zanimljivije :P
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#17012 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 23.06.2015. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17013 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Napokon pogledao Mad Max-a. Kao zagrizenom fanu, film mi je odlican. Hrpa akcije i konstantno se nesto dogadja, bas kao sto sam i ocekivao. Siguran sam kako ima jos ekipe koja nije pogledala film, pa necu duljiti i spoilati. Preporuka.
![]() |
![]() |
#17015 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#17017 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17018 |
~~~
|
pa naravno 2 rebut ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#17021 | |
Premium
|
Naj pljuckati buš ucopro film ![]() ![]() Morti Sony uhvati koju fusnotu od Marvela prilikom suradnje ![]() Citiraj:
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 23.06.2015. u 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17023 |
~~~
|
ma joj mogli su ljepo nastaviti sa Raimi-ovom franšizom malo izmjeniti pocetak da prikazu kak je dio Venomove "sluzi"/odjela od bombe negdje odletilo da je Venom kao vanzemaljska tvar rekonstruirao DNK od Eddia Brooka, i taman usred filma ubace kako Venom nesvjesno "ostavlja" svojeg potomka i bum rodio se nastavak za Carnagea koji moze biti snimljen u 2 filma i sve ukupno imas 3 nova SM filma nakon uzasne trojke ovak su to samo zasrali
![]() |
![]() |
![]() |
#17025 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() S druge strane, u Emejzing spajdermenu su pak profulali sa castingom Petera. A nije ni ovo puno bolje. Fail za failom kad je u pitanju Spajdi.
![]() |
![]() |
![]() |
#17026 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mad Max: Fury Road - 10/10
Nemam što za dodat. I žena (koja ne voli takve filmove) i ja odgledali u dahu. Ovo je na razini MM2. Film fenomenalan. Bez ikakvih "gnja gnja cmok cmok kurac palac" američkog bulšita kojeg vidimo u svakom filmu. Čista akcija. I vrhunska ideja. Trebalo je to sve smisliti... svaka čast. Sutra ga gledam još jednom ![]() BTW, jel itko skužio da je |
![]() |
![]() |
![]() |
#17027 |
Premium
|
Veliki popis komedija 150+ http://www.imdb.com/list/ls074752260/?start=1&view=detail&sort=release_date_us:desc&defaults=1&lists=ls074752260 ![]() ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 24.06.2015. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17029 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Nadovezao bih se samo da je MM Fury Road, želite li potpuni dojam, isključivo film za kino. Doma s BlueRaya neće bit nešto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17030 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17031 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni je film neka 7/10, možda navučena osmica. Ima akcije, ideja super, odrađeno super, to štima, ali da je nešto wau, nije. Bar ne meni. Ali od Kravitza kćer... Mhhmmmmm ![]() Ja sam si 6 puta puštao kraj na MM! Jer:
Meni je film neka 7/10, možda navučena osmica. Ima akcije, ideja super, odrađeno super, to štima, ali da je nešto wau, nije. Bar ne meni. Ali od Kravitza kćer... Mhhmmmmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17032 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
|
Mad Max: Fury Road - 10/10
Nemam što za dodat. I žena (koja ne voli takve filmove) i ja odgledali u dahu. Ovo je na razini MM2. Film fenomenalan. Bez ikakvih "gnja gnja cmok cmok kurac palac" američkog bulšita kojeg vidimo u svakom filmu. Čista akcija. I vrhunska ideja. Trebalo je to sve smisliti... svaka čast. Sutra ga gledam još jednom ![]() BTW, jel itko skužio da je |
![]() |
#17033 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Dakle ovaj get hard je toliko smece od filma da je od njega gori samo onaj zombie dabrovi. A ferrell je glumac koliko i ja krojac. Totalno antipatican i netalentiran wannabe glumac. Katajebenastrofa..
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 24.06.2015. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17037 | |
~~~
|
Citiraj:
posto je isao putem stripova, malo humora, pa spidermanova drama i sve to... cak me podsjeca na ranog Supermana sa Reeve-om prvi film je malo usrao zbog goblinovog odjela drugi mi je cak najbolji od sva 3 treci ko da je namirno sabotirao, a trebao je biti uvod u nesto grandiozno zato sam rekao, mogli su malo izmjeniti pocetak za 4ti i napraviti ga manje djecje/komicni bez gay plesanja :P jednostavno jos se stiglo popraviti... ovako sumnjam da cu za zivota svog vidjet uopce Carnagea ili njegovog "sina" a kamoli separaciju simbiota na sve one ... kolko ih je vec bilo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17039 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Get Hard - 1/10. Ne znam kome je to smijesno, meni osobno zivi uzas od 'komedije'. Preskociti. Pogledao jos i: Mad Max - 6/10. Mozda sam malo i povecao ocjenu kako sam ljubitelj Mad Maxa, no ovaj ima donekle ok akciju, ali opcenito mi nije legao. Glavni glumac uopce nije glavni glumac ![]() Jos uz to je nekakav usranko (imho naravno). Ni do koljena starome Melu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17040 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Počevši sa glumcima koji su dobili uloge pa onda sa nekim stvarima u filmovima - a nije to ni jedino Raimieva greška. U svih tih 5 filmova koje su naštancali u zadnjih 15ak godina isto sranje. Kod Raimia je glumac bio dobar PP, osrednji SM. Mary Jane nema potrebe ni komentirati. Kod ASMa je glumac bio katastrofalan PP, odličan SM. Ajde, GS mi se čak i sviđala ![]() Radnju neću ni spominjat inače ću se morat zadržat na WCu. Nekak sam imao nadu da bi taj novi SM kojeg su najvili mogao biti spas, ali taj cast glavnog glumca mi nekak ne uljeva nadu ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 25.06.2015. u 08:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|