|
![]() |
#16861 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
A i taj Will Smith je toliko full of shit sam po sebi. Nekad je bio OK, al nakon MiB jedinice je ošo u k. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16862 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16863 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16865 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
- What the fuck, what the fuckin fuck?!
![]() |
![]() |
![]() |
#16866 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
ovaj Avengers age of Ultron mi je glup... toliko je natrpan smecem, nema kontinuitet izmedju 1 i 2 samo se nesto mlatare ... ono totalno bzvz mozda citateljima stripova ima smisla ali meni nema dao sam mu 2 jer neznam ni sta da komentiram lol stvarno mi besmislen film
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 29.05.2015. u 05:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16868 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Frajer koji glumi šefa policije je u faci isti Kramer ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 29.05.2015. u 08:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16869 | |||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 29.05.2015. u 09:12. |
|||
![]() |
![]() |
#16870 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Za Focus se u potpunosti slazem. Tu glupost sam na zalost pogledao u kinu. Uzas od filma. 1/10 A Willu godine ocito ne pomazu, bio mi je jedan od drazih glumaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16872 |
~~~
|
the Lazarus effect nije los flick, mozda glupa tematika sto se tice "pakla" ali 2 zgodne zenske i ok film = 5/10 ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16873 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16874 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Je li danas u modi nagutati se LSD-a, pa krenut snimati film? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16875 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
dam se kladiti da nisi nikada pogledao, ako jesi, da ti se nije svidio Crveni patuljak npr. ili Italian spiderman. ili tona trashova, ne racunajuci TWD osim prve sezone......... a onako informativno, pogledati AVGN svakako, epizode, ali ima i film ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16877 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bar se kidaju i razbijaju vrhunski, detaljano i realno za danasnje filmske pojmove, Brzi i zestoki npr.. Ne fali mi Max uopce, a s druge strane ima i malo previse one zenske. Glavni glumci su mi ionak auti u Maxovima, ovaj put War Rig. Slazem se da je kraj malo iforsiran. Prva scena sa jurnjavom mi je malo prestura i kao da je snimljena malo predavno. Meni je film cista devetka u svojoj kategoriji. Road Warrior na steroidima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16879 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Mad Maxu fali Gibson. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16880 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Taj Mad Max, koji feministicki film, boze moj. Zena s jednom rukom ubija, skace, snajperira, vozi beskrajno, ignorira sve smrtonosne rane, pa i one u jetru, unisti 40ak vozila... A mad max je peder. Film bez ikakvog smisla. Apsolutni trash I brdo akcije! Znaci film NEMA dijaloga. ![]()
![]() |
#16882 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I bolje da nema previse razgovora. Nisu vise iste face ko u prva dva i to nemre bit takvo sigurno al to nisam ni ocekivao. Taj dio Mad Maxa nemre bit isti al je zato akcijski dio prva liga, wasteland ludilo. T |
![]() |
![]() |
![]() |
#16883 |
~~~
|
Survivor - 2015 ono akcijski film, al prica glupa
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16884 |
Guest
|
Miller je opet napravio hit, Mad Max - odličan! Očekivao sam neku holivudsko-romantičnu izdrkotinu. Srećom, prevario sam se. Film je križanac starog Maxa i Planet Terror. I pokupio je najbolje od oboje, minus Gibson, ali i Hardy je vrlo dobar. Akcija je trajala od prve pa do zadnje scene. Savršenstvo. A onaj tko misli da u akcijskom filmu može biti previše akcije je trebao ići na Pepeljugu ili tako nešto. ![]() |
![]() |
![]() |
#16885 |
Premium
|
Mad Max...odgledan jučer sa boljom polovicom u areni...imax 3d ! ![]() ![]() ![]() Ja oduševljen ! Mala također ! Došlo mi je da ga pogledam još jednom. To su scene vrijedne divljenja jebate led,a ne fast furijosi...pazilo se na izvedbu do sitnih detalja. Tom i Charlize odradili svoj dio na visokoj razini samo što im je malo pobjegao glavni junak od naslova...Furiosa je N1 u ovom filmu. Btw...onaj divljak sa gitarom me natjerao na pišanje od smijeha...pa tak nešto stvarno treba izmislit moždanim vijugama... ![]() ![]() ![]() Ma devetka ko kuća ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16889 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nebi ih radio. Ronald Emmerich je počeo sa Danom Nezavisnosti koji je za ono vrijeme bio remekdjelo. A kad su krenuli Godzilla, Armagedon, Deep Pimpekt, 2012, Knowing... fakat ih više ne treba... ikad. Sve sa nekakvog ljigom od ljubavne priče, pomirenja, razmirenja i zajedništva... sere mi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|