|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
(riješeno) Pomoć oko snimanja Win 7 preko USB-a
Znači guglam i pokušavam več 3 sata i nikako da uspijem. Imam prijenosni hdd wd320Gb. Probao sam ovako neželi kaže da je disk prevelik. Probao sam preko windowsa start -> computer -> desni klik manage --> disk managment , izbrio sve volumene sa hdd-a. napravio novi od 20 GB formatiro u fat 32. Preko cmd-a kopio sa dvd-a Bootsect.exe . Prkeopiro gore windowse. Ne vidi se prilikom boot-anja . Probao sam jedno 5 postupaka šta sam našao na internetu nikako da uspijem. Dobre duše HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
diskpart list disk select disk z (where z is the number corresponding for your USB disk. You have to replace it with the corresponding letter from your own system). clean create partition primary active format fs=fat32 quick assign exit kada dođem do format fs=fat32 quick javi Virtual disk service error: the volume size is to big hebiga nekako sam posto ne edito EDIT EIDTA : ZNači uspio sam ovako: indowsa start -> computer -> desni klik manage --> disk managment , izbrio sve volumene sa hdd-a. napravio novi od 20 GB formatiro u fat 32. desni klik marko kao active, ostatak hdd-a sam također formatiro znači imam dve particije na hdd-u. kopiro boot sa DVD-a ili kako bi se to več nazvalo preko CMD komande F: cd boot bootsect.exe /nt60 g: gdje je f: windows 7 dvd a G: eksterni hard točnije particiaj od 20 GB. I zatim sam prekopiro sve filove prije tog sam uključio da mi se vide skriveni folderi. Upravo se Win snimaju. Može brisanje teme ili ako če nekom biti od pomoči ![]() Zadnje izmijenjeno od: blozer. 01.05.2015. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008