|
![]() |
#2401 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nakon par poziva objasnjeno mi je da moja linija nemre bolje na dl i odlucili da ce me spustit na slabiji paket tj 20. A zbog toga sto mi nisu dali 30 ponudili su mi ili neki extra paket ili hbo paket na 6 mj za 1 kn, nakon toga se automatski gasi. I cijena je 15 kn niza. Moram jos jednom napomenut, prije sam imao 4/512 i islo je to, je da je bilo sporo al kaj sad, sad imam 5-6 puta brzi net i nemrem bit nezadovoljan ![]()
![]() |
#2405 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Meni na prvom upoce nece raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Na svim portovima se događa. Recimo stavim na LAN3 za dan-dva primjetim da je prešao u 10mbps mod, pa stavim u LAN2, ista stvar se ponovno dogodi. I nema nekog posebnog uzroka, nekada za par sati pređe u 10mbps a nekada 2-3 dana radi normalno. Sva sreća da mi je router blizu računala ali stvarno mi se neda svako malo mijenjati port. Wirelless radi sasvim u redu. Btw koliko errora imate u 15min? Ja oko 300 FEC-a te 1 CRC i ES u DL.
![]() |
#2409 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne nadajte se da netko čita, poduzmite nešto sami. Šaljite svakodnevno mailove službi za korisnike, zasipajte im Facebook stranicu...
![]() |
#2410 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2412 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Da, imam najnoviji fw V1.00(AAUN.1)b2_20150324 i svejedno lan port ode u 10mbps mod. No meni se nije resetirao ni sa zadnjim, ovaj fw mi je samo log zeznuo. Kako vama rade AP-ovi? Danas sam baš probao dodati još Access pointova i sva 3 dodatna koja sam testirao rade dobro uz moj osnovni. ![]() Jedan AP je bio "sobe-gore" wpa2, drugi "gosti-restoran" kojemu sam stavio limit na 10 klijenata i max 100/20kbps bez autorizacije a i treći na wep-u je radio. Stvarno korisna funkcija za nekog tko ima trgovinu, hotel i slično, uzme 50/10mbps i riješi wifi za cijeli prostor. Ovaj router nije loš, vjerujem da bi se kupovao i da je u slobodnoj prodaji.
![]() |
#2414 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja uopce nemam nikakvih problema sa LAN portovima, citam i cudim se... LAN1 na PC LAN2 na switch pa s njega po potrebi sta vec dodje... LAN3 na sx763 LAN1 pa sa LAN2 sx763 na LAN1 dodatnog sx763 LAN4 jos nisam koristio. U mrezi imam Zyxela bez AP funkcije + 2 sx763 koji su AP oba. Od kompjutera i ostalog tu je: PC1, PC2, LAP1, LAP2, 4 mobitela sa androidom i jedan WP. Sve radi ok, fw je zadnji koji je. edit: nego ove postove sa tehnickim problemima koji nisu usko vezani sa Iskon Duo uslugom bi trebalo prebacit sve u tamo u temu o routeru a ovdje da ostanu cisto iskustva o prikljucivanju usluge, cekanju iste, ostvarenim brzinama naspram paketa koji je uzet itd... postaje nepregledno tj. cemu ovdje citat o lan portovima ili mogucnostima routera ?! Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 12.04.2015. u 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
pozdrav, nude mi u Iskonu produženje ugovora uz ove nove brzine neta, trenutno sam na starom iskon trio super paketu (5/512). zanima me da li mi se isplati uzimati novi paket, i koji, s obzirom na stanje u routeru http://imgur.com/MoJFmmh Po provjeri dostupnosti 50/10 paket mi nije dostupan, ali 30/5 je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]() A Metronetova optika (sad je priključak preko HTa i promet preko CARNeta ja mislim, skola je u pitanju) mi je nekih 300m od kuce, samo jbg, skupi su a i ne znam ako bi bas provlacili kablove za samo jedan prikljucak. Bnet kabel ili HT optiku mogu očekivat za 3-5 godina. Kako god, nadam se bar 5mbita uploada izvuc, 15 bi bilo poželjno ![]() I blago se tebi s Amisom, pretpostavljam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2422 |
Premium
|
Kakvo ti je bilo stanje prije toga? Koje sam ja sreće, taman kad me prebacili i dobio novi router dogodio se nekakav kvar u subotu u kvartu i nemam uopće internet ni telefon sve do sad... Sad čekam da riješe to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2423 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
stigo modem. http://oi60.tinypic.com/6zpxf9.jpg trenutno stanje. znači sad ih ili zovem pa mi odma naprave ili čekam sutra da sami? Zadnje izmijenjeno od: triki555. 16.04.2015. u 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|