|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Božična Priča
Jutros sam, krmeljav i posve masne kose koju ne perem često jer čista izgleda i gluplje, pokušavajući izraditi motorički program za pristavljanje kave uteturao u glavni dio stana, gdje je majka kao i obično plitkim i frekvetnim udasima izjutra natezala Ronhill Lights kroz susretljivo ali naborano lice ostarjele posthipice, jutros kraj male kožne kutije starih predmeta i fotografija i ispred nekoliko mršavih zavežljaja kričavo jednobojnog papira za opću dekoraciju (koji su bili odmah do sasvim prikladnog glupavog vjenčića od pozlaćenog žita, ta paganka)... Ukratko, dobio sam DVD čitač, al ne radi. Probao sam svih par kombinacija ma/sl/solo (ne i csel jer je kabel obični 40... žilni, valjda) na drugom kanalu, sa i bez CDRWa koji je tamo već bio, i rezultati su bili posve predvidivi... ...što se tiče biosa, koji je - dakle - to prepoznavao kada je to tako i trebalo biti. Windowsi XP ga nikako ne uspjevaju vidjeti. Jednostavno ga nema. Ploća je Gigabyte 7vtxe+ (AMI BIOS, ali njega nije za kriviti), stavio i VIA Hyperion ( ![]() ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Happy End
Ne mora baš svaka Božićna priča imati Happy End ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Isprike, isprike... Neču ga imati kome reklamirati, radi pod dosom. Polako mi se siva nakupina javlja sa druge strane očiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
bas me zanima kako ces gledati dvd pod dosom imam ti program kojim i osteceni CD mozes cijeli procitati pa ako ga takvog kupis npr u Algoritma isto neces traziti garanciju? daj jebote otkad su izasli windows xp reci im da ti ne seru i neka ti omoguce da radi jer si ga kupio kod njih nosi kuciste i reci KOD KUPNJE BESPLATNA UGRADNJA ![]() P.S black jesi primio poruku stiglo je super je ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ja vec dugo koristim CD-R diagnostic i zadovoljan sam ali ako ima sta bolje....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Zato uvijek imam vas da me razveselite. Nekako mi se činilo da nije pokvaren, elem, ako radi makar samo pod dosom. Ima li drugih rješenja? Do sada pristajem već i na poluinteligentna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ach, idiot: recenziran je prije devet brojeva. Sada sam posve sam. Zna li neko koje su specifičnosti inicijalizacije hardvera u XP pertaining to ova idiotarija?? ACPI HAL, što drugo, to je valjda jedino što pojašnjava da se oni ne nastavljaju na bios. Ili griješim? SOS |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Zamjenio kabel. Što je iskristaliziralo problem: XP prepoznaje samo master uređaj. Bezveze maknuo DMA, nije pomoglo. Da se upucam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Ovo je potpuno apsurdno. Očajan sam dizao recovery console da se igram sa halovima i u svakoj sutuaciji ih je oba vidio od tamo. Kada sam se vratio u windowse, sve je bilo u redu. A recovery console ne dira instalaciju na disku, ne sama po sebi. :confused: btw, hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas