|
![]() |
#3961 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sansa uvijek postoji, a sad, ostaje ti cekat dali ce proc ili ne. Vjerojatno hoce.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3962 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2015
|
A jel postoji način da nešto poduzmem da to spriječim....prekasno sam shvatio da takve slušalice zapravo dolaze u Beats kutiji i imaju znak (ali je obrisan na slikama ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3963 |
PizzoZder
|
Tek si se regao i vec si lijen. ![]() Bilo je takvih slucajeva i na forumu se pisalo o tome, daj si malo truda i prouci. Uostalom, ako malo i proguglas naci ces savjete na netu kojem odvjetnickom uredu se javiti. Dok ti carina ne posalje cestitku, ostaje ti pricekat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
Registered User
|
mislim taj dio sam znao ali mislio sam da postoji nešto što se može napravit u međuvremenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
Registered User
|
e da u vezi onog mog slučaja....dana sam naletio na članak (istina iz 6. mjeseca 2012. ali svejedno) u kojem piše da se ja ne moram odazvat na ono što oni meni pošalju i da roba u tom slučaju automatski ide nazad pošiljatelju..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3967 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Akhm! Ne čini li ti se malo neobično da država o svom trošku šalje bezvrijednu robu u Kinu, a da se ti koji si u carinskom prekršaju ne moraš odazvati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Propali Amigaš
|
Ne samo da se moraš odazvati, nego i moraš platiti uništavanje robe |
![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#3970 |
Registered User
|
A koji je najgori mogući scenarij? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3971 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#3972 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo i jedno moje prvo negativno iskustvo. Bidao sam za Macbook Pro 17, 2011 godina. I nekim cudom isti dobio za svega 480 funti na ebay.co.uk. Seller mi u dopisivanju rekao da nema problema ako dobijem aukciju, jer poslat ce u hrvatsku bez problema. Sve 5, cak i dobio aukciju. Sad mi isti salje poruku da je MBP ustvari pokvaren, tek je sinoc to skuzio. Mislim da je ocito da liku cijena ne odgovara, i da zeli izbjeci prodaju. Sto je i normalno, inace mu ne bih radio probleme, jer lik se ocito zajebao (nije uopce postavio minimalnu cijenu). No kad mulja i sere, zelim mu ostavit negativan feedback. Ali ne mogu. Jer ne mogu ni platiti, posto nije omogucio jos uvijek dostavu za hrv. Ali sam malo googlao i vidim da je ebay poprilicno osjetljiv na ovakve sitnice. Pa ako netko ima slicnog iskustva, kakve su mi sada mogucnosti da prijavim ovoga? Ili da jednostavno sve pustim na miru? Iako koliko citam, ako sve ostavim kako je, meni ide na moj account da nisam platio 'osvojeni' item ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3973 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pustiš stvari kako jesu, ionako ti on ne može napisati negativan feedback jer ti nije omogućio uplatu, visit će ti jedno vrijeme taj MCB kao da ga platiš i nakon jedno 45 dana će nestati. Ništa se strašno neće dogoditi. Ja sam jednom kupio isto tako nešto i tražio sam invoice da bi mi seller napisao da su mu "stvar ukrali iz auta" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
Premium
|
Ukoliko ce nestati sa mog accounta taj dio da nisam platio, onda nema problema. Neka si zadrzi MBP. Vjerojatno se zeznuo covjek posteno sa cijenom, i mogu shvatiti da ne zeli prodati po toj cijeni. Dapace, samo je to uredno mogao i napisati/reci, valjda bi nekako i rijesili da se to 'neplacanje' skloni sa mog accounta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3976 |
Premium
|
Mulja, ocekivao je vecu cijenu, jer realno i vrijedi dosta vise. Ili je zaboravio se osigurati pa stavit minimalnu cijenu, ili se precijenio. Nemam pojma sta od to dvoje. Samo mi krivo sto sam cijeli dan izgubio na to, jer sam mislio da je item kupljen. A meni treba isti pod hitno, imamo novog momka koji je bez kompa na poslu i covjek nema sta raditi pa ga pustamo da ode doma dok mu ne osiguramo komp. Presmijesna situacija, no eto, tako je kako je. Samo radi toga bih mu volio staviti negativan feedback, jer sad smo u stisci i idemo kupiti preko njuskala osjetno skuplje, jer nemamo vise ni vremena, a bome ni volje da se zajebajemo sa eBayom. Moja ideja bila, idiotska ideja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3978 |
Premium
|
Ma u pravu si. Idem prekopati eBay i report napraviti, cisto zato jer sam bezveze izgubio vremena i svega ostaloga. Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
Premium
|
Odustajem od prijavljivanja, jer proveo sam 30ak min po ebayu da pronadjem barem nacin kako prijaviti ovog lika, ali bezuspjesno. Skrivaju te opcije kao zmija noge. Ocito ni njima nije cilj da se ovakvi prijavljuju, pa kad im odgovaraju, neka ih na ebayu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3980 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Kako sam se neki dan ritnuo kad mi je item došao za 10 dana. I to iz Italije koje je globalno čuvena po sporoj pošti. Valjda je to ekvivalent kao da si od kineza dobio za 4 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3981 |
Registered User
|
Dobio sam svoje slušalice 2.4. ![]() Došle su u zgniječenoj kutiji i nemaju odvojivi kabel kao što je opisano Kvaliteta izrade je očekivana za kopiju ali zato je kvaliteta zvuka nešto što se ne bi moglo očekivat od sluški za 30-ak kn I VIŠE NIKAD ne mislim naručit nešto za što postoji i najmanja šansa da je fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nije duzan nadoknaditi troskove.Najjeftinije je preporuceno putem poste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3985 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Hrvatska pošta.
![]() |
![]() |
#3986 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() |
#3987 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Radilo se o 65g tako da je prioritetna preporučena pošiljka bila najoptimalnija opcija za 43,00kn. Na stranu to, na obrazcu za povrat predmeta prodavač je naveo da je odgovoran za troškove dostave ukoliko se radi o njihovoj grešci. Pretpostavljam da to znači da bih trebao slati kopiju računa (iako je na hr)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3989 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Da pitam sve. Jel vam poštari naplačuju po 4,50 kn za dostavu onih minijaturnih paketica s ebaya? ( za koje je naravno free ship ) ?? svaki paketic 4,50 kn? Ili da idem nekome kicmu lomit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3990 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Objasni postaru da napise zuti papiric i da ces podici na posti i spremi 4.5kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|