|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Lenovo Yoga 2 pro vs 3 pro
Razmišljam o kupovini navedenog jer smatram da će mi biti puno lakše raditi s obzirom da dosta prenosim laptop koji trenutno imam. Trenutno imam: Asus A53SV sa i5 2.4 cpu i 8GB rama. Zanimljivi su mi: Lenovo Yoga 2 pro Lenovo Yoga 3 pro Asus Zenbook UX305 Macbook Air 13" Lenogo Yoga 3 14" Svaka preporuka i iskustvo su dobrodošli jer je izbor stvarno velik. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Vrlo jednostavno, ako si mozes priustit onda yoga 3 pro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne sjećam se više zašto nisam uzeo yoga3. Mislim da je slabiji procesor dosta, a nisu uspjeli dići trajanje baterije, ili tako nešto. Pa sam na kraju uzeo yoga2, a još je i dosta jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Obje sam imao na testu, ali niti jedna mi nije omogućavala ugodan rad, bez nekog vidljivog razloga. Ta kombinacija ekrana, tipkovnice i računala koje nije radno računalo nego nekakav neuspjeli hibrid mi jednostavno nije legla. Istu stvar sam imao i s Miix 3. Kao da uspješno čovjeka odvlači od rada. ![]() Mislio sam da je do ekrana, ali npr. na X220 i X240 uspješno radim (sam radio; nemam više X220). Ako imaš prilike probati probaj prije nego kupiš. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nforcerx.x, ako te put vodi u zagreb jedan dan slobodno mi se javi da ti dam svoj yoga 2 pro da isprobas...ja nisam imao novaca za yoga 3 pro pa sam isao na 2 pro, ali u niti jednom trenutku nisam pozalio. Kao sto kaze kolega cdanijel bilo bi najbolje da probas svaki prije nego se odlucis za kupovinu jer sve su to odlicni laptopi i najbitnije je koji tebi najvise pase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
1,10 (2,60) GHz dok je Yoga 2... Core i5 1,70 (2,70) GHz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Kako se inače kreču cijene od Yoga 2? Ove mi se čine ok http://shop.lenovo.com/us/en/laptops...-laptop-2-pro/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Na Supernet stoje ove cijene što mi je malo čudno tj. jeftino Lenovo prijenosno računalo Yoga 3 14, 80JH006BSC za 7.764,00 kn Lenovo Yoga 3 14, Intel Core i7, 5500U, 2,00 GHz, 8 GB, 14" 1920x1080 touch, SATA 500 GB+8GB SSHD, Windows 8.1, Intel HD, 802.11b/g/n, BT 4.0, USB 2.0 1, USB 3.0 2, 1,66 kg, Boja Srebrna Lenovo Yoga2 13 i5/8G/256GB/W8.1/13.3"FHD/srebrni za 7.778,26 kn Model Lenovo Yoga2 13 Part number 59431635 Procesor Intel® Core® i5-4210U (1.7 GHz, 2-jezgreni) Memorija 8GB PC3-12800 DDR3L 1600 MHz Grafika Integrated Intel® Graphics 4400 Zaslon 13.3" FHD IPS osjetljiv na dodir HDD 256GB SSD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
Naime, kod desktopa su stvari (relativno) jednostavne jer pogrešno odabrana tipkovnica nosi trošak unutar reda veličine par stotina kuna, kod ovoga je ipak značajno više. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Problem je što ovdje u Slavoniji nema neki izbor, pa da se može probati određeni model. Yoga 2 pro mi se čini sasvim solidan. Valjda se može zamijeniti hdd za SSD. S ovim što imam sam zadovoljan, ali eto veličina je opet faktor jer se sada dosta krećem u poslu pa mi treba nešto s dosta baterije i da bude lagan. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Lenovo Yoga 2 pro vs 3 pro
Citiraj:
Yoga 2 pro vec ima samsungov ssd unutra. Kazem ako te put odvede u zagreb slobodno mi se javi, popit cemo kavicu, ti procackas po mojem 2 pro kolko god te volja i super ![]() ![]() I moras paziti kad gledas cijene, postoji yoga 2 i yoga 2 pro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Da, svatko ima svoje misljenje, to su sve odlicni laptopi i to se ne moze osporavati, stvar je samo sad koji ce tebi pasati. Evo nekima ne pase, a ja ga nebi mijenjao ni za sto. Dakle svakako isprobati prije kupnje |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Spletom okolnosti nisam uzeo prije ljeta novi laptop pa sad gledam da uzmem. Lenovo Yoga 2 Pro više ne vidim da se može nabaviti negdje, a 1 mjesto gdje sam vidio cijena je bila 10 milja. Našao sam: DELL Inspiron 7348 Čini mi se sasvim solidan, a kasnije bih uzeo i SSD disk. HP Spectre x360 ima SSD, ali samo 128 GB... Lenovo Yoga 3 Pro je nekih cca 9500 kn... Jel zna netko nekakvu akciju ili tako nešto... Što bi bilo bolje između ovih hibrida? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Vidio sam sad u emezzeti Vaio SVF14N1E2ES koji mi izgleda super. Aluminij, tipkovnica super. Djeluje čvrsto. Nema ssd nego obični disk, ima pentium 1.7 ghz cpu.. 4 gb memorije. Memoriju i hdd mogu nadograditi.... Samo me malo brine cpu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Jel postoji mogućnost da ga se zamjeni kao disk i ram? Edit: ne može.... Najvjerojatnije uzmem Dell Inspiron 7348 Zadnje izmijenjeno od: nforcerx.x. 20.09.2015. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Asus ZenBook? ux301, ux303 i ux305 ili Transformer Book T300 Chi. Nekako mi se čini da je asus u best buy kategoriji Imo si jednog u početnoj listi |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
Transformer nisam baš našao po trgovinama. Dell Inspiron 7348 mi ne izlazi previše od ciljane cijene, a i solidan mi je odmah u startu tako da kasnije samo ubacim SSD disk. A na R1 pdv mi je 1500 kn tako da je i to super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Uzeo sam Dell Inspiron 7348 i super sam zadovoljan za sada. Postoji i neka opcija u Bios da štedi bateriju ako se inače koristi preko adaptera. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|