Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.09.2005., 13:04   #1
mdrfckr
Registered User

Datum registracije: Sep 2005
problem s NVIDIA grafičkom karticom

Imam jedan problem s NVIDIA grafičkom karticom. Naime nedavno sam instalirao Windows XP Pro SP1 i instalirao drivere i sve super radi. Verzija drivera 71.89.

Danas sam reinstalirao windowse jer me nekaj zezalo i sve uredno radi, ali više ne mogu instalirati te iste nvidia drivere. Uklonio sam one stare ...

Što je najbolje u Device Manageru uopće ne postoji stavka Display Adapters ...

Kada pokrenem Direct X Diagnostic Tool (Start -> Run -> dxdiag) i odem pod display pod Device mi piše.

Name: (nista)
Manufacturer: n/a
Chip type: n/a
DAC type: n/a

Uglavnom kao da ne kuži da je unutra nvidijana grafička.

Inače imam Gainward GS GeForce 3 Ti-200 64 MB, a kada pokušam instalirati drivere onda dobim poruku: "The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit."

Ajd pomozite, surfao sam google-om i vidio da ljudi imaju istu error poruku, ali iz nekih drugih razloga i neznaju riješenje ...

Unaprijed zahvaljujem
mdrfckr je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2005., 13:25   #2
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit,u prijevodu tvoja titaniumka nije komaptibilna s tim driverima,ovi driver su rađeni za fx na gore ne znam točno znam da sa negdje to čitao,stavi neki starije 6x i trebalo bi sve raditi.
demetrius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.09.2005., 13:48   #3
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

s obzirom da je vec jednom imao te iste drivere instalirane, nebih bas rekao da je problem u nekompatibilnosti.

ja sam prije godinu dana imao slican problem. nisam mogao instalirati nikakve drivere makar je prije sve super radilo. ispostavilo se da sam morao istekati karticu iz kompa, uzeti usisavac i lagano pousisati AGP port. kad sam ju vratio natrag instalacija je uredno prosla. usput i provjeri da ti nije kartica slucajno ispala iz slota...
Staro 16.09.2005., 13:51   #4
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
to se imeni s memorijom dogodilo,prašina čini čuda,neka sve isproba prašinu starije drivere
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2005., 18:21   #5
mdrfckr
Registered User

Ja znam u čemu je problem, tj. neznam problem ali znam uzrok. Uzrok je reinstalacija windowsa. A posljedica je moj problem koji je naveden u prvom postu i kojeg neznam riješiti.

Sad sam formatirao disk, stavio frišku instalaciju windowsa i sve šljaka, tak da nije do prašine i sl ...
mdrfckr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno