|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
problem s NVIDIA grafičkom karticom
Imam jedan problem s NVIDIA grafičkom karticom. Naime nedavno sam instalirao Windows XP Pro SP1 i instalirao drivere i sve super radi. Verzija drivera 71.89. Danas sam reinstalirao windowse jer me nekaj zezalo i sve uredno radi, ali više ne mogu instalirati te iste nvidia drivere. Uklonio sam one stare ... Što je najbolje u Device Manageru uopće ne postoji stavka Display Adapters ... Kada pokrenem Direct X Diagnostic Tool (Start -> Run -> dxdiag) i odem pod display pod Device mi piše. Name: (nista) Manufacturer: n/a Chip type: n/a DAC type: n/a Uglavnom kao da ne kuži da je unutra nvidijana grafička. Inače imam Gainward GS GeForce 3 Ti-200 64 MB, a kada pokušam instalirati drivere onda dobim poruku: "The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit." Ajd pomozite, surfao sam google-om i vidio da ljudi imaju istu error poruku, ali iz nekih drugih razloga i neznaju riješenje ... Unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit,u prijevodu tvoja titaniumka nije komaptibilna s tim driverima,ovi driver su rađeni za fx na gore ne znam točno znam da sa negdje to čitao,stavi neki starije 6x i trebalo bi sve raditi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the letter
|
s obzirom da je vec jednom imao te iste drivere instalirane, nebih bas rekao da je problem u nekompatibilnosti. ja sam prije godinu dana imao slican problem. nisam mogao instalirati nikakve drivere makar je prije sve super radilo. ispostavilo se da sam morao istekati karticu iz kompa, uzeti usisavac i lagano pousisati AGP port. kad sam ju vratio natrag instalacija je uredno prosla. usput i provjeri da ti nije kartica slucajno ispala iz slota...
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ja znam u čemu je problem, tj. neznam problem ali znam uzrok. Uzrok je reinstalacija windowsa. A posljedica je moj problem koji je naveden u prvom postu i kojeg neznam riješiti. Sad sam formatirao disk, stavio frišku instalaciju windowsa i sve šljaka, tak da nije do prašine i sl ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|