|
![]() |
#14191 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja dok nisam dobio karticu sam ulazio tako da sam dosao autom pod rampu, izasao i iz gepeka uzeo lopatu(bez drske), te prislonio na senzor ![]() ![]()
![]() |
#14197 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Znači ovaj lik ili žena. Slikao sam ga prije tjedan dana: ![]() A ovo je opet danas: ![]() ![]() Svaki put se parkira tak da mu je centar auta na okomitoj crti. Već mu je netko digo brisač. Em mrzim Puntaće em se ovak ponaša. Da imam džip mislim da bi ga odgurao gdje mu je mjesto. Pa nije ništa drugo zaslužio nego da nađe auto na krovu sljedeće jutro. I još jedan auto je ovak parkiran i "zaključan". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14198 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Mene bi osobno više smetalo kak je sparkan Merđo...
![]() |
#14200 |
Premium
|
Valjda je zato ostavio otvorena vrata da ga netko moze preparkirat kak se spada. ![]() Vise bi me smetao ovaj Pug desno koji je parkiran na ulicu jer tu nije iscrtano mjesto. Mercedes ne moze izaci na ulicu nego mora preko ooooooogromno visokog rinzola na Zvonimirovu. Al Puntač je parkiran preko dva mjesta tako da iza i ispred ne stanu auti normalne veličine... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 23.03.2015. u 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14206 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meh. Seljacine. Tak su i kod nas pucali nakon rata oni sitni kriminalci kaj su zbrisali u svabiju pa se vratili tu kamatarit nakon rata. Par godina je bilo veselo. E34 je imala popularni nadimak kamatarka, cisto za info.. Dva put tjedno sam u centru poslom i nema parking idiota nigdje ko tam. Narocito ovi sa vecim autima kaj zauznu dva mjesta za paralalno parkanje al to rade i sa manjim autima i to najvise mrzim jer parkinga nikad dosta. Za ovo treba bit specijalna vrsta. Stat se tak na zebri u centru grad u ulici gdje ima najvise policajaca u HR i slicnih pravosudnih organa gonjenja.. Vidao sam ruski Bentley tak parkan na zebri stalno i stalno sa kaznom i to prek puta kucice gdje sjedi murjak. Bas prek puta ovog minija na slici. Bezobrazluk do bola. http://www.pohrani.com/f/2M/J7/BuOS0...7adf7564fk.jpg Isal sam pogledat Vitaru i malo mi je splasnul entuzijazam al nije ni to tak lose s obzirom na cijenu. Nemaju jos diesel sa boljom opremom za probu pa ga nisam ni htio isporbavat jer isti motor vec imam u SXu. U dolasku im je full opremljena sa panoramom, 4x4 diesel od 200 tisuca kn. Tu cu probat sigurno. Visoka je i dobro pregledna, kompaktna, taman za grad.. Ova sa slika je 120 tisuca. Dobro opremljena sa prednjim pogonom. 12 tisuca je 4x4. https://www.flickr.com/photos/125477...n/photostream/ https://www.flickr.com/photos/125477...n/photostream/ Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 24.03.2015. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14207 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Pomozite mi malo u razmisljanju. Prijatelj je imao totalku na Mazdi 3 MPS. Sad mora kupiti novi auto ali kupio bi nekakav pogodniji za obitelj (troje djece 12, 8 i 1 godina). Sa odstetom koju ce dobiti raspolagati ce sa cca 130-140 000kn. Posto je to iznenada iskrsnulo nema pojma sto bi kupio. Ne zna cak bi li novo ili polovno no kaze da polovno ne bi uzimao preko 50-60 000km i 2-3 godine starosti. Uvjeti su dosta specificni. Auto ne smije biti mali ali ni prevelik jer ce mu ga i supruga ponekad voziti a njoj treba malo "sira cesta". Ja sam mu savjetovao Toyotu Verso 2.0 D4D no to mu je malo preskupo a polovne hebeno drze cijenu i nema ih bas 2-3 godine starih. Onda smo gledali neke karavane ali zena ne zeli ni cuti za njih. Ona bi Suzuki SX4 Cross ili Qashqai. Ja sam Qashqaia malo vozio i to je tesko gofno od auta. Izvana velik, iznutra ko Twingo a tvrd ko Golf. Jel ima ko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14208 |
Premium
|
To je najgora lova za kupovat novi auto, pogotovo nes obiteljsko... Ima za nes bolje od gradskih auti a opet nema dosta za neki prostraniji kompakt, crossover ili sl... Cross djeluje veci iz nutra od Nissana al nema bas mjesta za glavu iza, ima dobar gepek i jako je lagan za vozit i ide puno bolje od Nissana. Jedino ne djeluje bas nes atraktivno ni iz vana ni u nutra. Diesel sa prednjim pogonom bi mozda mogao dobit za 150 tisuca. Po def. diesel vec u najjeftinijem paketu ima puno.. Mozda se u Fordu sad moze dobit dobar deal na S Max, posto je na zalasku. Jaci 1.6 diesel i neka srednja oprema. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.03.2015. u 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14209 |
Debeli gad
|
S-max je prevelik (i preskup >200k). C-max je otprilike ono sto trazi. sad sam malo gledao cijene i dobro se nisam onesvjestio 1.0 (998ccm) GTDi = 150KS????? Ako je stamparska greska ponavlja im se svugdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14210 |
Premium
|
Krivo sam napisal, mislio sam na taj. Nebi taj 1.0 ecoboost ni nista slicnoga. Moguce da sad ima i 150ks, izasao je sa 100 i 125ks. Taj C Max je vec dugo na trzistu i dobro je "sazrio". 1.6 HDI(tdci) ista stvar. Konkurencija je dosta skuplja. Dosta su fleksibilni u Fordu kaj se cijena tice i treba ic tam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14211 |
Premium
|
Smiješno mi je kaj su kod dizajniranja Vitare očito imali uzor Range Rover koji je pogodio dizajnom Evoquea čiji motivi su se proširili na ostale modele. Ford Explorer isto tako. Ford Flex čista (jako loša) kopija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14212 |
Premium
|
Da to se vidi al nije ni to lose. Ne kazem da je nes lijep auto, prije ruzan al bolje i to nego da su isli eksperimetirat. Ne ide to bas Japancima kaj se dizajna tice, bar ovih obicnih auti. 4x4 diesel je ispod 1300kg. Na 120ks i 320Nm je to optimalno cak i malo vise od toga. Benzinac je nes malo iznad tonu na 120ks kaj je isto dobro bar za grad. Moj ima skoro 200kg vise. Automatski manji co2 i davanja. U usporedbi sa Jukeom, Capturom, 2008 meni djeluje puno konkretnije i robusnije. Kladim se da ih ubije i na cesti i van nje i da ce vozit dulje od svih njih. Ovi su mi vise dizajnerski auti, sminka. Vjerojatno su jedino udobniji jer Suzuki radi tvrde aute al je zato podvozje robusnije i jace i moze pretrpit puno vise od recimo Captura. Jedino ak tu nisu stedili na masi, to ne znam jos al definitvno bi ga prekrizo kad bi skuzio da je auto pekmez. ASX mi je jos uvijek prvi izbor al on je nes skuplji al kod njega vec nema zajebancije i taj je vec pravi tenkic. Flex je gadan ko noc. Imaju oni i mali crossover a taj je pak jedan od najruznijih auti u zadnje vrijeme, ne zelim ni znat kak se zove. Kuga dobro zgleda al je skupa ko kuga. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.03.2015. u 02:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14214 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ono što bih preporučio, nikakavi cmaxovi, (fu)kaškaj i ostala jeftina plastična tvrda smeća...možda mazda 6 rabljena? http://www.njuskalo.hr/?ctl=browse_a...gearNumberId=0 Ili recimo nova trojka mu isto ide u buđet ali za dizel bi se morao malo rastegnuti .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14215 |
Debeli gad
|
U vrijeme sranja nikoga nije bilo u autu. Razbio ga kamion od pekare ispred zgrade. Udario ga je izmedju prednjih i zadnjih vrata i iako nije izgledalo takva katastrofa, kazu da se to ne moze popravljati i proglasena totalka. Autic je stvarno bio zvrk no on je i ranije razmisljao o kupovini drugog auta jer jer je MPS sve samo ne obiteljski auto. Dizel nije uvjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14219 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frendica bila u Ljubljani i zaljubila se u Lexus NX300h. Cijena u SLO - 35k EUR + DDV = 43.750 EUR. Obzirom da Lexus nema predstavništo u HR, nazove ona carinu da vidi kako ga uvesti i koliko će je to koštati. Matematika ide ovako: oduzeti DDV, pa na netto cijenu staviti naš PDV, a onda na sve to 14% trošarine. Sveukupno 51.300 EUR. Dakle, 7k EUR poklonjeno državi. A za što? Nijedna druga EU država nema trošarine. Kaže ona cariniku da smo skupa država, a on njoj neka u toj klasi kupi Mečku dizel jer ispušta manje CO2 pa će je doći nešto jeftinijie.
![]() |
#14220 |
Premium
|
To je nes novo da Lexusa vise nema kod nas? Sys, za 138k jedva dobis 1.2 TSI sa nes opreme. Ovo kaj si opisal je vjerojatno blizu 200k jer 18estice ni nemres dobit na 1.2 tsi i 1.6tdi, samo na jacim motorima.. Gledali smo ju kad smo kupovali auto i bilo kakav luksuz dize cijenu poprilicno. Neugledan mi je novi model, malo previse sterilan i bez fensi dodatka tipa felgi i sl. izgleda ispodprosjecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|