|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Modem-fax se uključuje kod poziva?
e ovako, u zadnje vrijeme mi se kada me netko zove na telefon fiskni, u slušalici počne zujati onaj zvuk kao kad se faks javilja. a meni se to javlja modem na kompu. jer čim iskopčam kabel od modema iz tel linije zvuk prestaje! ne znam kako da to riješim?! i nema nekog posebnog trenutka kad se to počelo dešavati! ali sada uredno uvijek ako mi je ukopčan modem u tel liniju.. sad će neko reći, pa iskopčavaj kael uvijek! ali me to ŽIVCIRA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Brijem da ti je fax instaliran pa te to jebe.Probaj to disableat il zbrisat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ako hoćeš potpuno ukoniti fax, odi u Add Remove Programs, odaberi Windows Components i deselektiraj Fax Services. Za privremeno riješavanje problema dovoljno je u alatu za konfiguriranje servisa disejblati fax servis (Dakle, u run upišeš services.msc, desni klik na fax servis, disable).
![]() |
#4 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Fax console / tools / Configure fax / i onda uncheck Enable receive. Tako ti je fax i dalje spreman za primanje samo što moraš manualno dati pošiljatelju signal.
![]() |
#6 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
All programs/ Accessoires / Communications / Fax/ Fax console
|
|
Oglas
|
|
![]() |