|
![]() |
#14131 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Automobili
Citiraj:
PA3 je brutalna i ide samo na sporčke dimenzije. Ja sam iznenadio koliko je A3 dobar. Nešto mrvicu slabija od A4 ali dalje je dobra i pristojna. Valjda krumpirowagen nije teži više od 1260kg. U početku sam bio sumnjičav u kvalitetu A3 dok nije padao snijeg. Samo što nešto na suhom više bučnija ( ajde, zvuči kao usisavač ) nego na mokrom mrvicu. A kada ima snijega onda je skroz tiša. Citiraj:
Uzalud ti trud svirači. . Naši dalje ponašaju balkanski i kao da ne znaju osnove komunikacije preko e-maila. Nula bodova. Čekaj da ti još nadoplate ventile i balansiranje. ![]() Njima je bitno da nazoveš. A kako će napraviti ponudu ? Nasljepo. Njima je u interesu da zagrizeš mamac ili ti ga kao reklama Tele2 : Ne budi ovca. A baš ispada ![]() A5 je mekši i sklon trošenju nego A4. Sam znaš da A5 ima drugačiji proizvodnji materijal kaučuka i reklamiraju kao nova tehnologija. A negdje na testovima podbacio više nego TS850 i 4D. Dunlop i Conti caruju na vrhu. Velim kao na prošlim mojim postovima. Tko je čepao A4 i taj profitira. Dakle, ubo je za dobru cijenu i bolji nego A5. Ja ću još odvoziti jednu sezonu 195/65 R15 Michelin Energy Saver pa prelazim na 16". Mislio sam ove godine prebaciti ali šteta je baciti skoro nove (2012). Moj izbor za 16" bio bi Michelin Ps3 a ne Primacy. Čak bi i opet nadije prešao na Dunlop Sport Maxx
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 18.03.2015. u 18:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14132 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nisam čitao testove, ali jesenas kada sam htio kupiti A4 imali su taman dvije gume u mojoj dimenziji, ali su me nagovorili da kupim A5, kao noviji i onda iduće kupim jos dvije A5 i imam nove gume... Sad mi je skoro žao što nisam kupio te dvije A4... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14136 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#14140 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14143 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sakriveni ventili su super. ![]() ![]() Zna li itko može li se fino ispjeskarit alu felga koji ima hrapav završetak? Katastrofa mi izgledaju felge, pojela ih sol, a izgledaju kao da sam ja svaku ubio na rinzolu iako ih nisam nikad ni taknuo. I di bi mogo posudit na par dana 15" ili 16" felge sa gumama dok svoje ne sredim? :P Pregledao sam sad trilijun vrsti felgi i nijedna mi ne odgovara. Sve su ili preagresivne ili prekrapina ili preblage (staromodne). Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 19.03.2015. u 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14144 |
Premium
|
Prekrasni facelift Mazde 6. Divim im se kaj imaju no-bullshit odabir opreme za razliku od Audija, recimo. Svu opremu su razvrstali u par paketa i nema ogromnog preplaćivanja svake od opcija. 311k kn sa davanjima za apsolutno svu opremu i 192 benzinska konja sa automatskim mjenjačem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14146 |
Premium
|
Da, al Audi A4 1.8 benzinac sa 170konja (vs 192) automatik bez ikakve opreme kreće od 323k kn. Ni x od xenona (Mazda ima LED), a kamoli koža, radarski tempomat, grijana prednja i straznja sjedala, ekrančina, automatsko upravljanje dugim svjetlom, kamera za unazad, sustav za praćenje mrtvog kuta, praćenje tlaka u gumama, alarm, Bose zvuk, bezicni kljuc, bluetooth, krovni prozor, 19" felge, LED DLR, parking senzori naprijed i nazad. Štoviše, mislim da mu fali i koji zračni jastuk. Tko je tu lud?! A po cesti viđam samo nove A6. A4 je prejeftin izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14147 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Novi A6 ima doplatu za stražnje parking senzore kaj je kod ostalih auta 2 klase manje u seriji, a koštaju ko pozlaćeni Felga se pjeskari, postane lagano hrapava, sve se skine, i ona oljuštena ili nabubrena boja od soli. Onda se naknadno obradi (primer za obojene metale, špric kit, baza, brušenje vodobrusnim itd) i dobiješ ju ko novu. Staviš 2-3 sloja bezbojnog da bude zaštićenija. Al ak budeš to nekome dao raditi, koštalo bu te skoro ko nove felge |
![]() |
![]() |
![]() |
#14148 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14150 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Mislim da cu otići na jednu probnu vožnju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14151 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo danas stavio svoje ljetne ljubimice, ContiSportContact 5 18", majstor mi naplatio sa balansiranjem i svime čak 60 kn, još sam mu ostavio 20 za kavu ![]() P.S. zašto bi pobogu bile razlike u cijeni montiranja između 16" 17" 18" 19" pa isti je klinac. Što, guma je teža, ili se teže mijenja... ne kužim? Razumijem da je za kamion ili ne znam, poljoprivredni stroj pa ajde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14153 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14158 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Frend mi policajac i reko je da nikog ne kažnjavaju ako nemaš zimske, veli samo ako je snijeg na cesti. Također bio na tehničkom prije mjesec dana s ljetnim i sve pet.. Kod mene obično zimske idu gore za Božić a skidaju se početkom 2. mjeseca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14159 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|