|
|||||||||||
|
|
#16292 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#16294 | |
|
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Da je prihvacanje od strane publike mjeilo kvalitete onda bi globalno Justin Bieber i Lady Gaga, a lokalno Jelena Rozga i Severina bili najkvalitetniji glazbenici. |
|
|
|
|
|
|
#16295 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Btw gledo neki dan Bill and Ted's Excellent Adventure, nakon ovih današnjih komedija ovo je odlično. |
|
|
|
|
|
|
#16296 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#16299 | |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Meritum Oskara je ocjena umjetničke vrijednosti tj. priznanje za nju, a na indeks uzlaznog kretanja na box officeu. ![]() Zar nije to Josipa Lisac? Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 04.03.2015. u 02:42. |
|
|
|
|
|
|
#16300 |
|
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
eto odgledao zadnjeg Hobita iako sam obecao da necu ali samo me zanimao Sauron i Dol'Guldur film je uzas i katastrofa a imaju toliku rupu izmedju H3 i LOTR 1 koju su htjeli zatvoriti bezveznim krajem hobita 3 da je to razocaranje...
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
|
|
|
|
#16301 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A ja ga taman nabavio. Pogledao Noć u muzeju 3. Definitivno lošiji od prethodnika iako ni 2 nije bio nešto posebno.
|
|
|
#16302 |
|
~~~
|
netko je dobro komentirao na imdb-u sto su navodno od jedne knjige napravili 3 pre-rastegnuta filma po meni su trebali samo pola H1, dio sa zmajem iz H2 i naravno ono sa Necromancerom te smrt zmaja i bjeg Saurona, jos da su dodali nesto nakon Bilbova povratka i njegovu korupciju te korupciju Sarumana, tu bi taman imali 2 svrsishodna filma ovak imamo 3 glupa :P recimo sto me GROZNO smeta u hobitu sto su toliki fokus dali na prsten i zmaja da je sve ostalo otislo u dupe kratka scena sa onim mrtvim vitezima kratka scena sa Galadrijevom drugom personom skoro nista od Saurona ama bas nista o Balrogu ama bas nista o korupciji Bilba ama bas nista o korupciji Sarumana
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
|
|
|
|
#16304 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
pogotovo se nadam da treći bude trajao dobar sat više!
|
|
|
|
#16306 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma šta bi to trebali objašnjavat još, i ovako su izmislili masu toga samo da imaju minutažu. Žešći odron od filma. Žao mi ko psu što sam ga uopće gledao, ma žao mi što sam ijednog gledao.
|
|
|
#16307 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni je samo žao jedne stvari. A to je što sam gledao cijelo snimanje, behind the scenes itd. I kaže Jackson da će ovo biti još nešto više od gospodara, više akcije, drame, karizme i svega. Naravno, to sam popušio prije nego sam pogledao filmove. Prvi sam nekako prožvakao, drugi je odron, ali treći... Majko mila. Radije bi 50 shades of gray i to 3d nego ovo sranje ponovo... |
|
|
|
|
|
#16308 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
The imitation game - jako dobar film, dugo nisam nesto tako normalno pogledao. Glavni glumac me podsjetio na onog lika koji je glumio hitlera u "hitler - koncan pad". Stvarno je lik dobro odigrao ulogu. Preporuka za pogledat |
|
|
|
|
|
#16309 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izašao novi trailer za Avengere
|
|
|
#16310 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
What We Did on Our Holiday Preporuak za pogledati tko voli ovakav tip filmova,u zadnje vrijeme gledam samo te BBC-jeve comedy/drama tip filmova,bolji nego vecina proljeva blakbastera ![]() Ocjena na rotten tomatoes 80 %. |
|
|
|
|
|
#16311 |
|
Guest
|
Ima nas svakakvih. Ja od tih comedy-drama naslova dobijem proljev, po 7 dana me goni. |
|
|
|
#16313 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() thx 4 teh tip. |
|
|
|
|
|
|
#16314 |
|
~~~
|
|
|
|
|
|
#16315 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Majke't mile ovaj 50 nijansi sranja je totalna glupost. Teta Sharon u Basic Instinctu - e to je bilo zakon, a ne ove pi*darije.
|
|
|
|
#16317 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, svi spominju da je sranje ali opet dobar dio vas ide to gledat. Očito nas žene forsiraju na taj zločin ![]() |
|
|
|
|
|
#16318 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Pogledao The Imitation game, moram priznati da sam ocekivao puno puno vise od ovog filma. Plitki likovi, dvije radnje koje nemaju prakticki veze jedna s drugom a ni jedna nije razradjena kako spada. Ocekivao sam da ce prikazati Turingov zivot tokom drugog svjetskog rata a oni su samo prikazali malo prtljanja po nekakvoj sivacoj masini, i naslov u novinama da je Turing osudjen za pederluk. Ruku na srce mogli su ovaj cjeli film svesti na sve skupa 15 minuta i gledatelju bi sve bilo jasno kao da je gledao svih 114 minuta. IMDB kaze ocjena 8.2, ja bi prije rekao 5.2 |
|
|
|
|
|
#16319 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
volim gledati macho filmove di alpha/leader of the group osvaja ribetine (before sunrise, spread sa ashtonom, etc.), mada u nekim scenama tip ispadne kao nekakav papučar (tipa "molim te, hoćeš li biti moja, itd. itd.")... sve u svemu, ako ne ide u nekakvu pretjeranu analizu (jer tip po svemu sudeći bi mogao imati bilo koju i raditi s takvom što god želi ) je sasvim OK - normalan romantičan ženski movie i to je to... i jedva čekam nastavak ![]() ![]() Hamm - tek sada pročitao tvoj post, sve je relativno, ovisi s koje strane ili spola gledaš mi muškarci, obično analizramo dok ne dođemo do zaključka da je sranje ali ako "gledaš samo da gledaš" - čisto površinski (baš, petlja se oko tog ugovora a mogao ju je kresati svake dvije, tri minute bez zamaranja ) onda je film u redu, gledaš nju, pa njega, pa njegov pogled ka njoj, pa njene usne, itd. itd. vjerovatno svako doživi na svoj sopstveni način film meni je bio ok, kome je još nek digne ruku u zrak!
Zadnje izmijenjeno od: ALiEN17. 05.03.2015. u 20:00. |
|
|
|
|
![]() |
|
|