|
![]() |
#4052 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ekipa, koja bi bila najbolja aplikacija sa vec izradjenim planom za trening ( ako postoji takva) ? Znaci da ima nekakvo zadano vrijeme i zadane vjezbe koje moram napravit u tom vremenu. I bilo bi dobro da ima animacijama prikazane vjezbe. Unaprijed zahvale! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4056 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne može se maknut. Skrolaš i nema je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
meni se malo malo zaglavi pa taj header ostaje a scroola se samo dolje naslov mozda 2 ili 3 tzeme, ovisi koliko stane ![]() uzas je |
![]() |
![]() |
![]() |
#4059 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Jel igra ko Ingress jos? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4064 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Danas sam slučajno naletel na Mobizen, aplikacija za remote control android uređaja preko kompa. Naime, aplikacija mi se sviđa, ali ima jedan mali nedostatak, ili ja to neznam srediti. Kad pišem prek pc tipkovnice, ne registrira čćžđš, a inače uvijek koristim te znakove kad pišem poruke, pa mi je mutavo bez toga. Pitanje: jel zna ko kak se to da srediti ili zna neku sličnu aplikaciju koja nema taj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ne znam na kakve si vježbe mislio, bw ili sa utezima, ako je ovo drugo preporučam Strong Lifts 5x5, odlična stvar. Samo ako nisi do sad radio čučanj ili mrtvo dizanje bilo bi dobro da ti neko pomogne na početku da naučiš pravilnu formu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
GP slavi treći rođendan da daju dobar popust na 33 aplikacije/filma/albuma/... Npr. Batman, Kill Bill serija filmova po 3$ komad,...
![]() |
#4068 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Pa nisu se baš isprsili. Slaba im je ponuda.
![]() |
#4070 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Fresh Juice
|
Pa na linku koji je stavio coconut |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
problem je sljedeci: imam IP kameru i htio bih se spojiti na nju da vidim sto se dogadja kad nisam doma. kamera koristi quicktime h264 codec, sve je namjesteno kako spada, portovi na routeru otvoreni, sa bilo kojeg racunala koje ima browser sa QT pluginom se spojim bez problema putem ddns adrese, znaci sa strane kamere je sve ok. na play store-u ima hrpa appova koji sluze za spajanje na IP kamere i manje vise svi rade na istom principu, treba upisati ddns adresu, port, username/pass i to je to.. naravno, niti jedna app mi ne radi i pretpostavljam da je to zbog toga sto kamera koristi quicktime h264, pa eto da pitam (mozda netko zna jer radi se o jeftinoj IP kameri za koju znam da ju je jako puno ljudi pokupovalo preko ebaya) jel postoji koji app za android koji moze prihvatiti quicktime stream? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4075 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Fresh Juice
|
Bivše napadaju ![]() A izgleda propust s njihove strane. Block pustio malo. Jel ti i dalje šalje ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pošto si mnogo tražen, od sutra se zoveš Dražen ![]() Nego, kako se to uopće uspije probit? Obavezno javi kako i zašto kad ti odgovore. Imam blisku osobu koja vacap koristi kao dokaz i kao prepucavalačko srectvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Samo su reply sa predefined porukom i obećali da će baciti oko na problem jednog dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|