|
![]() |
#2701 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Došla mi želja za CoD2 opet, multiplayer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Stranded Deep, još jedna u nizu igara preživljavanja (rust, the forest...) tako i ova dosadi jako brzo jer se u igri nema šta radit i sve su na istu foru; skupljaj drva i kamenja da bi izgradija kamp a kad ga izgradiš to je to - više se nema šta radit. Jedina razlika je šta tu ima more i može se ronit ali igra opet djeluje pusto i siromašno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Tomb Raider - igra je odlična, a priča još i bolja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali previše košta, ja ne kužim te cijene, 15 eura za neku nedovršenu igru koja je ono, full kratka i slično.. Jednog dana kada stave multiplayer će možda biti fora.. Otok protiv otoka i slično.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2715 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Skida/kupuje li netko igre preko origina? Skinuo sam fifu 14 na laptop i ne mogu ju pokrenuti kao ni medal of honor. Za fifu mi baca error E0001(pokusavao sam naci na netu rjesenje ali bezuspjesno), a medal of honor mi ne zeli pokrenuti jer ima neki kao problem u sustavu Ima li tko iskustva s time? Ispricavam se ako sam postao u krivoj temi, ali nisam nasao nijednu u vezi origina |
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ako ne pomogne, googlaj dalje ![]() Koliko vidim taj error je poprilično učestao kod ove igre. A za MoH napiši točno što ti izbaci. Inače, radije ubuduće ovakva pitanja pitaj u odgovorajućim temama za FIFA 15 i MoH ovdje na forumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Za MoH mi izbaci: MoH has stopped working i blabla windows will notify you if a solution is available Ok, ubuduce cu ispitivati u zasebnim temama EDIT: sredio sam fifu i radi, ali toliko steka da se ne moze igrati Zadnje izmijenjeno od: L31. 17.02.2015. u 19:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Registered User
|
Ghost Recon Phantoms - iako više preferiram CoD i CS, pa čak i BF, prilično sam zadovoljan i ovom igrom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Odigrao Dead space 3 na normal,i nije baš šetnja ,ali ajd! Sada Dead space 2 na zeolit,i patim li ga se,patim! Ako su vam igre zabava,ne preporučam! Ako se netko pita zašto ne na hard core,jednostavno,imaš samo tri savea u cijeloj igri,pa je to jako teško!
![]() |
#2726 |
Registered User
|
Upravo sam krenuo prelaziti Crysis 3. Je da malo kasnim (samo 2 godine), ali prvi dojmovi su i više nego pozitivni, pogotovo onaj ulazak u New York, koji je sada postao džungla. Kad sam vidio tu scenu, pa još nakon toga počeo hodati po šikari, a čuje se svaki šum grana koje se savijaju, navlažio sam se ![]() OT: Igru sam kupio na Originu prije par dana za 9,99€, no trenutno je u tijeku velika rasprodaja, pa ga se može dobiti za 4,99€. Uz Crysis, ima još mnogo drugih igara koje su na popustu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pred 2 tjedna doma naletio na stari DVD of Final Fantasy XII (jedna od najdražih igri ikad, ako ne i najdraža - negdje u rangu sa FFVIII i FFX) Skinuo emulator i malo se zaigrao ![]() Ima nešto u tim stari(ji)m igrama što mi je predobro. Nisu "poglupljene". Ne piše na svakom koraku šta moraš raditi, gdje ići, kako napraviti itd. A i storyline traje barem koliko toliko duže - ovdje mi je samo za main storyline trebalo 120 gameplay sati, CoDove i slična sranha riješim u jedno popodne ![]() Sad sam se malo zezao još sa sidequestovima i naletio na ultimate bossa od 50 mil. HPa ![]() Trebalo mi je malo više od 5 sati da ga ubijem (najdulja borba koju sam ikad imao od kad igram igre) http://i.imgur.com/EAqBtmQ.jpg
![]() |
![]() |
#2728 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
U zadnje vrijeme igram Civilizaciju 5. Sam sebi kažem dosta je, nemoj više... i onda nakon dva-tri dana imam želju baciti nukleraku. ![]()
![]() |
#2729 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja na nagovor frendova snimio civ 5 probnu verziju i igrao u multiplayeru snjima. Mogu samo reći da je igra tolko jednostavno da ono WTF drago mi je da se nisam zaletio i kupio igru jer bi mi bilo žao i 5€ da sam dao za nju. nima je super možda nekome to paše ali meni nikako. Imam osječaj ko da je igra za mobitele usudio bi se reć igrica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Registered User
|
Nakon dosta dugo vremena ponovno sam pokrenuo FIFA World i čini mi se da je dosta napredovala otkad sam je zadnji put igrao. Još uvijek je daleko lošija od FIFA-e 2014 i 2015, ali to mi je bilo i očekivano s obzirom da je besplatna. Nije loša igra za ubit par sati, pogotovo sada kad više nema toliko problema sa serverima (barem ih ja nisam imao). Ono što me začudilo je da je od prve prepoznala MS Industrial gamepad i da je sve radilo bez potrebe za korištenjem Xbox 360 Controller emulatora. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|