Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.02.2015., 22:19   #13981
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Znam da je gadan izvana i iznutra. Da imam budzet od par tisuca € trazio bih da lici na nesto. Ovako mogu birati da li cu vw 94-97 godiste, opel itd. ubijen do j*** ili nesto ovakvo.
Hvala na savjetu, budem bacio oko na accent. Stvar je u tom sto ne znam sto je kojima mana, na sto da se baziram.
Kupio bih ja i Golfa 3 ili Astru, dizela nekog, ali se bojim sto ce me docekati za mjesec dva, jer koliko god ocuvan, obrnuli su 3x250000 km, iako imaju 200-230k km na satu. Jer nemam u planu popravak od 500€.
A taj, koliko je jednostavan auto, toliko je i siguran da me nece oderat za popravak.
NeooS je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 22:38   #13982
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a-ma koji ti ti imas izbor, tahlija ili golf 3. stvarno si nasao izbor, ja bi morao par noci prespavati da donesem odluku. i vjerovatno bi opet plakao kakav odlican izbor imam......

za akcenta nemas pretjerano pameti. vidis da li je lupan, vidis da li je farban / kitan, sredivan lim. uzmi u obzir da im zadnji rubnjaci jako cesto odlaze (kod mene slucaj), te donji dio vozacevih vrata. hoce pocet jest malo ulja, na 1000 km nekih 2-3 deci, mozda i manje zapravo. ali pojede, na ~13k km (sto ja tada negdje radim servis) ode recimo litra, mozda jos koji deci gore.

ali isto tako najbolje vidis po vlasniku. ako je prvi ili drugi i ako ga ima vise od godinu dana, vidjet ces da li serki ili je iskren. jer kazem ti, moj meni nije nista posebno jer doslovce - auto nije nista posebno, ali mi je zahvalan u PM i svako malo se sjetim da je zagazio u 12-u godinu zivota, ne stedim ga, ima original sve od podvozja, zapravo sve original osim lamele. pali, tankaj, servis svakih 10-15k km i trebao bi te durati barem par godina.

plus, ja ti imam recimo dvojicu majstora koji inace servisiraju mahom korejance, kod jednoga sam od prvog dana kako se hyundai servis zatvorio u SK. ima covjek sve sto treba, zna gdje i sta gledati, po meni najsigurnija kupovina je da ti netko pregleda auto od glave do pete i onda si miran.

jesam li rekao da nije jedna cigareta kod mene zapaljena u autu kako ga imam, 15/12/2003 ga izvezao iz salona?

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 22:38   #13983
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Pljunto 1, twile(nije naj izbor za otvorenu bikoz gradski mini auto ali nije da imaš birat), accent, lantra, megane 1 redizajn(znaju naletit lijepi primjerci ali se brzo prodaju), mazda 323.
Razgledaj i nađi onog koji je mehanički u naj stanju. Ulaganja budeš imao, kako god okreneš jer su to sve skoro punoljetni auti.

Policu osiguranja si možeš duplicirati ako ti netko ima u užoj obitelji već neki bonus, ako ne onda prepiši auto na oca/majku/nekog starijeg pa će ti i polica bit jeftinija jer onda ne spadaš u rizičnu skupinu.

Ja bi ozbiljno razmislio o tome da si uštediš još par sto eura. Ovako i da uzmeš nešto za 1000 eura, imaš 500 eura za nekakav servis, porez, registraciju. Malo nategnuto.
Ili obavezno gledat nešto registrirano godinu dana pa da si bar s te strane miran.

EDIT:
@Burko
To je nikakva potrošnja ulja, mora ga trošit kak god okreneš a tolerancija je pol litre na 1000km za te motore(IIRC, piše u uputama). Ulje zna bit zajebano pa je izjava da ne troši ništa ulja između izmjena poprilična glupost, jer osim ako ga ne proizvodi mora ga trošit.

Zadnje izmijenjeno od: tech. 27.02.2015. u 22:46.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 23:28   #13984
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Novi Smart, neki bijesni al vise nije..

MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 23:29   #13985
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Nije još naletio na praktičnu lekciju

Poznato je kako das auto daje po defaultu.
wrong
naletio sam danas na praktičnu lekciju,neka lancia delta me oderala na semaforu...brz autoa ružan da bi je pratio morao bi valjda vrtit na 6500
esc je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 23:34   #13986
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

HF Turbo izgleda ko obicna a ide dobro. Ove slabije tesko da vise mogu bilo kaj odrat.. Sve je to ok dok te Tiguan ne opere ko da stojis..
Staro 27.02.2015., 23:39   #13987
esc
Lynnfield
Moj komp

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
HF Turbo izgleda ko obicna a ide dobro. Ove slabije tesko da vise mogu bilo kaj odrat.. Sve je to ok dok te Tiguan ne opere ko da stojis..
evo ti motori,bila je valjda neki novi model
http://www.lanciahrvatska.com/karakt...anciaDelta.pdf

neznam kak mogu tak sjebat auto sa zadnjim svijetlima
Staro 27.02.2015., 23:44   #13988
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Nije mi novi bio ni na kraj pameti. Ti vec idu od najslabijeg na vise. Nema ih bas puno na cesti i meni se ne svidaju uopce.
Staro 27.02.2015., 23:49   #13989
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor esc Pregled postova
wrong
naletio sam danas na praktičnu lekciju,neka lancia delta me oderala na semaforu...brz autoa ružan da bi je pratio morao bi valjda vrtit na 6500
6500 Ma da i pedale vrtiš ne bi ju stigao.
  Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 23:57   #13990
esc
Lynnfield
Moj komp

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
6500 Ma da i pedale vrtiš ne bi ju stigao.
meni crveno počinje na 6500,jel to znači da motoru neće bit ništa na tim okretajima
Staro 27.02.2015., 23:59   #13991
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
@Burko
To je nikakva potrošnja ulja, mora ga trošit kak god okreneš a tolerancija je pol litre na 1000km za te motore(IIRC, piše u uputama). Ulje zna bit zajebano pa je izjava da ne troši ništa ulja između izmjena poprilična glupost, jer osim ako ga ne proizvodi mora ga trošit.
gle, kazem, auto je prve korake iz salona napravio pod mojom nogom. sve negdje do 100-120k km taj motor je od servisa do servisa znao pojesti od max ulja negdje do pola. kasnije jebiga, sada npr, ja ga redovito svakih ~1000km provjeravam i popapa realno puno vise nego do te kilometraze.

jasno je meni da mora jesti ulje, nisam nikada otvorio niti brtvu mjenjao, kamoli ista jace. ali ima zivahnih primjeraka akcenata i getceva (isto 1.3 motori) koji jednu litru na 1000k, cak i vise. ali je to krivica samo i jedino vlasnika (vlasnica), jer ih poznajem i znam kako drze do auta .

Staro 28.02.2015., 00:05   #13992
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
gle, kazem, auto je prve korake iz salona napravio pod mojom nogom. sve negdje do 100-120k km taj motor je od servisa do servisa znao pojesti od max ulja negdje do pola. kasnije jebiga, sada npr, ja ga redovito svakih ~1000km provjeravam i popapa realno puno vise nego do te kilometraze.

jasno je meni da mora jesti ulje, nisam nikada otvorio niti brtvu mjenjao, kamoli ista jace. ali ima zivahnih primjeraka akcenata i getceva (isto 1.3 motori) koji jednu litru na 1000k, cak i vise. ali je to krivica samo i jedino vlasnika (vlasnica), jer ih poznajem i znam kako drze do auta .
To je 55kW motor? 12V? Gledam na spritmonitoru i tu su negdje 7-8l po potrošnji ovi stariji.
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 00:05   #13993
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Prije je bilo i od 1L normalno al to su bili auti u koje je tvornicki islo obicno jeftino ulje. Moji su trosili i do litru al nije bilo problem jer je litra kostala 30tak kn... Pogotovo ti 1.3 motori, 12v Toyota i 16v Suzuki, oba skoro litru.. Oba legende od motora koji se ne ubijaju sam tak, skoro da im ni ne treba ulje da voze. Znam jednog koji se vozio i bez ulja i vode mjesecima..

Vidao sam one zarucljice za ulja u svakom malo jacem zavoju. Vec sam po intervalima paljenja znao kolko je potrosio i kad bas moram natocit.

Ispod 9 nebus po gradu prosao. Trose ti stariji motori dosta po gradu..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.02.2015. u 00:13.
Staro 28.02.2015., 00:09   #13994
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor esc Pregled postova
meni crveno počinje na 6500,jel to znači da motoru neće bit ništa na tim okretajima
Ne bi smjelo, osim ako nije rahitičan.
Kad lupi u blokadu, ubrizgavanje mu uskrati gorivo pa ni ne može dalje.

Citiraj:

Pola na štangici je negdje 5 deci, ako si produžio interval izmjene onda ti je to to. A i ovisi kaj lijevaš od ulja unutra.
Nemaš se kaj brinut, ne umire to tako lako.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 00:17   #13995
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Ispod 9 nebus po gradu prosao. Trose ti stariji motori dosta po gradu..
drito stalno po gradu, STALNO, vjerujem da tu negdje vrijedi. ali to je to, ili ces voziti ko' bakica i biti na 6-7 litri ili pratit promet. opet, cim se docepam otvorene ceste, meni milina (iako ga i tu znam stisnut).

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
To je 55kW motor? 12V? Gledam na spritmonitoru i tu su negdje 7-8l po potrošnji ovi stariji.
tu negdje, tocno to. sve ovisi koliko si na otvorenome, koliko u gradu. ja imam konstantno neki kombo, iako cim potegnem 50 km ravne voznje, to mi je cca dodatnih 50 km na tanku.

@tech
ma znam . kako rekoh, imam majstora koji je sa hyundaijem na ti, servisira mi auto i vjerujem covjeku. on mi sam kaze da se tu moze ici do polugeneralke motora (ako se dobro sjecam, ~3000 kuna) gdje bi se dobilo, ali neisplativo jer je to potrosnja ulja - O.K.

e da, shell 10W40, ako je bitno - petrol . jer znam da ima i diesel...........

Staro 28.02.2015., 01:57   #13996
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
hoce pocet jest malo ulja, na 1000 km nekih 2-3 deci, mozda i manje zapravo. ali pojede, na ~13k km (sto ja tada negdje radim servis) ode recimo litra, mozda jos koji deci gore.
Sad ne znam jel me jebe što sam se zapio večeras pa ne znam računat il je nešto drugo u pitanju. Na 13 soma bi trebao po tvom potrošit između 2,5 i 4 litre al na kraju ipak ispadne samo litra.

@NeooS; za te pare koje ti misliš potrošit na auto, nema nikakve garancije nego samo sreća. Bio to hjundač, reno ili fau ve. Tak da ak imaš nekog ko se kuži u aute, nek ide s tobom da baci malo stručnije oko al sve je to lutrija.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 02:39   #13997
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Novi Smart, neki bijesni al vise nije..

To nije smart to je XD

Staro 28.02.2015., 08:14   #13998
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

@ Burko..
To je bio samo primjer,da objasnim situaciju. Općenito nemam neki izbor,obzirom na novčanik.
Imaš nekog susjeda da ima ok (pouzdan) primjerak?
Obzirom da sam jednom mjesečno u tvom kraju.

Budem bacio oko na Accent,kao što rekoh.

@fanatik.. Slažem se. Najveći je faktor sreća u bilo kojem slučaju kada je u pitanju polovni auto. Toga se i bojim. Jer i da imam 3k € ne bih toliko dao za auto,nego ostavio 500€ mimo i uložio u njega još po kupnji.

Ništa mi onda ne preostaje nego gledati bilo koji auto,nebitno godište samo da je čuvan mažen i pažen.

Nemam nikakvog automehaničara, tj imam bratića ali je po terenu, čak van Hr.

Budem gledao onda Feliciju to mi kolega ima, još je dizlo,zna im boljke i nije toliki tudum kao ja za aute.
Mislim, svaka druga je za generalku,uzmem neku od vlasnika koji ima račune za sve komplet da je rađeno. I dura će mi godinu dvije.
Staro 28.02.2015., 09:07   #13999
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Sad ne znam jel me jebe što sam se zapio večeras pa ne znam računat il je nešto drugo u pitanju. Na 13 soma bi trebao po tvom potrošit između 2,5 i 4 litre al na kraju ipak ispadne samo litra.
mozda . mozda sam ja rekao koliko popije auto, mozda jer si se zapio veceras malo pa nije isto kad zaobides jednu rijec .

mozda zapije i vise od litre, ali nikako 3-4 litre je rezime .

Citiraj:
Autor NeooS Pregled postova
@ Burko..
To je bio samo primjer,da objasnim situaciju. Općenito nemam neki izbor,obzirom na novčanik.
Imaš nekog susjeda da ima ok (pouzdan) primjerak?
Obzirom da sam jednom mjesečno u tvom kraju.

Budem bacio oko na Accent,kao što rekoh.
nemam stvarno da mi netko pada na pamet. i ja sam bio u gruntanju da prodam ovog svog, ali onda......... onda racunica koja nema smisla, koliko bi trebao dodati za nesto bolje, naravno polovno, koliko ce taj drugi jauto os trebati ulaganja, koliko svasta nesta nepoznanica. a ovaj mi je pouzdan i ne mogu dobit neke pare za njega .

tako da stvarno ne znam, ali kada naletim na majstora, mogu pitati. cak mi je sada pao na pamet lik sto je bio jednom prilikom na drugoj dizalici kad sam imao neki servis, deawoo lanos, dugacki. 1997 godiste auto, crvene boje. nikad lupan, nema nigdje hrde (ali ono, pogledao ga dok je bio dolje, pogledao ga kad ga je ovaj digao), nekih 120k km. kaze lik - vozi ga on i malo kcer pocela, ali ga ona nece vozit, a ovome vise stoji nego sto se vozi. i ne moze dobit 1500 eura jer je to godiste, jer je deawoo i tako......... a auto milina za gledat, redovito servis, ma masina cak nije niti prljava .

da se naci stvarno dobar i zahvalan auto do 1500 eura, samo treba traziti i oteti ga drugim kupcima .

Staro 28.02.2015., 09:18   #14000
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Prijatelj kupio Tica za 4500kn, veliki servis za 700kn i sa 800 kubika auto trosi 5L max i sluzi ga vec pol godine bez problema po gradu.

Naravno, picke vriste kad Tico prolazi
Staro 28.02.2015., 09:31   #14001
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Kod tih starijih auta gledaj samo lim odispod, Felicije, Punti 1 i slični su dosta truli. Bilo kakvi zahvati po limariji nisu dugotrajno rješenje. Ti mali benzinci su jeftini za složiti, tak da stanje motora je najmanji problem, bitno da struja na njemu ne zeza. Kod 15+godina starih auta uvijek ću gledati benzincaa i ubaciti plin nego dizla. Vozio sam Punta 2 1.2 s plinom i niti jedan dizlo te snage se nemre s njim mjeriti po potrošnji 25-30 kn na 100km ne troši niti Smart cdi. Fiati, VW grupa rade odlično naa plin, francuzi i ostali rijetko. Benzinac bude palio da klip šeta centimetar po cilindru, dizlo čim malo padne kompresija, po zimi si u banani
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 09:51   #14002
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Prijatelj kupio Tica za 4500kn, veliki servis za 700kn i sa 800 kubika auto trosi 5L max i sluzi ga vec pol godine bez problema po gradu.

Naravno, picke vriste kad Tico prolazi
Pa u tom ti je glava u torbi ako te udari biciklist.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 11:57   #14003
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Ima ga susjed... Kaže da ga je strah većih buba.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 12:13   #14004
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Yap. O tome isto treba razmišljati. Kolega se malom brzinom zakuco u prtljažni prostor busa i završio na duže u bolnici. Sada ima clio. Nije velik auto, ali kao da ima svoj tico ispred sebe dok vozi .
Staro 28.02.2015., 12:28   #14005
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Feliciju sam vozio godinama, 1.3 benzin. Zahvalan i jeftin auto za odrzavat, ali treba stvarno pazit na hrdju, na mjestima na pragu gdje se voda slijeva pocinje... Kod mene je tek krenulo kad sam ga prodao. jos je u obitelji i nakon par godina nije uznapredovalo dalje jer sam ga zastitio. Opet, tak star i ieftin aito tedko da bus nasao neki koji nije prohrdjao. Ako od ispod nije trul, to je dobro.

Drugo na feliciji cesto odlaze manzete, kugla, uglavnom jeftini sitnice, vecih problema nema. Cak ni sa strujom.nisam problema imao iako nije bio garaziran.
Staro 28.02.2015., 12:31   #14006
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

@lowrider auto s plinom mi nije prvi izbor obzirom na dodatnu brigu i trošak. Mislim na atest i naknadu prilikom tehničkog. Isto tako, nisam siguran u pouzdanost vozila koje je već dulji niz godina vozen na plin, u kakvom je stanju motor.
Staro 28.02.2015., 12:49   #14007
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
mozda . mozda sam ja rekao koliko popije auto, mozda jer si se zapio veceras malo pa nije isto kad zaobides jednu rijec .

mozda zapije i vise od litre, ali nikako 3-4 litre je rezime .
Evo trijezan sam pa i dalje ne kužim koju sam riječ zaobišao. Reci auto popije litar, možda malo više, i bok, zbunjuješ i sebe i druge s tim decilitrima. No nebitno na kraju. Moj radnik nedavno kupio Rovera 200 za manje od soma eura. Ajd, kupio ga je od frenda pa je dobio popust al auto je u toliko dobrom stanju da sam ostao paf. Benzinac, navodno hondin motor unutra, iznutra iznimno očuvan. I to sve za cijenu jednog skupljeg intelovog procesora. Može se nać, samo treba tražit ili imat sreće.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 12:50   #14008
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor NeooS Pregled postova
Mislim na atest i naknadu prilikom tehničkog. Isto tako, nisam siguran u pouzdanost vozila koje je već dulji niz godina vozen na plin, u kakvom je stanju motor.
Dodatna naknada je zanemariva u odnosu na uštedu kod svakog točenja, jedino atest.
A za ovaj drugi dio bolje da niš ne pišem, raspitaj se prije jer ovo što pišeš u najmanju ruku nema smisla nije plin ugljen

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 19:49   #14009
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
@IcyTexx

Spavaš?
Što kažeš na Mercedes C63 AMG?

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 20:04   #14010
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Malo sam zaspao.
Pogledao video kroz dva dana, nikako ga nisam stigao u komadu.

Meni se više sviđa ovaj od starog jer ne viče: "Gledaj me!". Malo je više stylish i profinjeniji. Ako se već ide na turbine, ovo je najbolji način. Odmah napravit kak se spada, biturbo i unutar V motora. Glavno da je zvuk V8-ice prisutan sa onim prepoznatljivim AMG growlom. Ja sam više Audi>Merc>BMW guy, ali ovaj mi je krasan.
Unutrašnjost isto OK, vuče malo od novog GTS-a.

Malo zamjeram Harrisu kaj mu je svaki novi video sve lošiji što se tiče color correctiona. Pretjerali su ga ovaj put.
Da barem objavljuju cijeli video sa kamere na lijevom prozoru da se vidi kako luduje po stazi...
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na