|
![]() |
#32101 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#32103 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32106 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
A ako ju i jedem s vrhnjem ili ajvarom, nije zbog sočnosti nego da se prije ohladi i da mogu odmah jest ![]() A ako se baš dogodi da ju predugo pečem/zaboravim izvadit, uvijek imam više paradjz sosa napravljenog za pizzu sa strane pa ju osvježim.
![]() |
![]() |
#32111 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() bacat paradajz sos od pizze psu, grehota ![]() ja bi ga pit mogo ak ga već ne mogu u hrani iskoristit ![]() Valja li binimoto čemu? Nego, ovo je sushi i pol ![]() https://www.facebook.com/video.php?v..._finch_trailer
![]() |
![]() |
#32112 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jedan od načina je popit svakako, ali najjače od pizza paradajza je napraviti virgin bloody mary sa tjesteninom, malo pojačano sa paprom ![]() ja sam ga sada prvi put jeo i jako mi je fin moram priznat. odoh gledat ovu američansku patvorevinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32114 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim dobar je i tefal, teško se zalijepe u njemu, ali nemam taj problem ni s limenim tavama, i koristim samo malo maslaca da podmažem tavu prije prve palačinke i to je to. Samo gledaj kod limene da je dovoljno debelo dno da se ne savija od vrućine i da je ručka dovoljno čvrsta da se ne strga ako voliš okretat palačinke u zraku (been there done that ![]()
![]() |
![]() |
#32115 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Kupila neku no-name, ali kak i Roberto veli bitno da je debljeg dna i čvrste ručke
![]() |
![]() |
#32117 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
brine me keramika i teflon zbog tih vecinom nekvalitetnih premaza koji se onda mogu otpustat u hranu. vjerojatno bi ih cesto spremao pa mi je bitno da je ajmo rec zdravo. imao sam onu babinu staru limenu ali mi mozda rade isao na lijevano zeljezo ili inox...mozda i titan?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32119 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Taman danas dovršio bočicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32120 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#32121 |
Premium
|
A ja ga se taman malo zasitio i trosim sad neki iz ikee koji cak nije ni los i s visokim udjelom paradajza, ali nije ni neki vrh. Ovaj mutti mi je definitivno vrh ali nije za svakog zbog specificnog okusa.
![]() |
#32122 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Rucak mi na kraju propao zbog nekih obveza, ali sam bez obzira na to ubio 5 jaja na oko i malo domace kobasice. ![]()
![]() |
![]() |
#32123 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#32124 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
mislim da cu ovu narucit. izgleda ko starinska ![]() http://www.rist.hr/_data/modell_imag...212_bis_24.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#32125 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobar izbor imaju ovi na rist.hr, ali i cijene ![]() Meni interesantna limena tava za palačinke, a pored te možda i neka starinska višenamjenska od gusa (gize). Na teflonkama se brzo potroši premaz, a radije to ne bi pojeo s hranom. Keramiku smo probali kupiti, bila neka akcija u ex Mercatoru pred koju godinu, Delimano. To je bilo smeće samo takvo, uzeli neku zdjelu i tavu, sve alu+keramika, na to čudo lijepi se hrana više nego na teflon, krenula se ljuštiti keramika s rubova, a to isto nije nešto što bi htio pojesti ![]() Ima tko iskustava s kupovinom kod nas limenih, odnosno gusenih tava, gdje, cijena,....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32126 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
heh...ovo ti je pizza iz jedne pizzerie u Sinj-u..trenutno se renovira,al iskreno proba sam ih miljon..ovo je vrh! i glavna shema zasto je stvarno preukusna i sočna...je ta da se duže peče na malo manjoj temperaturi..iz krušne peći je ! ![]() i nije kuhana..nego bude pećena baš onako kako treba..tjesto ne bude suho,a od doli bude taman pečeno! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32130 |
Premium
|
Jao kapare na pizzi, žas-u ![]() Jučer ponovo navratio do Dafine. Uzeo dva mini bureka, piletina+krumpir i meso+krumpir. Ovaj s piletinom izvrstan, vrlo ukusan, dok je ovaj s mljevenim mesom bio pretjerano začinjen, previše soli i papra, puno previše. Kao da su htjeli zamaskirat staro/loše meso.
![]() |
|
|