|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Android Tv Box ethernet problem
Ovako stigao mi je neki dan CS918 - sve odlicno radi, leti itd ![]() 2G/8G CS918 Quad Core Android 4.4 TV Box Media Player 1080P HDMI XBMC EU Plug Problem je sljedeci ... probat cu sto krace pa ko ima volje na neki savijet!? Kada je box spojen direkt na ethernet iz rutera sve je odlicno, medjutim ruter je na katu jedan kabl je dole koji treba za Iskon TV ... stari T-com-ov Siemens(stari) ruter sam stavio u bridge, u njega spojio kabel iz Iskon rutera i u IskonTV i stvar radi odlicno, spojim laptop na drugi izlaz radi odlicno ... ali kad spojim Android Tv Box neradi dobro ... steka ... cak i mis dok vucem brejka, steka?!?! ... CS918 ima i WiFi ... radi super al bi ja ipak s kablom to spojio ![]() Imam i crni T-com-ov ruter (thompson nesto) ali on ima iza zakljucana dva izlaza za MaxTV ... a ja kad ustekam u njega Iskon ... trebam jos dva izlaza za IskonTV i za CS918 Uglavnom u Siemensov ruter nemogu uc ... nekej sam sje** dok sam mjenjo FW ... ali IskonTV i laptop kad spojim kroz njega normalno radi sve ... bonus pitanje! ![]() Na obadva t-com-ova rutera je upaljen WiFi i mogu se spojit ... al se nemoze surfat, nema interneta?! Obadva su valjda u bridge modu ... ko zna kaj sam ja sprckao! ![]() (davno sam to radio kad mi je trebalo za nesto drugo) Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|