|
![]() |
#3962 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Tapatalk alternativa?
Ima kakva zamjena za tapatalk da radi pristojno? U zadnjih nekoliko verzija dosta se pogoršao tako da sam napravio rollback na stariju verziju i to sad vrtim, dok ide ide. Isprobao sam Forum Fiend, ali nekako mi ne paše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3963 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ali mogu reći da beta verzija ide na bolje. Trenutno koristim 4.10.6 i na bolje ide. Mogu ju stavit ovdje ak ima zainteresiranih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Fresh Juice
|
Izvolte. Zadnja Tapatalk beta http://www.mediafire.com/download/2b...alk+zadnji.apk Javite jel vam radi. Edit Evo na dropboxu https://www.dropbox.com/s/via255c675....10.6.apk?dl=0 Zadnje izmijenjeno od: Juice. 01.02.2015. u 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Fresh Juice
|
Tapatalk 4.10.7, maloprije dosao update taj https://www.dropbox.com/s/j5ornfb5j6....10.7.apk?dl=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Fresh Juice
|
Sređeni prijavljeni bugovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
I meni to radi. Taj Tapatalk umjesto da bude bolji sve je gori. Ne znam "koga" oni slušaju ali ne idu u dobrom smjeru. Vidim da je i ovdje na PCE ugl negodovanje na nove verzije, baš kao i na stranim portalima. Baš kako je kolega Juice rekao, to je monopol.
![]() |
#3973 |
Fresh Juice
|
Probaj betu. Beta ima ispravljeno sučelje i slušaju korisnice (svi mogu na Google+ grupi sudjelovat). Kako ste ulogirani u Tapatalk? Preko maila ili ste dali da automatski poveže Face ili neki account? Meni nikad ne mijenja raspored. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam jako cudan problem,radije cu reci ne znam ni ja sto. Naime,jucer a ne znam da li je to uopce povezano,dao jednoj curi da ide preko mog mobitela ( Coolpad F1 ) na fejsbuk,odjavila se i prijavim se ja i sve pet. I danas odem malo na Tapatalk,kad ono wtf 10 novih foruma dodanih,ali sa login podacima tj.samo username nekih korisnika,jel to greska Tapatalka ili ne znam ja cega ? Korisnici su random,od spanjolskih foruma,klix.ba,putovanja info pa do fiat lancia serbia ??? Ne znam kako ona uopce moze biti povezana sa time svime,nikada mi se ovo nije dogodilo,ako treba objavim ss ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
Fresh Juice
|
Nema veze to s time sto se ona prijavila na fejs. Jesi se izlogirao iz Tapatalka i logirao opet? Moguce da je nekak povukao slucajno tudje podatke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3976 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Nije mi vrag dao mira i malo usporedivao,to su podaci od 2-3 osobe jer je u igri spanjolski forum,srpski forumi i not sure neki ruski ![]() A nista pobrisati cu ih rucno,samo me zanimalo jel se to kome dogadalo,ako je to je ozbiljan propust Tapatalka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3977 |
Fresh Juice
|
Prijavi im propust. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3978 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Probao sam ovu novu betu i odmah je počeo linkati moje mail adrese na tapatalk id, mailovi krenuli dolaziti da se user taj i taj (moj nick) logirao na tj i taj forum itd. itd. Kako je sučelje nažalost i dalje grozno i nepregledno, odmah sam ga maknuo i vratio staru verziju. Ostajem na njoj dok radi ili dok ne naprave nešto drastično drugačije. Jbt, google se trudi s tu nekim material dizajnom da pojednostavi stvari i napravi što ergonomičniji GUI, a idioti iz tapatalka se trude da što više zakompliciraju stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3980 |
Fresh Juice
|
Normalno, nikakvih problema. A koji mob imaš? Na G3 nisam osjetio neke razlike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
htio bih upozoriti potencijalne korisnike da izbjegnu aplikaciju SMS backup+ https://play.google.com/store/apps/d....smssync&hl=hr dobro napravi backup i sve ali backupira na gmail i potom od vas nesvjesno dobije pristup ne samo mailu nego i lozinki. nakon backupa, na mail su mi počele dolaziti razni mailovi od nekakvih djevojaka crnkinja iz bangladeša i burme koje su mi davale svoje brojeve telefona, reklame o sredstvima za povećanje penisa itd.. može se koristiti na backup i restore ali nakon toga obavezno deinstalirati aplikaciju i promijeniti lozinku na gmailu. bolja od nje je ova, ima dosadne reklame al ne napada mail.. https://play.google.com/store/apps/d...contacts&hl=hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3985 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Slike i forumi učitavaju brže.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
I za backup je najbolja aplikacija SMS Backup & Restore. Danas su izbacili 4.11.1 vec ![]() Samo šibaju sad bete |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3987 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koja je najbolja aplikacija za spremanje rute koju sam prešao autom. Dakle po mogućnosti samo da mi zabilježi rutu, kilometražu, vrijeme i eventualno prosječnu, najveću brzinu i slično. Poželjeno je da nije potrebna nikakva registracija ili login jer često puta zaboravim te login passworde. Isto tako po mogućnosti da ne smara na mejl kao recimo endomondo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3990 |