|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Da li netko koristi Canyon WF 511 na Win7, tj da li driveri od Viste koji su na sl. stranicama, rade pod Win 7. Goglam, ali nikako da izGooglam nešto o tome. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Tome sam se i nadao ... ![]()
![]() |
#5 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
najjednostavnije je da pustiš windowse da skinu automatski driver s neta.. jucer sam se mucio par sati s kojekakvim driverima (isti problem, očito) i tek je proradilo kad sam stinuo windows driver search. vjerojatno ti je simptom da ti piše unidentified network i ne dobija ip adresu preko dhcp-a simple as that ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Radi s vistinim x64 driverima bez ikakvih problema.
![]() |
#8 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Treba uzeti u obzir da ima vise revizija te kartice i da nemaju sve isti chip. Za one prve nema x64 drivera (ne, cak ni na win update. Btw ovo da su ga mnogi tek sad otkrili kao izvor drivera za egzotiku dovoljno govori o prosirenosti orginala kod nas ![]() Rade oni za server ali nisu potpisani pa nerade osim ako se kod boota ne odabere da win ignoriraju sig |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam instalirao vista 64-bit drivere, i pokaziva u device menageru da "device radi properli" i svugdje je prikazana, ali čim idem na conect/disconect odmah mi javlja grešku. Ima li nekakva "kvaka" kod podešvanja u windows 7. Router je ispravno podešen jer se drugo računalo sa xp uredno spaja, također sam podesio ip, gateway i dns-ove ali ništa. Kako se uključiva zero configuration? Ni ralink program za traženje mreža ne pronađe ništa kod skeniranja... Na kraju me samo zanima, je li meni onda kartica radi na win7 a ja sam nešto krivo podesio, ili je ovo simptom kartice koja nije podržana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Procitaj zadnji dio mog proslog posta, napravi tako i raditi ce. No brzo ce ti dopizditi pa ces (osim ako ne postoji nacin da se to sranje oko potpisanih drivera iskljuci, nisam trazio jer mi je trebalo samo na jedan dan) kupovati novu karticu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel dobro radi wf511 na win7 kod skidanja torrenti? Meni je rt2561 redovito rusio win nakon 5 minuta skidanja na visti 64bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
A glede WZC : >KLIK< Predpostavljam da je ista stvar i na Win 7. Sutra ću doći doma pa ću probati.
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Disable Driver Signing in Windows 7 Using Group Policy Editor ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni kaže za drivere da su ok, odnosno ne vidim nikakvo upozorenje da nisu digitally signed. EDIT: evo pokušao sam metodu koju je greg predložio i Mr. Nice pojasnio, ali ništa od toga. Zadnje izmijenjeno od: Roso. 11.08.2009. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni je na Visti samo ready driver radio za iskljucivanje trazenja potpisa drivera. Koliko vidim po komentarima ni na 7 ne radi preko gp-a ili neceg drugog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
OK, naj se srdit odma ... Ne treba ni meni, ali me "čistam onak" zanimalo. ![]()
![]() |
#20 |
nepoznata životinja
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo i ja imam problema sa WF-511 i Windows 7 x64 Uglavnom instalirao sam sve, nije mi prepoznao karticu. 1. Skinuo sam sa canyon stranice drivere (uredno piše win 7) i prođe instalacija (exe file je, nije inf) i ništa. 2. Skinuo sam sa ralinkove stranice drivere (uredno piše win 7) i prođe instalacija (isto exe) i ništa. 3. Poludio i razvukao cat 5 preko pola stana, windowsi sami skinuli driver PROBLEM: Device is working properly ali ne vidi niti jednu mrežu. Kad se malo poigra sa device properties pojave se mreze ali cim se idem connectati i upisem key opet sve nestanu netragom. Ideas anyone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
imas li cn ili cnp wf511? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Da ne otvaram novu temu. Imam CNP-WF518 USB. Kako u Win7 iskljucit wlan manager od windowsa? Htio bi koristiti program od kartice. U XP je bilo jednostavnije to napravit ali u win7 ne mogu naci tu opciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pozdrav. Jel radi doticna kartica cn-wf511 na win 8.1 64bit? Kartica je normalno radila na win7 64bit. Pri pokusaju instaliranja zadnjih drivera s sluzbene stranice na win8.1 javlja da ne podrzava operativni sustav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Radi. Kod mene je do jucer radila. Iako, s musicama. Znalo mi se cesto desit da odjedanput nema internetske veze, iako sam uredno spojen na mrezu. Moja preporuka je kupit neki drugu mreznu i prestat se sikirat s ovom. Tako sam recimo uzeo tplink wl-722n i problema nema, a signal je neusporedivo bolji. Btw, slobodno instaliraj win 7 64 bit driver (rucno) i radit ce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Jel imas mozda taj win7 64 bit driver izvadjen iz cab filea? Ne mogu nikako otvorit cab file da bi dosao do samog drivera? Ili ce na kraju bit vracanje na win7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Skinuo sam te drivere, ali 7zip/universal extractor ne mogu otvorit ovaj jedan cab file. No, nebitno, vraceni su win7 i sve radi. Hvala na pomoci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|