|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
![]() Pozdrav, interesira koji od ova dva uređaja da uzmem ili mozda imate neki treci za preporuciti? 1.Asus rt-n18u 2.Tp-Link tl-wr1043nd za sada mi je prvenstveno potreban za spajanje na frendov router 2 kata ispod mene te da si signal mogu dalje prosiriti po stanu,bezicno i zicano,takodjer planiram na njega nasarafiti tplink 15dbi omnicu,posto sada sa laptopom lovim signal ali dosta slabo i sa pucanjem veze,tako da mi je dosta bitna i izlazna snaga samog uredaja kao i stabilnost i brzina wifi prijenosa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja bi uzeo RT-N18U (Broadcom ARM na 800Mhz, 128/256 MB RAMa), ali nisam ti baš nepristran, koristim MIPSR2 base ASUSe (u stanu imam RT-N66U i na poslu isti taj, u kući RT-N56U, i na poslu tri RT-N10U u AP modu) i svi rade kako treba. Do sada sam koristio WRT54G/GL/GS ali njih je ubilo vrijeme a i "oglušili" su mi svi usljed dugogodišnje uporabe. Dakle, ASUS po meni, ime, support, kvaliteta. I u taj ide Tommato by Shibby firmware ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
s obzirom da ti je bitna wifi stabilnost i brzina moja preporuka je tplink. na asusa su natrpali flasha/rama jer nešto moraju prodat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Da i slikom dočaram ![]() Znaci sa oba routera ovo moze funkcionirati? Zanima me koliki je max. output transmition power (mw) na oba kada bi se maknula ograničenja po regiji pošto vidim da se može namještati jačina? btw,dali moze funkcionirati asus ili tp-link na backtracku/kaliu kao klasicni wifi adapter/kartica? ![]() Zadnje izmijenjeno od: maaa. 28.01.2015. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|