|
![]() |
#15841 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Seth lošije glumi nego što režira. Ja sam taj film shvatio kao sprdačinu i zato mi je bio ok. Ako tome još pridodam moju obožavanu Charlize, film mi nije ni mogao biti loš.
![]() |
#15842 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Meni osobno glasnoća u IMAX-u ne smeta. Al sjećam se da je ovaj film bio attack na bubnjiće. Al nije ko zadnji transformersi, oni su tu otišli koji korak (čitaj decibel) više. ![]() Neću sad reć da je film odličan, al u principu se slažem s quotanim.
![]() |
![]() |
#15843 |
driver
|
Netom pogledah "Serial bad weddings" http://www.imdb.com/title/tt2800240/?ref_=fn_al_tt_1 Baš se zabavih i nasmijah kao što se i Francuzi umiju šaliti vlastitom različitošću. Je suis Charlie !
![]() |
#15844 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15846 |
NITKOV
|
Pogledao John Wicka. Kako da ne lajkam ekšn muvi gdje glavni glumac u čuku i pol ima 87 killseva. Od toga 84 headshota. Pa neki glumci tokom cijele karijere ne skupe pola toga. ![]()
![]() |
#15848 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15850 |
Guest
|
Nema nikakvu radnju, a pobio ih je toliko da negdje nakon 47. headshota tj. nakon 15 minuta film postane monoton. ![]() Bio bi vrhunski film da su imali boljeg scenarista, npr. Stallonea. ![]() |
![]() |
![]() |
#15851 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Inače, koreografija i način snimanja, odlični. Karakterizacija likova - nema je. ![]() S obzirom na broj killseva, čak mi nije ni monoton film. Baš mi je ono, mozak na pašu akcić. Kokice & headshots. ![]() Morat ću ga još jednom pogledat da provjerim statistiku, nekako mi se onih 87 malo čini. ![]()
![]() |
![]() |
#15852 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dakle pogledao sam zadnji uradak (prerano) preminulog velikana philip seymour hoffmana kojeg vrlo vjerovatno svi znamo pod imenom a most wanted man. dakle film je (meni) odličan, malo je sporiji kako dolazi ka klimaksu, ali meni je bilo dovoljno zanimljivih sitnica da me održi cijelo vrijeme zainteresiranim sa stvarno odličnim i neočekivanim krajem. nego ono što sam se htio osvrnuti kaj se već proteže par strana... ben assflek (i svi ti takvi border-line likovi koji se utapaju u učmalosti svoje osrednjosti (nije on jedini)), mogu se samo klanjati i svaki dan na repeatu gledati glumu u ovakvim filmovima po jedno 8h i možda nakon koju godinu se probati približiti takvoj interpretaciji lika i djela. črabl je rekao da se aflek približava eliti... pogledaj ovo recimo, nebitno jel ti se sviđa ili ne sviđa film, ako je nešto elita čiste glume, onda je to seymour (i naravno par njemu sličnih). baš sam se ono skoncentrirao fino na film i samo kao jednu od odlično odglumljenih scena mogu izdvojiti (neću stavljat spoiler jer nema nekog impacta na radnju) tamo gdje studoš govori da više neće biti njegov snitch i u tom trenu dok on to izgovara onako suptilan potez od sekundu-dvije prsta u lijevo uho i čačkanje istoga dok mu ovaj sjedi slijeva... tako kristalno je jasno šta on misli o tome što studoš govori i kako će ta scena završiti,tj. na koncu konca tako i završava, a zapravo te zanima (mene) na koji način će se razviti taj razgovor, tj. već unaprijed najavljeni i neizbježni kraj apsolutnog odbijanja slušanja tog objašnjenja gdje malom život visi o niti, a njegovom sugovorniku (seymouru) se toliko živo yebe za njegovo mišljenje i život da je to strašno... zapravo ga je istovremeno jako pristojno i gledano sa strane malog naivnog snitcha lijepo objasnio situaciju, a istovremeno apsolutno arogantno odyebao bez imalo milosti i suosjećanja. e to je prokleto dobra gluma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15853 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A hebem ti Oskare, i to se totalno popederilo... Svake hebene godine imaju tipični "ameri heroji, najbolji ljudi, bla bla bla" filmove, i poberu par oskara. American sniper nisam gledao, ali znam da je tipična američka priča o ratu, o herojstvu itd. A i taj Hotel Grand Budapest.... ![]() ![]() Interstellar 1 nominacija, Gone Girl samo sporedna uloga... Kaj svugdje je korupcija? A ja mislio da samo na balkanu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15855 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
U zadnje vrijeme sam pogledao The Equalizer, IMDB ocjena 7.3/10. Neznam.... meni se iskreno uopće nije svidio. The Imitation Game, IMDB ocjena 8.2/10. Zaista odličan film. Preporuka... Enigma, šifre, WWII, Alan Touring... Justice League: Throne of Atlantis, ako volite crtiće sa superjunacima i znate tko čini Justice League nemožete promašiti sa ovim filmom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15856 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15858 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15859 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() http://www.rottentomatoes.com/m/agui..._wrath_of_god/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15860 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Klaus Kinski ![]()
![]() |
![]() |
#15862 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
prvobitni koji štancaju na cinestar-tv svako malo sa kate winslet je 10x bolji
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15864 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
An ex-hitman comes out of retirement to track down the gangsters that took everything from him. Ok reko, vjerovatno standardna priča gdje su mu pobili obitelj pa se osvećuje. Krenem gledati trailer, kad ono 52 sekunda: I lost everything. That dog was final gift from my dieing wife. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15865 |
~~~
|
film je super lik samo ubija
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15867 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
znači drži se ti transformera i ostalih nobrainer filmova te se očituj kao recenzent istih i dobri smo si. ovo nije trolanje, ozbiljno ti kažem... jer ako nisi prepoznao "indie" film koji je zapravo niskobuđetni(ji) film od blockbustera gdje apsolutno svaka njuška želi glumiti maltene čabe... e onda si way behind sine ![]() znam ![]() Citiraj:
![]() ti si tak i onak totalno irelevantan na temi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15869 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Btw, zadnjih sat vremena se pitam, zašto opet gledam Taken... Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.01.2015. u 23:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15870 |
~~~
|
Vice 2015 - dobra ideja za ljudske želje :P ono film za odgledat jednom ...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|