|
![]() |
#15811 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa kaj nisu visitors bili jučer/prekjučer na telki? to se sjećam da je čisti LOL ![]() edit: @črabl... nisam gledao, a i da jesam vjerovatno bi mi bio oke jer poznajem povijest level: pojačalo u ab klasi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15812 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15813 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15815 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#15817 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]()
![]() |
#15818 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
John Wick - Neo is back !!! dobar film, matrix bez matrixa ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15819 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Rise of the footsoldier,dao bi mu vrlodobar,čisto zato kaj je po stvarnom događaju. Inače old boy Carlton je bio u posjeti jednom ZG klubu sa svojim dečkima i ekipom iz Birminghama,veoma naočiti momci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15821 |
našikan pravim haos
|
The Judge potencijalno najbolja drama u dugo dugo vremena,bar meni koji nisam ljubitelj tog žanra. Nsiam pobornik ocjena al vrlo dobar film i gluma. To ide za Duvalla za kojeg se čovjek ozbač zapita da nebu kihnul usred snimanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15822 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Još kad bi Neo naučio glumiti. Skupa s Denzelom se pretvorio u klona Steve Regala. Citiraj:
Općenito tu i tamo naletim na britanske filmove slične tematike i niti jedan nije vrijedan spomena. Evo ti nešto slično, neznam otkud mu 6/10 na imdb-u.
![]() |
![]() |
![]() |
#15825 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15826 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15827 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Godzilla (2014) Prvo želim reči da sam poprilično jednostavna publika / ne tražim puno. Uz to volim ovakav tip filmova... tona efekata i neka priča 's ruba pameti' i ja zadovoljan. Drugačije rečeno , kad je riječ o ovakvom tipu filma , ne gledam ga zbog fenomenalne dubine likova ili nevjerovatne glume. Likovi po večini filmova rade stvari koje nemaju smisla jer im je to posao i jer bez toga filmovi nebi išli u određenom smjeru...al brate mili što je previše - previše je. U određenim momentima bi se poprilično isplatila trunka malo više smisla ali to nastranu. Ipak , ovaj mi nikako nije sjeo ponajviše zbog... Volim "bum , dam , dum" jer kad se to koristi po propisu , daje jednu dodatnu dimenziju filmu. Kad prođe vlak , kad rokne bomba , kad netko upali neki eksperimentalni stroj, kad negdje drmne munja... kad se to prigodno poprati s LFE efektom , čovjek time dobije predođbu koja je to sila. Ali kad neko usrano čudovište radi rusvaj tokom cijelog filma čovjek gubi perspektivu. Ok ,očito da Godzilla & Company neče kukičat đemper sjedeči na zgradi ali kad nema kontrasta i dinamike , to čovjeku samo napumpa glavu. Pogotovo jer je film glasan preko svake mjere i potrebe...toliko da klipa u određenim momentima. A da stvar bude bolja ,materijala ispod 30Hz ima ko vode u pustinji šta smatram kriminalnim. Osim onog ROARa , ozbiljno sam razočaran s zvučnim dizajnom filma... laudness war sjebao i Holivud. FUJ FUJ i FUJ. Jeli netko gledao ovo u kinu pa može komentirat kako je bilo? Io e te (2012) Majstorski uradak. Točka. Več sam ga jednom počeo gledati i na osnovu prvih 10ak minuta ,činilo mi se kao davež pa sam ga izbjegavao i preskakao dugo vremena. Nakon što sam ga sad pogledao , žao mi je što nekad sudim prenaglo po filmovima. Zbog ovakvih filmova mi je drago što pogledam svašta jer znam naletit na stvarno dobre filmove i poslušat muzike koju nikad nebi čuo. Dok je početak WTF , kasnije naglo postane zanimljiv a gustoča zraka i pozadinska nabijenost atmosfere tokom scene s muzičkom podloge je nešto nevjerovatno. Preporuka!
![]() |
#15828 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Ovo kaj si ti predložio je film čiste fikcije i za to ti vjerujem da je loše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15829 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogledao Češku komediju Men in hope (Muži v nadeji). Moram reći da nije uopće loše. Neke scene su, khm ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15830 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#15831 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
@panda Bio je aktualan prije nekog vremena u ovoj temi ![]() Mislim da postoji cijeli film na Vimeu ili Youtubeu... Pogledao Fury sinoc, ispunio je ocekivanja, jedino su scene ubijanja njemaca na kraju pomalo treš, kao da gledam neki drugi film...7/10
![]() |
#15832 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
No htio bi napomenuti jednu stvar. Nisam picajzla, al oko nekih stvari jesam: Kino sadrži dolby, nebitno koji sustav, al zvučni sistem koji košta ohoho i čak da je najlošije instaliran ne može bit tolko loše kao što u nekim klubovima/malim birtijama postave koncertne zvučnike za otvorene prostore i navinu volume do kraja da ima basa, a ti zvučnici su žešće sranje za zatvorene prostore. Znam da uspoređujem kruške i mandarine, ali glasnoća u kinu je po mom ukusu, toleranciji i iskusvu u potpunosti opravdana. Dok, kažem, preko 90% klubova i birtija jednostavno terorizira pijane goste kojima sljedeće jutro zuji u ušima, a da ne pričam o konobarima i ljudima koji rade tamo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15833 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Objavljene nominacije za Zlatnu malinu. Transformatori su nominirani u 7 kategorija. Naravno, ni ove godine nominacije ni prošle bez Nikija Kejđa. ![]()
![]() |
#15838 | ||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Komentar o glasnoči je bio u kontekstu glasnoče samog filma a ne izvedbe. Uglavnom, kad je riječ o kinu , očekivao bi malo drugačiju situaciju pa su me zbog toga zanimali dozivljaji i iskustva ljudi koji su to gledali u kinu ![]() Citiraj:
![]() btw, mislim da sam zadnje u kinu gledao Đejms Bonda a pošto sam očekivao da če biti glasno , ponio sam čepiče za uši koji su me doslovno spasili! Mogu ga i doma odvrnut ali glasno mi je jednostavno neugodno za slušat.
![]() |
![]() |
#15839 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15840 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Iskreno ne čudi me za TRansformerse...očekivala sam više od tog filma. Nesto su rekli da će biti nastavak?!
![]() |
|
|