|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
|
Jel normalno da kad uštekam samo punjač led lampica ne svijetli, kad ubacim samo bateriju bez punjača lampica ne svijetli, jedino kad ubacim zajedno bateriju i uključim punjač nekad svijetli da je baterija puna, nekad da je prazna. Jel ne bi trebao samo na bateriji pokazati jel puna ili prazna ili na punjaču samo da ima struje? I kad ostavim bateriju unutra nema šanse da ga ponovno upalim, moram izvadit bateriju na par sati da bi ponovno upalio, evo sam preko noći ostavio bateriju unutra i neće upalit? Zadnje izmijenjeno od: nino. 03.01.2015. u 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
doduše na laptopu koji sam ženi slagao grafička je imala pad a procesor pastu, pastu sam zamijenio a pad ostavio jer nije bio suh ni loš.. malo sam ga još zalijepio sa pastom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Ma tako sam i ja, evo procesor s hladnjakom ispod na 40 stupnjeva, ne mogu naći nikakav program da mi očita temperaturu grafičke, gpu-z, hw monitor itd. ništa je ne čita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Probao sam zamijenit wlan karticu, tu se štekaju dvije žice koje idu od monitora, main-crna i aux bijela i poslije toga više nemam ni slike na monitoru, al nije kriv monitor jel slike nema ni preko vanjskog monitora. Evo sad sam ga rastavio do kraja, hlađenje s grafičkog čipa sam jedva odvojio jer je zapeklo, moguće da se zagrijavao čip, al nažalost ne postoji program preko kojeg mogu to vidjeti. Također oko sredine čipa je neka folija, ne znam da to skinem ili ostavim i još me zanima bilo je one termalne paste s strane po čipu, jel ona provodi struju, mislim jel može uzrokovati gašenje, također je na procesoru spojilo onih nekoliko kuglica odozgo tj s strane po procesoru. Mod: Jos jedno duplo postanje, brisem sve. Zadnje izmijenjeno od: nino. 03.01.2015. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Ma briši sve ionako ništa od toga, sad se pali na sve načine i gasi bez slike, u dijelove rasprodaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Loše je to što se ne može izmjerit temperatura integrirane grafičke, da sam to mogao možda bi uspio riješiti problem. Danas sam čistio od virusa jedan novi laptop Lenovo također s integriranom grafikom i usput rekoh da pogledam temperature al ne čita mu također grafičku, dakle kupujte laptope s odvojenom grafikom da se može kontrolirati temperatura, a ovaj moj čip ću probati malo zagrijati možda proradi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
Evo laptop proradio, počistio sam ga malo, maknuo stari thermal pad i stavio pastu, grafički čip sam malo zagrijao pištoljem na vrući zrak, al nisam čak siguran da je bio u njemu problem, trebao bi mi neki program da mogu mjeriti temperature grafike, nijedan ju ne čita, a CPU je na 35-40 stupnjeva. Sad se pali bez baterije i s njom, stvarno ne znam što ga je mučilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|