|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
PC nece startati
Pocelo je time da nisam primjetio da kad sam pritisnuo tipku za reset, ona je ostala unutra, i ne primjetivsi stisnuo i drzao power off. Nakon toga BIOS se resetirao, sto je normalno za moju maticnu. Problem pocinje nakon sto sam usao u BIOS i ucitao snimljene postavke iz 1. spremnika (to je jedino sto sam napravio da nakon toga komp vise nije radio, 30ak sekundi prije toga radio je normalno, te je cijelo prijepodne normalno radio). Nakon restarta BIOS se vise uopce ne pokrece,nema niti onog "beep" na pocetku, na monitoru nema signala,diskovi ne startaju, na debug dispeju stoji 8.8., i nakon 5-10s se restarta i opet ispocetka. Probao sam opet resetirati BIOS (i na tipke i preko jumpera), izvadio bateriju i ostavio tako nekoliko minuta. Odspojio sva 3 HDDa i DVD, izvadio obje graficke (Radeon x4870 512MB), ostavio samo jednu (isprobano sa obje), izvadio zvucnu (Creative Audigy 2), napravio sve kombinacije sa komponentama i na kraju sve odspojio i ostavio maticnu samo sa procesorom i memorijom. Nista od toga nije pomoglo. Kondenzatori nisu napuhani i nema tragova da je ista spaljeno. Jedino sto nisam napravio, nisam kupio novu bateriju i stavio je umjesto ove. To namjeravam sutra napraviti. Ima li itko ideju sto bih jos mogao probati pa da upogonim komp. Maticna je DFI x48 LanParty UT |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Glupo pitanja al nisi rekao jesi li izvukao reset sw? |
![]() |
![]() |
|
|