|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2014
|
![]() ovako kupio novu ploc asrock am2 socket, radila je negdje oko 6 mjeseci i krepala ne daje vise sliku mislio sam da je mozda grafulja, medjutim ploca je neispravna, i tako sam promijenio 5 ploca sa servisa , narednih 4 su radile ni 1h vremena, uzeo bih nekog drugog proizvodjača, medjutim bio je samo taj prastari model sa am2 socketom, dobio sam povrat sredstava i rekoh mozda je serija u banani i uzo polovnu sa njuškala, isto je radila pol dana, na kraju sam sve bacio u smeće i proc i memoriju , mislio sam da je napajanje al nije normalno radi sad u drugoj konfi (seasonic) , e sad trgovac mi reko dal sam probao s drugim procesorom da je mozda s procesorom problem, al velim mu da sam u hardveru oko 10 godina i kolko znam il proc radi ili ne, drugi trgovac mi je reko da je mozda problem u front usb od kučišta u kratkom spoju, zasada imam nove komponente u starom kucistu al nisam spojio front usb, zasada konfa super radi (stari hddovi,napajanje i kuciste) , molio bih stare iskusne hardveraše vaše mišljenje šta bi moglo bit ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kad naučiš pisati, možeš dobiti temu na forumu. |
![]() |
|
|
Oglas
|