Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 05.01.2015., 11:57   #1
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2014
Question upit:skurio sam 6 ploca !?

ovako kupio novu ploc asrock am2 socket, radila je negdje oko 6 mjeseci i krepala ne daje vise sliku mislio sam da je mozda grafulja, medjutim ploca je neispravna, i tako sam promijenio 5 ploca sa servisa , narednih 4 su radile ni 1h vremena, uzeo bih nekog drugog proizvodjača, medjutim bio je samo taj prastari model sa am2 socketom, dobio sam povrat sredstava i rekoh mozda je serija u banani i uzo polovnu sa njuškala, isto je radila pol dana, na kraju sam sve bacio u smeće i proc i memoriju , mislio sam da je napajanje al nije normalno radi sad u drugoj konfi (seasonic) , e sad trgovac mi reko dal sam probao s drugim procesorom da je mozda s procesorom problem, al velim mu da sam u hardveru oko 10 godina i kolko znam il proc radi ili ne, drugi trgovac mi je reko da je mozda problem u front usb od kučišta u kratkom spoju, zasada imam nove komponente u starom kucistu al nisam spojio front usb, zasada konfa super radi (stari hddovi,napajanje i kuciste) , molio bih stare iskusne hardveraše vaše mišljenje šta bi moglo bit ??
svetac.svetac je offline  
Staro 05.01.2015., 13:54   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Kad naučiš pisati, možeš dobiti temu na forumu.
tor je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno