|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Računalo se ugasi, smrzne ili neće upalit
Pozdrav ekipa. Sve je počelo prije jedno 2 mjeseca, upalim komp a ono radi grafička radi procesor,ali nema slike... probam par puta malo čačkat ,isključim iz struje i proradi,radi par dana zatim mi se usred surfanja po internetu(nakon 4 sata normalnog rada) ugasi komp i nemogu ga upalit,ili ga zavrti malo i ugasi se,opet čačkam malo izvučem kabel iz napajanja prispojim ponovo i opet radi par dana, onda nakon par dana mi boota do windows slike i zamrzne se,opet nakon toga upalim ga, a on se neće bootat,zuji i grafička i prcoesor ali ne daje sliku,opet čačakam i promijenim kabel od napajanja i evo čuda radi jedno mjesec dana, i sad opet počeo zajebavat, il se upali pa zablokira na početku ili se ugasi nakon 5 minuta korištenja i nemogu ga upalit... Sad trenutno opet radi normalno 3 dana.... dokle? dali je do napajanja? neko ms sranje od napajanja imam 500w. Inače konfa je, phenom 965, 4gb rama, grafa 3870 radeon, ništa posebno,ne igram igrice,samo filmovi i surfanje.. Kompjuter je star oko 2 godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Po ovome šta si napisao prvo probaj zamijeniti napajanje (ako imaš od koga posuditi ili ako imaš na lageru) pa ćemo onda vidjeti šta dalje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|