|
![]() |
#31501 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Panoramix sam ti nastavi ovak...nikad se nebum udala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31502 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#31503 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31504 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#31505 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Juhu smo preskočili ![]() Papricirani krumpir, pohana piletina, a salata je ribana sirova cikla i mrkva (to moji rade), sve u svemu ne loše. ![]() Za desert još imamo malo čokoladne mousse torte ![]()
![]() |
#31506 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Danas sam napravio deep dish v2, ovaj put je to bilo to. Pofotko sam si sve sastojke da se poslije ne pitam koje sam točno koristio ![]() Ovaj put s ekstra šunkom, dupli kat tilzit sira, na kraju naribana mozarella i gouda holland. Ide vako: tijesto paradajz umak sušena šunka špinat tilzit duple šnite četiri sloja kuhane šunke paradajz umak naribana mozarella naribana gouda holland utisnute "antipasti" papričice punjene kozjim+ovčjim sirom ![]() Nu, groß da se vidi šunkica ![]() ![]() Još uvijek nisam uspio mob očistiti al morao sam okinut fotke. ![]()
![]() |
#31507 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uf, destrojer, ovo odlično izgleda a siguran sam da je i okus takav, svaka čast ![]() Ja bi još gore šampinjone ubacio, skoro da mi je nezamisliva pizza bez gljiva ![]()
![]() |
#31508 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Upravo sam doručkovao slavonsku calzone i dvije hrenovke u tijestu, sjeo za računalo, vidio deep dish i pala mi vilica do poda. Doduše, malo me smetaju ovi paradajzi jer to nije hodalo po zemlji, al može i bez toga. A sad me ispričajte, odoh vidit kaj ima u frižderu ![]() Može malo detaljniji opis molim te (koliko grama čega), a i slike namirnica bi dobro došle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31511 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Joj o šampinjonima sam razmišljao, al ne bih ih stavljao unutar pizze jer ne znam dal bi se ispekli/skuhali, a na vrhu bi se spalili jer se peče malo duže. Možda da isprobam one napol gotove/smrznute patuljaste? Iako gljive ak nisu friške radije izbjegavam ![]()
![]() |
![]() |
#31512 |
Premium
|
Hmmm, ne znam. Ja samo friške šampinjone stavljam, konzervirane/polugotove ne podnosim. Unutra bi se vjerojatno skuhali, a da ih staviš gore na vrh ali deblje narezane da se ne spale odmah? Ili ih ubaciš pred kraj pečenja? Kad sam naručivao chicago style doubledecker pizzu bili su šampinjoni gore i bili su izvrsni, samo ne znam jesam li ih posebno naručio ili dolaze na pizzi. Uf, makar sam prežderan zadnjih dana, sad mi dođe naručit doubledecker iz chella ![]()
![]() |
#31513 |
Registered User
|
Destrojer ovo ti izgleda fantastično!!! ![]()
![]() |
#31514 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31517 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Nema izravne veze sa žderilom ali opet kak se zeme, uz dobru klopu nema boljeg od dobrog vina. Pa reko zašto se ne bi počastio O kako li sam se samo počastio. Jedan divan Malbec, vinarije Norton. Sve preporuke ![]() ![]() 92 je broj bodova koje je konkretno ova Reserva dobila po Parkerovoj ljestvici. Vino je i za što se od njega dobiva a dobiva se najbolji pratioc uz sve oblike tamnog mesa, super prihvatljive cijene (79 kuna) u Dobra Vina u Green Goldu. Tople preporuke svim ljubiteljima crnog nektara južnoameričkog podrijetla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31518 |
|
Napokon pojeli sve kolače danas smo svi na juhi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31519 |
Registered User
|
![]() |
#31522 |
Premium
|
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 07.01.2015. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31523 |
|
Ja se danas bacam na lepinje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31525 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31527 | |
Avocado
|
Ajde nemojte mi sad laskat tolko, pa nije to neka prevelka umjetnost ![]() Bez zayebancije: bitno je da tijesto napravite kako treba da se ne raspukne od unutarnjih sila sira, šunke, umaka i svega ostalog ![]() Zapravo, najbitnije je kakve i koje namirnice odaberete jer nisu sve kompatibilne. Umak također igra velku ulogu u tom svemu, i to se mora po želji raditi. Osobno volim umak od friških paradajza ili pelata, prokuhan s origanom i dodano samo sol unutra. Na kraju još da bude jači okus origana. Citiraj:
![]() ![]() Šteta je što na poslu ne mogu vidjeti pohrani slike. Moram kasnije kod kuće otvarat opet... FML
![]() |
![]() |
#31528 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31530 | |
|
Citiraj:
![]() Ma ja volim domace tijesto pravit..malo deblje..i napravim umak sos, kecap, i origano..pa to gore i onda redom ![]()
![]() |
![]() |
|
|