|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
IPTV u hrvata
Bok, molim malo informacija o IPTV providerima u hrvatskoj. 1. koriste multicast grupe? 2. nacin authenitifikacije? 2.a) genericki samo subnet? ili ima neki key? 3. ako uzmes samo maxadsl da li mozes imat ii maxtv, koja je zastita? jedna muliticast grupa jedan kanal? join /leave 4. sto je u njehovim IPTV boxovima? graficki procesor sa hdmi izlazom? 5. kako hvatati sve programe i restreamati preko VLC-a? kako je to moguce? moze li tko malo pojasniti ili poslati link? Pozz, Goran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
4. - Da, jer su svi namjenjeni gledanju (i) HD programa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
dalje?:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
2. t-com koristi verimatrix, tako da box dobije ključ za dekripciju(koji se stalno mjenja) iptv streama samo ako maxtv acc ima otvoren taj program, ista stvar za videoteku, snimalicu i vod. Ima detalja na ovom blogu: http://sgros.blogspot.com/2012/09/ma...neuspjesi.html 2.a svaki provider ima svoji subnet, to je mislim tako jer inače se nebi mogli razdvajati streamovi kad na jednom dslamu od t-coma ima više iptv providera. 3. zaštita je kod svih operatera tako da se dslam konfigurira da propušta samo one servise koji su ugovoreni, ako je npr. samo adsl onda će samo taj vpi/vci biti omogučen, ostali ne. 3.b da, svaki program ima svoj multicast ip, ali različite portove, ali on se lako sazna kada se sa wiresharkom pogleda promet nakon pristupanja grupi. 5. kod t-coma samo hrt i par još nekih programa iz osnovnog paketa, ostali su kriptirani, a kod jednog drugog providera se sve može gledati preko vlc, samo treba znati multicast adrese, za ostale providere neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Može li mi netko reći kako se zove "opcija" za maxtv to go, nije "IPTV" ali se spaja sa serverom i putem browsera (flash) se emitira TV program, a ne naplačuje se promet, mene zanima da li ima kakve mogućnosti to pokrenuti preko VLC-a? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|