|
![]() |
#12872 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mazda CX-3. Moze proc i slabiji novi 1.5 diesel (niza cijena). Mazda stedi na tezini dobro pa je mozda taman. Jos da ima Xenon i 4x4 i da to ne kosta vise od konkurencije i ulazi u pozeljne za novi auto. 250kn macije oko za Megane. Kad vozim po noci SX4 imam osjecaj da mi uopce ne rade svjetla nakon Xenona. Bez toga vise nema novog ili neceg slicnog. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 21.11.2014. u 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12873 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Mazda koliko vidim ima jako dobru opremu i metnu ih u pakete. Nema opcija. Jako mi se sviđaju u zadnje vrijeme. Jedino mi nije jasno zakaj trojka sedan nema 150 dizel sa automatikom. Hatchback ima tu opciju. Najljepši od svih... Captur je tu negdje, a ostali (Juke, Opel, Peugeot) su odron. 1.5 dizel je preslab, nadam se da će imat i opciju 2.2 dizela. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 22.11.2014. u 07:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12874 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
neki dan vidio novu 3 sedan,koje su to linije,mislim izgleda onak wow na prvu,ali prekomplicirano mi je to,više volim čiste neke rezove,bez graba,zavoja itd. Novi 308 mi je lijep,mada nisam fan pežoa.
![]() |
#12875 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim da ce bit i jaca vrijanta tog novog 1.5. Sigurno ima vise potencijala od 220Nm i 105ks kak je sad u dvici koja je lgana i ide dobro. Nebu ni taj cx-3 nes tezak auto pa mu nece ni trebat puno snage, niti je to auto za ganjat po otvorenoj cesti ili autoputu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12876 |
Premium
|
jutro bilo za maglenke nego,kad su bile one kiše.vozil sam dio cesta sa pol metra vode,i sad mi ostala desna maglenka zarošena,mokra iznutra,kak to riješit?
![]() |
#12878 |
Premium
|
ima koristi jer sam puno prije uočio auto s maglenkama nego bez kad ide prema meni,a i pješak na zebri te prije uoči. Na slici još ok izgleda,uživo je vidljivost manja bila.
![]() |
#12879 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#12880 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ali ovo nije situacija za maglenke....i tak 10 min u koloni stajat iza njega... ![]() To mi je cist ok vidljivost po cem se vozim u svojoj selendri ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 22.11.2014. u 13:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12881 |
Premium
|
a koja je? vedra suncana jutra? stražnju nisam upalio.
![]() |
#12882 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ali mi se svidja ovaj pravilnik.
![]() |
![]() |
#12883 |
Premium
|
Prvi dojmovi Continental TS850. Bočnica kao od sira... Čim ih se malo optereti baš se osjeti kako cijeli auto ode i treba raditi volanom. Ne sjećam se da su mi Michelin A3 bile tako loše što se toga tiče. Ne mogu ju usporediti sa Dunlop WinterSport 4D jer su one na drugom autu puno nižeg profila. Možda sam ipak trebao čopiti 4D jer su sportskije. Trebalo mi je biti sumnjivo to kaj TS850 nema u vecoj dimenziji za ozbiljne aute. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 22.11.2014. u 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12886 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#12887 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Bočnica na 850P je nešto mekša neg na 4D XL, ali tvrđa neg na običnim 4D. Evek sretan sa svojim zimskim setupom: ![]() Pravilnik - "super," u glupom Zagrebu bu i dalje drapali do daske... :-/ :-(
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: ozren. 22.11.2014. u 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12888 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12889 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#12890 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#12891 | ||
Premium
|
Eh, sad. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Niš, vozit ću umjerenije i pretvarat se da uživam u takvoj vožnji... ![]() A kad stigne neki pravi, jači auto onda ću tražit sportske verzije. Jedini plus je to kaj je tiša od PS3. Prekrašan je Evek. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12892 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Jučer imao cirkus na mijenjanju guma. Dimenzija 225/45/R17, ljetne gume Goodyear Eagle F1 Asymetric, na sve četiri mjestimično popucao šav na spoju bočne stranice i gazne površine. Slika: https://imageshack.com/i/exkIceFsj Navodno uzrok vožnja sa preslabo napumpanim gumama. Malo mi je čudno jer dosta često kontroliram gume (čitaj: svako tankanje ako je ispravan agregat na benzinskoj) i ne vozim opterećen auto ako nisu gume dodatno napumpane. A imam auto 13 godina, prošao 340 tis. km s njime, promijenio desetak setova guma i ovo je prvi put da mi se dogodilo. Ali dobro, gume su u smeću i na proljeće me čeka kupnja novih guma, Goodyear ispada iz igre. Vulkanizer mi išao mijenjati zimske gume (Michelin Alpin A4, kupljene prošlu zimu i nisu puno potrošene, 10-15 tis. km), kad ono jedna ima bubreg na unutrašnjoj strani, negdje sam očito zapeo. Ništa, kupio sam dvije nove Alpin 5 i stavio ih na stražnje kotače. Ono što me zanima, da li će biti problema jer auto (Passat 2002 4Motion) ima pogon na sva 4 (Torsen diferencijal) i ne znam koliko transmisiji šteti razlika u opsegu nove i rabljene gume. Na netu vidim oprečne informacije, ima li netko iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12894 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
S obzirom da su lanjske mozda 1-2 mm potrošene ne vjerujem da će bit problem. Iako je bolje iza imati bolje gume, možda da staviš ipak te nove naprijed? Malo pripazi s početka i pojednačit će se profil. Nisu jednu sezonu vožene A4 loše da strahuješ od bježanja zadnjice.
![]() |
#12895 |
Premium
|
Hehe, kod nas na S80 AWD sve zimske različito potrošene. ![]() ![]() Gume super drže al su različito potrošene... Znam da možda nije najpametnije, ali dosad nikakvih problema što se tice sigurnosti i ponašanju na cesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12897 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#12900 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003