|
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
aaa noda, ti si princezica!!! pa tak reci yebote ![]() moram sad s grbavom sve prec opet, a nee da mi se...ima tko ko je blizu kraja presearinga da trcimo zajedno? iako me nitko ne moze ni dotaknut posto sam ele/me al dobro...enjoy ![]()
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pitaj škvadru iz PvE divizije. ![]() da vidiš grupa u kakvima igram... jedna u kojoj sam radio gates of kryta misiju je kandidat za najdebilniju grupu ikada. od 2 warriora, 2 rangera i jednog elea; ja kao healer moram zvati mete. kojih se naravno nitko ne drži. jedan warrior otrči na drugi kraj mape i onda mi se dere da zakaj ga ne healam. a lijepo sam im na početku rekao dva pravila po kojima radim. ali neeeeee. fakat ne znam - poglupe li ljudi kada igraju warriore? |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
a joooj, nije ti to nis, da znas kakvih likova ima...tip koji se npr. na mene dere da mu ne uzimam corpseve jer bi i on htio nesto castat, a radi slijedece...a to je da ubijemo solo monstera na jednom mjestu, recimo 100m dalje je drugi mob...a on uredno od ovih corpseva sastrane koji nisu blizu NIKOM dize Well Of Suffering, i tvrdi kako je to jebeno los spell!!! Ono, hello, mora neko stajat u wellu jebote ![]() I nemres mu objasnit...a tek kad pokusas nekom objasnit pullanje (lure)...koji smijeh uvijek ispadne...objasnjavam 25 minuta...i onda ranger krene lurat, a svi pametni za njim ![]() ![]() ![]() ![]()
#35 |
Premium
|
ima ih genijalaca. ![]() igram ja r/n i u timu je necro. pitam ja njega "koristiš li putrid explosion?" na što me troje njih, uključujući i necra, pitaju "šta je to?". a svi level 20. ![]() druga situacija: isto igram r/n. u timu dva monka kojima kažem da budu blizu mene i da ne bježe okolo. pokušavam im objasniti da kada stavim dva trapa, healing spring i pucam blood is power na njih nema šanse da nas neki monster sjebe i da oni imaju healati samo warriore. ali ne, mulci se razbježe i poginu. i onda se deru kako nisu imali mane da se healaju. |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
straaasno...odi u random arenu, da vidis smijeha ![]()
#37 |
Staff Sergeant
|
U kojem distriktu igrate |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Premium
|
Citiraj: