|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
win 98 boot
hocu instalirati 98 u biosima sam stavio boot floopy, stavim boot up disketu izvrti mi ju i onda mi dodje poruka remove this or other media, press any kee to restart |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
To je mene bilo zezalo, ne sjećam se što sam na kraju napravio da je uspio, al mislim da sam napravio novu boot disketu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
probao sam i to ali ne pali |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Hmm, sjećam se još da sam bio nešto mjenjao floppy jer jedan nije radio kak spada, probaj s drugim floppyem. I da, jel imaš samo jednan hard disk priključen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: win 98 boot
Citiraj:
To bi moglo biti to od problema koliko ja znam.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
floopy radi, imam jedan hard. i probal sam staviti drugu disketu i opet isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ne znam onda stvarno, a da probaš bootat s CD-a?
![]() |
#8 |
Premium
|
ne mozes bootat s cda jer ne postoji botabilni cd za 98 nego disketa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ja jučer booto s CD-a win 98 kod jednog prijatelja... UPDATE: PS. Znači, ipak postoji ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
ne znam bas, moguce je ako postoji botabilni cd |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo stavio sam u biosima boot cd rom, i opet isti slučaj "remove disks or other media. press any key to restart", nije mi jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Hm, a da probaš posudit od nekog disketni pogon?Možda on nešto jebe...
![]() |
#13 |
Premium
|
ma nije problem u tome, evo bas malo prije sam probao stavit taj hard u drugi komp. i ista situacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
hard? čovjek ti priča o floppy-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Bez problema sam u subotu instalirao win98 na stari kompjutor s tim da je sve išlo preko cd-ja jer mi je floppy otišao pred skoro dvije godine i još nisam nabavio drugi (a niti neću). Kako mi izgleda ti možda imaš problem s diskom ili ti nešto u biosu ne štima. :confused: Obrati pozornost na to. Probaj odštekati floppy i instaliraj direktno s cd-ja. Trebalo bi raditi ako je problem samo u floppy-ju. Meni je jednom prije floppy znao srati i usporavao je komp, a zatim je izgorio, pa sam ga odštekao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ne. otišel sam na kavu, vratio se, pročitao ponovno... i opet nemrem pohvatati tko tu koga i zašto. te floppy, te disk, te cederom... :confused: znam da sam 98ice instalirao s cedeja. staviš tranu, boot with cd-rom support, pokreneš setup.exe i bok. Zadnje izmijenjeno od: Cataphract. 30.08.2005. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
boot CD za Win98....meni je bilo dosadilo čekat da se dos diže za diskete pa sam pomoću nere napravio boot CD....probaj nije teško treba nekoliko minuta noviji primjerci 98-ica imaju mogućnost bootanja.....no misli da mi je ovo išlo na živce zbog DOS-a.....nemogu se točno sjetit pitanjce.....na koji hard instaliraš windoze? probaj promjenit kablovlje od diska.....i probaj disk stavit na neki komp koji radi pa provjeri dali je hard 100% ispravan |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ma može biti samo problem u disketnom pogonu...
![]() |
#20 |
Premium
|
Znaci idemo ispocetka! Htio bih na stariji kompjuter instalirati Win98 jer hard ima samo 2Gb na kojem je i prije bio 98 ali sam ga "uklonijo". Sad bih htio ispocetka instalirati Win 98, u biosima stavim bootanje sa floopy i dobim poruku "remove disk or other media, press any key to restart komp" stavim boot sa cd, ista situacija Malo prije sam probao stavit taj hard u drugi kompjuter i opet ista situacija. Znaci da je problem u hard disku, kak to rjesiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ako je problem u hard disku, to riješiš promjenom hard diska. hdd od 2 gb - koliko je to staro uopće? ima i ja neka dva drevna diska koji su ludi ko batine i nikaj nemrem s njima. koristim ih kao držače papira i spajalica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |