|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
user account
pozdrav svim EKSPERTIMA! (novi, najnoviji sam ovdje) imam problem sa accountima..kada upalim comp, sistem mi se podize i direktno ulazi u (XP Windows)postavke jednog od tri acconuta, umjesto da mi ponudi na welcome screen-u accounte. sva tri accounta su administratorska, a onaj koji se direktno logira je sifriran, sto mi je cudon jer sa sifrom se ne bi trebao automatski logirati(cemu onda sifra?). pokusao sam izbrisati(i izbrisao sam ga) taj account, pa mi je pri ponovnom podizanju sistema javio da unesem password ili da mi je krivi password-nisam 100% siguran. nadam se da ce mi netko znat rijesit ovaj problem ![]() P.S. polako me vec zivcira stalno log of-iranje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Hm, malo si to konfuzno objasnio. Prvo, što ti trebaju tri accounta? To je namjerno ili slučajno ili viša sila ![]() Ako ti ne trebaju, napravi novoga kojem daš admin ovlasti, ova tri pobriši i doviđenja. Ako ti trebaju sva tri, onda ih složi kako treba, daj im ovlasti, pas ako je potreban, odaberi način logiranja itd. Ko ti je slagao ta tri accounta? Ko zna kako ih je postavio, jel koriste onaj fast user switch ili ne...Malo zajebato postavljeno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da da Visa sila!!! znas onu- postuj oca i majku(tj. oca i brata!) ![]() znaci tri accounta obavezno ostaju. evo tri fotke u kojima ces vidjet proceduru od paljenja do mog accounta (moj je pero), i tako svaki puta- lagano me to zivcira. i ja sam mislio kada pobrisem account koji se pri paljenju automatski aktivira, problem biti rijesen, ali mi se pojavi ova poruka koju vidis na drugoj fotki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
zasto mi ne attachira fotku, a manja je od 102400 bytesa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj uploadati preko imageshack.
![]() |
#7 |
Premium
|
da u jpg-u je fotka komprimirana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Control Panel > Change the way users log on or off > Označi "Use the Welcome screen"
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() nisam siguran dali je to to??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Control Panel > Change the way users log on or off > Označi "Use the Welcome screen" to sam napravio ali problem i dalje ostaje evo i druge fotke...to mi se dogodi kada pobrisem problematicni account http://img248.imageshack.us/my.php?image=28lt.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ej guglajući sam našao da ljudi imaju problema uopće s logiranjem ako koriste neke programe koji mijenjaju login screenove poput style xp-a i sličnih programa.Probaj počistit ako koristiš tako nešto.
![]() |
#13 |
Premium
|
evo pocistio sam sve "ukrase" (XP-stylove), ali nista od toga...:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
start, run pa utipkaj "control userpasswords2" bez navodnika gore na vrhu ukljuci "User must enter username ... " i sve bi trebalo bit ok ako vec bude ukljuceno onda probaj iskljucit pa ok pa onda opet udji tamo i ukljuci pa opet ok
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
evo sada je sve u OK! HVALA I JOS JEDAN :clap: |
|
![]() |
![]() |
|