|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Problem sa procesorom.
Pozdrav, imam processor amd athlon 64 x2 5200+, do skoro je radio sasvim nomalno i nisam imao nikakvih problema. Prije nekoliko dana poceo mi je racunar kociti, opterecenje processora mi je bilo 100%. obrisao sam sve viruse i nepotrebne programe. Kad upalim racunar sve je normalno, opterecenje procesora je 0% normalna temperatura (od 30-40 stepeni), ali kad ukljucim AIMP da slusam muziku opterecenje procesora skoci do 90-100 posto, a da ne govorim kad ukljucim neku igricu, ukljucim cs 1.6 i jedva ga igram, ove novije igre nmg nikako da igram. U kucistu nema prasine, kuler radi odlicno, stvarno ne znam do cega je. Ako neko zna u cemu je problem neka pomaze hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ocito nisi gamad do kraja ocistio
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
U task menageru nema ni jednog programa upaljenog, sve sam iskljucio. Ali npr kad upalim Bittorrent stavim da mi se skida neki film ili igrica sve bude normalno, za 5 min pocne da koci komp. kao lud, ja udjem u task menager i najvece opterecenje pravi bitorent, ja ga iskljucim i opterecenje padne na 0 posto. I tako sa svakim programom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Onda imaš još jednu mogućnost da probaš. U task manageru stisni BitTorrent desnim klikom gde će ti se pojaviti meni sa stavkom set priority pa izaberi Low. To možeš sa svim procesorima koji te muče. To ti dođe neka vrsta prve pomoći do reinstalacije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ok, hvala, ipak cu morati reinstalirati sistem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|