|
![]() |
#12425 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kakva je preglednost,pogotovo natrag.. il ima kameru?
![]() |
#12427 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Da li je mjenjač gnjecav kao drugim pežoima ranijih godina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12428 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nema problema s preglednošću,sve vidim...kameru nema,ili je još nisam našao ![]() Mjenjač gnjecav? Neznam,ovo mi je prvi peugeot...sigurno nije gnjecav,unutra je sve high class bez zajebancije,interijer za 5...imao highline-e itd al ovo je stepenica više u kvaliteti. Budem bacio sliku interijera. Jedino neznam jel paše thule 9005 za bicikle na njega,nigdje ništa ne piše,morat ću probat to montirat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12429 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Malo slikica Corvette-a. Bas sam naletio na nekakvo okupljanje. Sve "decki" 50+ godina koji ih voze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12430 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
novi polo 1.4 75ks dizel je ok motor? ima i jači 90ks....zanima me koliko realno troši ovaj od 75ks i koja je razlika 75ks vs 90ks,oba su 1.4...ovo mi se čini ko jedini normalan auto,neznam šta ima uopće još u toj nekoj ponudi..i zanima me kako je to imat dizela,jel treba stalno pazit,koliko su skupi servisi,koliko često itd. s obzirom da nikad nisam vozio dizela(osim u autoškoli drlju golfa 3 valjda),sa benzincem uglavnom nikad problema šta se tiče motora(kadett je prešao valjda preko milijun km kod nas i bivšeg vlasnika i motor je bio ko nov),kod benzinaca uglavnom samo neko redovito servisiranje,ulje,kočnice,pumpe,remen itd.,ovo šta je potrošno |
![]() |
![]() |
![]() |
#12432 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kod mene je isto tako negdje mijenjan, izdrzao bi jos al sam ga htio usput. Dvomaseni. Jucer mi na semaforu dolazi crni Audi A6, krene ko manijak na zeleno... Skuzim presretac, potegnuo je najmanje 120-130 na Heinzelovoj jer me je opet kasnije oprao kao da stojim i još idem unatrag, a vozio sam 70.. Idiot se pravi važan sa autom kojeg su mu porezni obveznici kupili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12433 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma ne pravi se važan nego seronja čeka da netko tak krene za njim pa će upalit iza "prati me". Poznam jednog kaj radi kao presretač, korištenje mozga nije obvezno na tom radnom mjestu. ![]() Kolko su oni tek tih auta porazbijali i potrgali, mrak ti padne na oči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12434 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12436 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Začudio bi se, s obzirom na broj prijeđenih km, jako, jako malo razbijanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#12439 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
poz da li je jos uvijek potrebna ona "HR" naljepnica na straznjem dijelu auta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12440 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Dok se ne uvedu tablice sa oznakom zemlje (ono što imaju sve članice EU, plavi pravokutnik na lijevoj strani tablice), elipsasta oznaka je potrebna pri prelasku granice. Ako nemaš, kazna je 300 kn. Osobno na svom autu tu oznaku nemam (odnosno imam u suvozačkom pretincu za slučaj potrebe), prešao sam puno puta granicu sa Slovenijom i nikada mi nitko nije spočitnuo. edit: Izgleda da čak i kada uvedu nove tablice, elipsasta oznaka je potrebna kada ideš u non-EU zemlje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12442 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Alo. Retardirana Italija je jedina zemlja u kojoj auti imaju potrošnju goriva na displayu "15.3km/1l" , umjesto da pokazuje normalno npr. "6.4L/100km" Ima neki hint kako to prebacit na "normalno" il moram u servis? Dakle Peugeot kojeg sam uzeo je iz IT,i svi pežoi imaju isto za IT tržište. BTW kladim se da za ovo nitko nije znao ![]() https://www.youtube.com/watch?v=0Uqf71muwWc Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 19.10.2014. u 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12443 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Kaj ćemo sad 10 stranica slinit na Pežoja? Pardon, i SX4 ![]() ![]() @Thorou - daj one felge kaj si spominjao pikni, pa se javi sa slikama ![]() Idemo dalje: kako ja slinim na oldschool
![]() |
#12444 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja bi ovo ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#12445 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#12446 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, hoće biti problema ako se na zimske gume stave one sa manjim indeksom brzine (T koji je do 190, umjesto H koji je do 210; max automobila je 193kmh) ? Zakon, policija, osiguranje ? Stvar je samo odlične ponude za jedne gume, no ako se ne smije ili može biti problema (primjerice osiguranje) - onda ništa od toga. EDIT: Inače, test guma: https://www.dropbox.com/s/8niu6ocbdc...80214.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/vqyxoaii1m...80226.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/embaguwi58...80237.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/jb045cia32...80247.jpg?dl=0 Izvor: ADAC + prijevod Auto Revija
![]() |
#12447 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12449 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Šteta, izgleda da sav fokus ide na WRC iako se nadam da se budu aktivirali još negdje u motorsportu kad ovo (u)gase. Znalo je bit zanimljivih utrka.
![]() |
#12450 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Tko uspije uhvatiti A4 i dobro je prošao u odnosu na lošiji A5 (sada polako snižavaju cijenu i akciju bonova za gorivo ). Conti TS-850 i Dunlop WS 4D bez greške. Blizzak LM001 je novija i bolja od LM32.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|