Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.08.2005., 02:07   #1
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
UPS problemček

zbog ljepih riječi o Black Knight upsu ja sam pred 2 mj kupio 800W model, uglavnom radio je super do danas, skorz je šiznuo kad nestane struje (simuliram iscupam ga iz struje) on poludi i počne kliktat (ono prebacivanje sa AC na bateriju stalno ponavlja, neki uređaji sa malim napjanjem (modem, router) se ugase dok stroj i monitor rade, al to kliktanje ne zvuci normalno. ima ko kakav savijet? preksutra ide na servis al u među vremenu dal se nekom dogodilo ista slicno?
Staro 28.08.2005., 02:15   #2
Trek
Premium

Trek's Avatar

sad sam ga iskopco i proucio malo bolje, ugl, kaze na kutiju 800W, okrenes ga pise max output 480W, vrlo vjerojatno je moj jako naklokani stroj i lcd i router i dsl spojen na njega previse, dok stroj nije bio overclockan je sve radilo... nevjerojatno ugl moram smanjit potrosnju stroja :P
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.08.2005., 02:17   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
pa kupi si kabl i spoji ga sa PCom skini program sa stranice i lijepo ti piše koliko je opterečenje UPSa ... kod mene se 400W modeli na kompovima ne teraju preko 60% i sve za 5 ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2005., 02:23   #4
Trek
Premium

Trek's Avatar

i imam ga tak spojenog! fora je sto kad je u struji pokazuje load od nekih 10-20% kad predje na bateriju prije overclocka i novog diska neki dan davo je oko 40-60% opterecenja, ocito mu je previse ovo sad... moram downclockat proc na stock
jer po racunu radiatea samo procesor trosi oko 120W DC wati zanci pri 75% iskoristivosti AC wata to je 210W samo procesor... bah... vjerojatno je jako blizu max outputa pa zato skljoca nije mi jasno zasto ne svira overload... vjerojatno je perveliki... anywayz sad cu neke smislist vjerojatno da cool and quiet ubace procesor u low power mode pa da opet trosi standardnih 67W ili manje... mamu mu njegovou...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno