|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Zaključan folder
Koristio sam više accounta na windowsima xp i zaključao sam jedan folder da se može vidjeti samo s mojeg računa. Sad sam formatirao disk i nanovo instalirao windowse a taj zaključan folder je ostao na d: disku i sad ga ne mogu otvoriti. Piše mi access is denied ko dok probam pristupiti s drugog računa. Jel ima rješenja za ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Možeš iz dosa pa prekopirat fajlove na recimo desktop i otvorit ih.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Mislio sam iz čistog dosa ali pretpostavljam da imaš hard formatiran u ntfs pa onda to nebu baš radilo. Ima nekakvih fora da iz dosa vidiš ntfs particiju. Probaj još i iz safe moda.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
nekak imam osječaj da nisi jak u DOS-u Hirens download skini to stavi na CD bootaj CD ima hrpa programa...comander...pa ćeš nekak prebacit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ulogiraj se ko administrator i pogledaj da li ti je iskljucen simple file sharing desni klik na folder pa properties pa security nadji everyone i klikni ispod allow kraj full control ako nema everyone klikni na add pa upisi everyone i enter pa onda stavi kvacicu ka gore ako ti to ne bude da klikni na advanced pa na owner oznaci administrators i dole ispod "Replace owner ..." pa ok sad bi treba moc napravit jedan od prva dva koraka
![]() |
![]() |
#7 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Htio sam ti napisat ovo što i Tooma, ali pošto je on prije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|