|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Pomoc u vezi napajanja
Bok!! Molio bih malo pomoc u vezi napajanja. Kupio bih novo napajanje, do 400kn a da bi bilo stabilno i držalo moju konfiguraciju:bartona 2800+,r9600XT,2 cd uredaja, 2PCI slota zauzeta. Cuo sam da je za tu cijenu dobar FORTRON 350W no molio bih strucnu pomoc. Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Je dobar ti je Forton 350W sa 120 mm ventom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
uzmeš ili fortona ili hipera ili chifteca, po mom mišljenju bi ti bilo dosta 350-360w za tu konfu, al možeš ti uzet i od 400w kak hoćeš. upiši ime napajanja i max cijenu i gle di i što ti se najviše isplati.nabava ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
Ja imam LC power 550w i napajanje je jako tiho, malo se grije i ima stabilne i dobre napone...a košta te siću u Linksu
![]() |
#5 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
A kolko ti lc daje max wata? Tiho baš i niije. Tiši je moj ćif sa 2x80. Za 400kn imaš sharkoon- 370w. Ili nešt od dobrih starih fortrona,ćifova.recimo tagan 330w. Šta ti je važnije kod napajanja:buka,snaga,izgled ili naljepnica na kojoj piše 800w? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Sad koliku iskoristivost ima ne znam ali mislim da je oko 70% (a gle nikad mi neće trebat više od 250w) a što se buke tiće ovaj moj je fakat tih....frend ima Hipera 480W TypeR i jednako su tihi...tj. moj maxtor od 80GB je glasniji od tog napajanja mogo bi ga usporedit s freezerom64...tu je negdje za tvog ćifa fakat ne znam jer ga nisami mo prilike čut ![]() gledo sam review-e na net-u i vidim da dobiva dobre ocjene P.S.-moje nije zlatno (kakvi su prije bili u linksu) nego je onak titanium mirror finish slično ko crni Hiper TypeR
![]() |
#7 |
M.U.P.
|
Za 100kn se ne isplati igrati sa neprovjerenim napajanjima.Daleko ti je to od 550w ![]() To je klasa codegena samo šta su ljepše upakiana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
A kako ti kažeš.... http://www.teccentral.de/artikel/art...er-Silent.html P.S. ovo i Codegen su nebo i zemlja....imo prilike vidit i probat jedno od 400W i bolje je rezultate imo MS 300W ![]() inače ne velim da se može uspoređivat s taganom ili enhance-om ali je napajanje fakat OK
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
mozda ce prijatelj imati viska, spominjao je 250kn. GPS-350CB-101A ATX 350W (400w peak) (Enlight) napajanje je potpuno novo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
|
inače chiftec 360w enhance kad se upali ne ćuje se! doslovno, imam ga i znam. a danas sam vidio jednu zanimljivu i čudnu stvar: napajanje daje bolje napone kad je na full loadu nego dok je u idleu...:confused:
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
E ljudi, kad smo vec kod napajanja, meni treba neko za ovo moje iz siga, pa me zanimaju dobri izbori. Od kak sam zamijenil MSI-icu sa Abit AN7 moral sam spustit clock svog mobilca jer nije htio vise prek 2200(S&M pada na PSU testu i na FPU naravno) U zadnje vrijeme gledam ovo: Tagan 380W, Chieftek(360-420W ne znam kolko mi je dosta jer poslije mozda sjedne druga grafa), Fortron 400W i (sve vise otpada LC550W). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
M.U.P.
|
Uzmi tagana ako imaš pare. Ipak je jači od ćifa |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
M.U.P.
|
Jedina mana tagana je pozicioniranje ventilatora ![]() Pogledaj još i sharkoona 370w koji je u biti rebrandirani enermax. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
M.U.P.
|
Nisam mislio na buku nego na hađenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
imam ti ja tagana 380 i za sada nemam nikakvih zamjerki.doduse nije nista oc....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|