|
![]() |
#32 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ma čim sam kupio ploču odmah sam zamjenio tu žvaku sa pravom pastom , kuler je ok- ko kuća velik ![]() Kažem vam , 3 mjeseca je ploča sasvim normalno i fino radila i onda se AGP slot počeo nenormalno grijati kao i čipset. Pa voltaže poblesavile... Kad sam kupio ploču i voltažu stavio na "auto" bila je 1.51-1.52 , kad je sve to počelo zaj... minimalna voltaža je konstantno stajala na 1.54-1.56 i šta god ja radio niže nije moglo. Mjenjo bios pa vraćao stari itd,itd... Grafa nakon sat vremena igranja vruća ko pas , odnesem kod komše - hladna ko led (bivša 9200) Njegova grafa se isto jako grijala na mojoj ploči. Jednostavno ploča ošla u k... ![]() Bem ti Asus... Prije sam imao P4S800 i bila je kao grom no nije dual chanel pa reko da se moderniziram malo ![]() Još nešto što sam zanimljivo primjetio kod Asusovih ploča u zadnje vrijeme - naime , nisu više čvrste, jake, robusne kao nekad. Kad uzmete ploču za njene krajeve vibrira vam u ruci kao sulc u zdjelici ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
Citiraj:
A ništ rekoh sebi, tih 10min će valjda proc izdržat kao što i je. Otvori ja kućište i upali komp , sve izgleda ok ! Temp u mirovanju 55 ! Kuler se vrti ko blesav , probam ja rukom i maltene ga izčupa iz kompa.! Zamislite ljudi , puče mi ono jedno oko od plastike gdje se kače zakačke od kulera. To je puklo dok je enkodirao i malo se kuler nakrivio , odvoio od proca i zato je toliko grijao ![]() ![]() Auto-Osijek- prva trg. i kupi ja Data Cooler vodeno koje ne treba tu plastiku. Doduše morao sam lemilicom otopit plastiku odozdola jer Asusove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
@ Stublina Vjerojatno si naletio na loš primjerak. Istina je da se I875 grije, ali nije ga problem ohladiti (promijeniš pastu, i staviš neki vent da puše po njem i ujedno po grafi ili kao što je kod mene-po njem puše Zalmana 7000)... Ja sam sa svojom P4C800-E DLX osiguran što se tiče nadogradnje... Za jedno godinu dana uzmem Pentiuma M, nabrijem i imam opet bombu... Možete mislit kako će mi bit čudno imati hladan komp pod jajcima umjesto Preskija... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
Citiraj:
Šta tebi još nisu zamjenili ploču ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
Kod mene je senzor mal ljevo od Southbrigea , a naša sam ga tako što sam malim ventilatorom pirio po matičnoj. Pade temp 5-6 stupnjeva kad sam bio iznad njega ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja sa aerogateom Al ove temp koje ima stublina su prevelike ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
Pa senzor od matične zapravo mjeri temperaturu unutrašnjosti kučišta na matičnoj što u suštini nema veze sa temperaturom Northbrigea. Ovaj senzor što ja imam ispod Northbrigea više sluzi kao neka orijentacija a njegove temp. ne treba shvaćati doslovno takve jer on nije ni namjenjen za to. Pitaj boga dali je pnp npn te je zapravo namjenjen da mjeri temp. vode u slučaju da ugradim dodatni rezeorvar. Pasivac je mlak na dodir što znači je je sve ok a to sam stavio onak - iz štosa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|